Strona www MMC Car Poland |
Autor |
Wiadomość |
borecki [Usunięty]
|
Wysłany: 01-02-2007, 00:28
|
|
|
skoro tak dlugo to trwa to moze kogos do pomocy potrzebujecie? hehe |
|
|
|
 |
Jackie
Mitsumaniak Dealer Mitsumaniak

Auto: Eclipse Cross PHEV
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 15 razy Dołączył: 21 Mar 2005 Posty: 3599 Skąd: Białystok
|
Wysłany: 07-02-2007, 12:32
|
|
|
Ptaszki ćwierkają, że strona pojawi się już wkrótce (może nawet bardzo wkrótce ) i podają jeszcze taką informacje, że znajdzie się na niej zakątek dla Mitsumaniaków
Pozdrawiam |
_________________ Jackie
Evolution never ends...
http://wybieramaso.pl/ |
|
|
|
 |
gumas_72 [Usunięty]
|
Wysłany: 07-02-2007, 12:48
|
|
|
Jackie napisał/a: | Ptaszki ćwierkają, że strona pojawi się już wkrótce (może nawet bardzo wkrótce ) i podają jeszcze taką informacje, że znajdzie się na niej zakątek dla Mitsumaniaków
Pozdrawiam |
za ile nas wytransferujesz? |
|
|
|
 |
Jackie

|
Wysłany: 07-02-2007, 13:28
|
|
|
gumas_72 napisał/a: | za ile nas wytransferujesz? |
Że co? Nikogo nie zmaierzam wytransferowywać. Link do forum ma się znaleźć na stronie MMC jako niezależna strona oficjalnego klubu Mitsubishi. BTW, nawet gdybym chciał transferować to w krótkim czasie pewnie by mnie znaleziono gdzieś w rowie przy drodze z nożem wbitym w szyję po rękojeść |
_________________ Jackie
Evolution never ends...
|
|
|
 |
gumas_72 [Usunięty]
|
Wysłany: 07-02-2007, 13:35
|
|
|
Jackie napisał/a: | gumas_72 napisał/a: | za ile nas wytransferujesz? |
Że co? Nikogo nie zmaierzam wytransferowywać. Link do forum ma się znaleźć na stronie MMC jako niezależna strona oficjalnego klubu Mitsubishi. BTW, nawet gdybym chciał transferować to w krótkim czasie pewnie by mnie znaleziono gdzieś w rowie przy drodze z nożem wbitym w szyję po rękojeść ;) |
ta i jeszcze się brudzić
są szybsze i mniej drastyczne sposoby |
|
|
|
 |
arekp
Mitsumaniak

Auto: inny
Pomógł: 21 razy Dołączył: 16 Maj 2005 Posty: 2784 Skąd: jestem z miasta
|
Wysłany: 24-02-2007, 16:13
|
|
|
http://mitsubishi.pl
Moim zdaniem strona ladna ale nie zachwyca, brak jej tchnienia aktualnych trendow.
Nie podoba mi sie zachowanie menu we flashu, najezdzam mysza na ktorykolwiek element i sie podswietla. Naciskam i pojawia mi sie submenu ... ale co to, niespodzianka ... strona sie przeladowala zanim zdazylem przeczytac zawartosc submenu. Projektant strasznie amatorsko to zaplanowal - denerwujacy efekt.
Skoro najezdzam na 'fiszke' powinna pojawic sie zawaerosc submenu i dopiero po kliknieciu w interesujacy mnie element powinno nastapic przeladowanie. Jesli zalozenie bylo takie zeby najpierw sie wkliknac w 'fiszke' aby przejsc do dzialu a dopiero pozniej wybierac cos z submenu to nie powinno sie ono pojawiac przed przeladowaniem strony. Wprowadza to zamieszanie. |
_________________ odszkodowania.pl serwis z bezpłatną wiedzą i poradami w zakresie samodzielnego uzyskania odszkodowania |
|
|
|
 |
JCH
Mitsumaniak Forumowa Opozycja

Auto: OBK 2.0
Pomógł: 101 razy Dołączył: 23 Maj 2005 Posty: 8078 Skąd: Bytom
|
Wysłany: 24-02-2007, 16:32
|
|
|
Klikam w: pobierz e-katalog - nic się nie dzieje
Brak cennika do L200 Double Cab
Fajnie że są przewidziane kalkulatory kredytu i leasingu
Jest link do Forum.
To na razie tyle ....
edit:
Szkoda, że po kliknięciu na link do Forum nie ma żadnego opisu (może jeszcze nie ma ), że Klub, że Mitsumaniaki, że jest Assistance ....
Wpisanie w szukajcie "Mitsumaniaki" zwraca przysłowiowy "guzik z pętelką". |
_________________ "Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów"
MSS 1.9 DI-D --> OBK 2.0 i DL-650
 |
|
|
|
 |
arekp
Mitsumaniak

Auto: inny
Pomógł: 21 razy Dołączył: 16 Maj 2005 Posty: 2784 Skąd: jestem z miasta
|
Wysłany: 24-02-2007, 16:49
|
|
|
JCH napisał/a: | Szkoda, że po kliknięciu na link do Forum nie ma żadnego opisu (może jeszcze nie ma ), że Klub, że Mitsumaniaki, że jest Assistance .... |
Mi tez brakowalo tam nawet skromnego opisu, ze link prowadzi do klubu pasjonatow skupionych przy marce Mitsubishi, ktorzy za pomoca forum wymieniaja sie doswiadczeniami i uwagami na temat posiadanych pojazdow.
JCH napisał/a: | Wpisanie w szukajcie "Mitsumaniaki" zwraca przysłowiowy "guzik z pętelką". |
Heh ... testowalem Ciekawe czy maja ranking slow kluczowych wpisywanych do wyszukiwarki bo chetnie dowiedzialbym sie ilu z nas zrobilo ten sam krok
Co do samego braku wynikow jestem przekonany, ze mechanizm przeszukuje tylko newsy - a szkoda, bo wpisanie np. grafix mogloby prowadzic do informacji o dealerze. |
_________________ odszkodowania.pl serwis z bezpłatną wiedzą i poradami w zakresie samodzielnego uzyskania odszkodowania |
|
|
|
 |
Hubeeert
Mitsumaniak na urlopie
Auto: TOYOTA YARIS 4EVER
Pomógł: 156 razy Dołączył: 21 Mar 2005 Posty: 17695 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 24-02-2007, 16:50
|
|
|
Co mi sie nie podoba - napis Forum ale link kieruje do strony Klubowej...
Nie napisane nie wyjasnione. Niestety ten kawalek bedzie wymagal dopracowania.
Reszta - jako tako.
[ Dodano: 24-02-2007, 16:51 ]
No i ta natretna reklama |
Just think...
. |
|
|
|
 |
Jackie

|
Wysłany: 24-02-2007, 18:40
|
|
|
Hubeeert napisał/a: | No i ta natretna reklama | wiesz....w sumie takie jest własnie założenie strony importera
Mnie się strona podoba a co do opisu pogadam z głównodowodzącymi i może coś się zmieni. Layout strony jest opracowany odgórnie i ma obowiązywać w całej Europie (i tak jesteśmy jedni z pierwszych) a co za tym idzie opracowano pewien kompromis, IMO udany.
Pozdrawiam |
_________________ Jackie
Evolution never ends...
|
|
|
 |
Matejko
Mitsumaniak Macho Paczo

Auto: IS220D
Kraj/Country: Australia
Pomógł: 146 razy Dołączył: 04 Kwi 2005 Posty: 7054 Skąd: Calish4nia
|
Wysłany: 24-02-2007, 19:04
|
|
|
Gwarancja na samochody Mitsubishi wynosi 3 lata. W pierwszym i drugim roku nie obowiązuje limit kilometrów. W trzecim roku obowiązuje limit 100 000 km.
czy tu jest blad,
czy przez pierwsze dwa lata moge pyknac "pincet tysioncuf" kilometrow i mam gwarancje na auto i w 3 roku juz nie mam bo mam wiecej niz 100 000 km?
czy powinno byc 3 lata lub 100tys km - czyli pykam w pol roku stowke i po gwarancji ?? |
_________________ Mateusz <Matejko>
Nissan Juke
Mazda 2
Lexus IS220D
Calish4nia
dużo jeżdże i lubię jeździć, ale jak jeżdżę po autostradach, to czasami zdarza się, że widze takich wariatów co zapieprzaja, aż głowa puchnie... ledwo co ich wyprzedzam |
|
|
|
 |
JCH
Mitsumaniak Forumowa Opozycja

Auto: OBK 2.0
Pomógł: 101 razy Dołączył: 23 Maj 2005 Posty: 8078 Skąd: Bytom
|
Wysłany: 24-02-2007, 19:14 Strona www MMC Car Poland
|
|
|
A co z naszymi sugestiami
Bo monika to jakoś tak przyszła 31.01.2007 napisała jednego posta:
Cytat: | czekam na opinie - z przyjemnością się z nimi zapoznam | i co ... |
_________________ "Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów"
MSS 1.9 DI-D --> OBK 2.0 i DL-650
 |
|
|
|
 |
saphire
Mitsumaniak daje wędkę nie rybę

Auto: Laguna Coupe GT
Pomógł: 162 razy Dołączył: 20 Sie 2006 Posty: 6011 Skąd: Przemyśl
|
Wysłany: 24-02-2007, 19:14
|
|
|
Ponadto co tak skąpo z fotkami? Jak dla mnie to do każdego modelu powinno być przynajmniej po 50 fotek w każdym możliwym ujęciu tak z zewnątrz jak z wewnątrz, tak z komory silnika, bagażnika, kabiny a nawet podwozia...
Przecież ludzie najpierw kupują oczami. |
_________________ Bartek `saphire` Siębab |
|
|
|
 |
Jackie

|
Wysłany: 24-02-2007, 19:16
|
|
|
Matejko napisał/a: | czy przez pierwsze dwa lata moge pyknac "pincet tysioncuf" kilometrow i mam gwarancje na auto i w 3 roku juz nie mam bo mam wiecej niz 100 000 km? | Nie ma błędu. Zgodnie z prawem 2 lata nie może być ograniczone przebiegiem
Matejko napisał/a: | czy powinno byc 3 lata lub 100tys km - czyli pykam w pol roku stowke i po gwarancji ?? |
Nie masz. Jeżeli po 2 latach masz powiedzmy 300 000km to masz auto, które ma 300 000km i gwarancję. Jeżeli natomiast masz 30 000km i 3 lata (powyżej) - nie masz gwarancji. Taka karma
Pazdrawliajem
[ Dodano: 24-02-2007, 18:17 ]
saphire napisał/a: | Przecież ludzie najpierw kupują oczami. |
Później też Wierz mi
Pozdrawiam |
_________________ Jackie
Evolution never ends...
|
|
|
 |