|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Clarion + RF. Czy RF jest podłączony? |
Autor |
Wiadomość |
silver666
Nowy Forumowicz
Auto: Outlander II 2.0 MIVEC CVT
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 26-06-2013, 19:22
|
|
|
marioIII napisał/a: | witam mam pytanko do Silver666 jak udalo Ci sie naklonic serwis do wymiany ja naprawiam ten sprzet od kwietnia i bez skutku 3 wizyty w aso katowice |
Cześć,
Widać byłem dość stanowczy
A poważniej, u mnie to wszytko działo się przed upływem miesiąca od zakupu, więc sprawa była świeża.
Znaczy nadal jest, bo nadal nie mam tego co miałem mieć, podobno się przy pakowaniu dystrybutor pomylił i wysłał starszy model Jutro kolejna podmiana, tym razem już przyjeżdża ktoś ze Stopol-u (dystrybutor Phantoma).
Zażyczyłem sobie zwrotu kasy (Clarion był u mnie montowany za dopłatą), a propozycja wymiany wyszła od salonu razem z odpowiedzią, że zwrotu nie da się zrobić. Ja tylko wybierałem model.
Pozdrawiam,
Silver |
_________________ 2b || !2b |
|
|
|
 |
tokyo
Forumowicz
Auto: evo 126p :)
Pomógł: 35 razy Dołączył: 11 Kwi 2010 Posty: 1224 Skąd: Zabrze
|
Wysłany: 26-06-2013, 20:38
|
|
|
Witam
Zglaszasz usterke sprzetu na zleceniu systemowym
Serwis powinien zwrocic sie do wawy co dalej i dac ci stosowna odpowiedz.
Do kolegi co ma problem z RF
Problemem w Twoim sprzecie moze byc zly interfece pomiedzy Clerionem a RF; na rynku sa dwa dobry o ktorym wspomniano powyzej i jakies ustrojstwo.
To drugie bardzo obcina pasmo dolne, a srednie i wysokie przy glosniejszym graniu sa znieksztalcone |
_________________ FB: Tokyo Dawid Mitlas
IG: tokyo.dawid
Nic nie jest wieczne moje evo 126p rowniez . |
|
|
|
 |
rezon
Mitsumaniak
Auto: był OutlanderII 2.0DID
|
Wysłany: 26-06-2013, 21:04
|
|
|
Ja ostatnio testowałem Blaupunkta Philadeplhia 835 - jakość dźwięku bdb, czytelność ekranu, menu - bdb. jakość BT - też bdb. Odpadł z uwagi na brak współpracy BT z kierownicą. |
_________________ był Outlander 2 2.0Did był Superb 1,8TSI 4x4 jest V60 CC  |
|
|
|
 |
marioIII
Forumowicz

Auto: Outlander 2.0 benz
|
Wysłany: 27-06-2013, 08:07
|
|
|
dzięki za info !
i owszem mam kopię zgłoszenia usterki na druku wydanym w ASO po nieudanej naprawie i mam też od nich informację, że aktualnie mitsubishi Polska negocjuje warunki i szuka rozwiązania z firmą Clarion. Rozstrzygnięcia mają nastąpić "już" w połowie lipca i wówczas powiadomią mnie co dalej. Ja jednak na wszelki wypadek udaje się w piątek do serwisu Aso na Rozdzieńskiego w Katowicach tam gdzie zakupiłem auto i zobaczę co stwierdzą, poinformowałem ich telefonicznie, że byłem u konkurencji i nienaprawiono. Stwierdzili, że rzucą na to okiem chętnie. Faktycznie mój sprzęt miałem w cenie, więc nie wiem czy jest opcja wymiany na inny zestaw... dam znać jak sprawa będzie się rozwijać.. |
_________________ były chyba wszystkie renówki a od 2012 out II lift teraz dołączył do niego OUT III lift 2.0 benz aut.4x4 |
|
|
|
 |
|
|