Zamknięty przez: arekp 18-01-2007, 21:35 |
Klubowa naklejka - okragla |
Autor |
Wiadomość |
borecki [Usunięty]
|
Wysłany: 18-01-2007, 13:26
|
|
|
arekp napisał/a: | moze ktos pamieta/moze zmierzyc rozmiar naklejki ze zlotu w Grudziadzu? |
81 mm |
|
|
|
 |
Rafal_Szczecin
Mitsumaniak

Auto: Volvo Amazon, Skoda Superb
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 18-01-2007, 13:26
|
|
|
to moze ja jako jeden z glownych "winowajcow" (na czele z Kordianem) wypowiem sie co i jak .
uwazam ze kolor powinien byc szary - klejony do szyby i nie wazne czy szyba jest przyceimniona folia czy tez nie nalepka ta jest widoczna
naklejke ta zaprojektowal Kordian, on ja takze wykonal i przyslal do mnie ( za co jak juz powtarzalem jestem mu ogromnie wdzieczny)
a tak wygladala na sp. lancerku
wg mnie , i na to bede nalegac adres powinien byc z koncowka "com" bo przeciez od tego sie zaczelo.
jezeli naklejka ta weszla by do masowej produkcji to od razu pisze, ze ja jestem chetny na 3 sztuki ( jedna na gala, druga na octavke ,trzecia na colciaka ktory bedzie juz w sierpniu ) |
|
|
|
 |
Bartek
Mitsumaniak friendly admin

Auto: A161, EC5W, GF6W, A03A
|
Wysłany: 18-01-2007, 13:37
|
|
|
borecki napisał/a: | arekp napisał/a: | moze ktos pamieta/moze zmierzyc rozmiar naklejki ze zlotu w Grudziadzu? |
81 mm |
83 mm - sam je produkowałem tylko po zimie folia się skurczyła. Jakby co, mogę powtórzyć produkcję. Cena gotowej naklejki ok. 1.22 zł zwykłej i 1.50 zł "lewoczytelnej" na szybę. Nie mogę drukować białym kolorem, ale mogę zrobić na przezroczystej folii (dobrze wyglądają na jasnych autach) |
_________________ Pozdrawiam
MITSUMANIAK Bartek
Outlander III '14
Galant 1600 L '82
Legnum VR-4 '99
Space Star '14
Space Wagon '99 V6 - 24 sprzedany
nie no ty zawsze powiesz co wiesz, a jak nie wiesz to i tak powiesz, bo przecież trzeba [coś] napisać by Ralal_Szczecin
Piratem drogowym się nie rodzi - piratem drogowym się umiera |
|
|
|
 |
Rafal_Szczecin
Mitsumaniak

|
Wysłany: 18-01-2007, 13:39
|
|
|
hmm bartku to tak jak pisalem wyzej jak cos to ja sie pisze na 3, baaa jak by to bylo nawet za malo to na 5 ( najwyzej dam komus albo nakleje na jakis zeszyt ) takich naklejeczek ze tak powiem normalnych , najlepiej szarych tylko podaj mi swoj nr konta hehe |
|
|
|
 |
Simones [Usunięty]
|
Wysłany: 18-01-2007, 14:15
|
|
|
Hmm, skoro juz zdecydowaliscie... to mnie nie liczcie |
|
|
|
 |
Hubeeert
Mitsumaniak na urlopie
Auto: TOYOTA YARIS 4EVER
|
Wysłany: 18-01-2007, 14:26
|
|
|
Simones, pokaz co by sie Tobie podobalo. |
Just think...
. |
|
|
|
 |
arekp
Mitsumaniak

Auto: inny
|
Wysłany: 18-01-2007, 14:28
|
|
|
Simones napisał/a: | Hmm, skoro juz zdecydowaliscie... to mnie nie liczcie |
Nikt nie zdecydowal. Zacznij czytac ze zrozumieniem "Czy chcesz aby powstala naklejka klubowa wg. przedstawionego wzoru?"
Prosilem o komentarze a nie ustalanie chetnych oraz ilosci |
|
|
|
 |
Simones [Usunięty]
|
Wysłany: 18-01-2007, 14:44
|
|
|
Matejko napisał/a: | ooo dobra Arek, wtedy porownamy ceny i zobaczymy co gdzie i jak, ja bede mial ceny okolo soboty, wtedy wrzuce jaka naklejka i za ile |
Chyba nie zauwazyles w takim razie nawet wynikow ankiety i kiedy zaczeliscie ustalac szczegoly TEJ naklejki
Sprawa jest prosta, bo demokratyczna, a to ze mi sie podobaja troche inne to coz mam pecha.
Hubeeert na Twoje pytanie odp. jest tu |
|
|
|
 |
Rafal_Szczecin
Mitsumaniak

|
Wysłany: 18-01-2007, 16:40
|
|
|
Simones napisał/a: | Hubeeert na Twoje pytanie odp. jest tu |
mm wlasnie Arku chyba troche sie pospieszyles z tym wszystkim ...
najpierw powinnismy dac przyklady, byl pomysl naklejki naszej, regionalnej ,a Ty wyskoczyles z tym do ludu, ze tak powiem .czekamy jeszcze na jakies projekty np. od Gobe, no ale nic ja tam patrze co bedzie dalej ... |
|
|
|
 |
Robson86
Forumowicz Life is a Race

Auto: Carisma GDI Elegance
|
Wysłany: 18-01-2007, 16:42
|
|
|
arekp napisał/a: | w rzeczywistosci bylaby to np. naklejka przezroczysta, z bialym nadrukiem |
...jestem jak najbardziej ZA!! Z wygladu bardzo ladna...
Ale przykladowo dalo by sie zrobic taka w troszke mniejszej wersji?? np. 5x5 czy 6x6
Chodzi mi o przynaleznosc do klubu, ....ale tez chcialbym zeby wygladala "delikatnie" -nie jestem fanem naklejek
Pozdroo |
_________________ Robson- Kielce
Mitsubishi Carisma GDI Elegance
-00149/KMM -
 |
|
|
|
 |
Rafal_Szczecin
Mitsumaniak

|
Wysłany: 18-01-2007, 16:44
|
|
|
arekp napisał/a: | Nikt nie zdecydowal. Zacznij czytac ze zrozumieniem "Czy chcesz aby powstala naklejka klubowa wg. przedstawionego wzoru?" |
no dobra wiekszosc glosow jest na tak, z tym ze pewno wiekoszsc z glosujacych chce inna koncowke ... i co teraz ? na sile bedziesz produkowac nalepke z pl,nawet jezeli w ankiecie ( ktora sam zrobiles) wiekszosc wybierze "com" , ale zawsze mozesz sie podeprzec ta ankieta i powiedziec, ze wybralismy dokladnie taka wersje
wiec ja klikam na NIE bo nie chcem dokladnie takiej, chcem taka z com |
|
|
|
 |
Hubeeert
Mitsumaniak na urlopie
Auto: TOYOTA YARIS 4EVER
|
Wysłany: 18-01-2007, 16:48
|
|
|
Panowie.
Kazdy z Was dwoch ma swoje racje.
Ty simones chcialbys Simones napisał/a: | Dokladnie, jakby co ja to biore na siebie, ale uwazam ze powinnismy najpierw miec projekt (lub kilka) i wtedy uderzyc z tym do admina o zgode, mysle ze jakos sie dogadamy. Chetnie bym zrobil jakis projekt tylko sek w tym ze jestem calkowita noga z grafiki komputerowej. Natomiast chcialbym, zeby to nie byla taka zwykla nalepa, tylko (z zachowaniem oczywiscie ori-wzorcowej czcionki, nazwy i symbolu) zrobic to np. na jakims tle (przykladowo jakas ciekawa szachownica, za napisem tuman kurzu jak na szutrze, moze jakies ala slady gum, refleks swietlny), no nie wiem mozliwosci sa miliony, zeby to bylo atrakcyjne, a nie jak tytul "Kuriera" nudne, bez wyrazu i polotu, tak to sobie moge korektorem napisac na klapie... Takie jest moje zdanie... |
Ty arekprobisz ankiete gdzie pokazujesz tylko jeden wzor. Przeciez ostatnio mielismy dyskusje wlasciwie o tym samym a mianowicie wizytowkach. I znow sie zaczyna?
(tak poza konkursem - admin to se moze jak chodzi o naklejki - liczy sie wynik glosowania.)
Ale poniewaz admin jest zlosliwy to zrobi tak.
OGLASZAM WIELKI KONKURS NA NAKLEJKI KLUBOWE NA SAMOCHODY
Reguly konkursu sa proste. Prosze przedstawic swoja propozycje. Jezeli uzyska ona aprobate choc jednego Klubowicza poza nami - przechodzi. Forma naklejki jest dowolna - okragla, prostokatna w gwiazdki,ciapki itp.
Co musi znalezc sie na naklejce to logo, nazwa i/lub adres www Klubu. Tyle.
Skonczcie sie drapac o takie drobiazgi... |
Just think...
. |
|
|
|
 |
macia
Mitsumaniak

Auto: Outlander 2.4 cvt 2010
|
Wysłany: 18-01-2007, 16:52
|
|
|
Spoko, ja się piszę. |
_________________ Mazda cx5 '15
Dokker 1.6 lpg '13
ex Outlander 2.4 cvt '10
ex outlander 2.0 Turbo '06
ex gti colt CA5A '94
ex gti galant E33A DOHC '91
ex galant EA2A '01
ex galant E55A '95
Dlaczego kobiety żyją dłużej? Bo nie mają żon.
Jeśli pożyczyłeś komuś 20zł i ten ktoś się więcej nie pokazał, to prawdopodobnie warto było. |
|
|
|
 |
Rafal_Szczecin
Mitsumaniak

|
Wysłany: 18-01-2007, 16:54
|
|
|
PROPONUJE ZAMKNAC TEN TEMAT, ORAZ STWORZYC NOWY, GDZIE BEDA WRZUCANE PROPOZYCJE NAKLEJEK |
|
|
|
 |
igi
Mitsumaniak
Auto: Lancer Kombi 1.6 Invite
|
Wysłany: 18-01-2007, 17:30
|
|