|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Poszukiwania Galanta na moją kieszeń :P - zapytanie o pomoc |
Autor |
Wiadomość |
zeeb
Mitsumaniak :)

Auto: Pajero III 3.2 DID A/T
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 19-03-2013, 07:45
|
|
|
Coś nie widzę w Tobie prawdziwej chęci kupna Galanta... |
|
|
|
 |
kfazar
Nowy Forumowicz
Auto: Galant EA2W 97" 2.0B/G
|
Wysłany: 19-03-2013, 09:41
|
|
|
Chęć jest i faworyt w Polsce został wyłoniony, ale mam też inne możliwości (czytaj Niemcy oraz jak się trafi mazda 6). Co nie zmienia faktu że galanciki, a w szczególności 2.5V6, są łakomym kąskiem dla kogoś kto nie przepada za nudnymi wytworami zza zachodniej granicy |
_________________ Galant 1997r 2.0 B/G Kombi , instalacja gazowa Landi Renzo Omegas na wtryskach Matrix |
|
|
|
 |
jacobian
Mitsumaniak jacobian

Auto: EA5W '01 Avance Kombi
|
Wysłany: 19-03-2013, 18:53
|
|
|
kfazar, reszta sztuk to po prostu strata czasu |
_________________ Galant 2.5 V6 '01 Avance Kombi
 |
|
|
|
 |
kfazar
Nowy Forumowicz
Auto: Galant EA2W 97" 2.0B/G
|
Wysłany: 20-03-2013, 11:10
|
|
|
Sprawa nieaktualna. Na początku następnego tygodnia jadę do Niemiec po auto i będzie to prawie na pewno gal 2.0B/Gaz (tak wiem wiem i sam też nieco jestem zawiedziony ze nie 2.5V6 ale trafił się naprawdę ładny egzemplarz). Wszystko się zobaczy na miejscu, miejmy nadzieję że to nie będzie niewypał
Pozdrawiam! kfazar
PS. PODZIĘKOWANIA DLA PEPI ZA CHĘĆ POMOCY PRZY OGLĘDZINACH WYŻEJ WYMIENIONYCH AUT. Następnym razem skorzystam |
_________________ Galant 1997r 2.0 B/G Kombi , instalacja gazowa Landi Renzo Omegas na wtryskach Matrix |
|
|
|
 |
|
|