Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Gaz się wyłącza i włącza podczas jazdy
Autor Wiadomość
MmzTattoo 
Mitsumaniak

Auto: 2003 Eclipse GS 2.4 automat
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 29-03-2015, 00:04   

Jak jeździsz na Siedlce prosto to pierwszy zjazd z autostrady na rondzie w lewo i później znowu w lewo na skrzyżowaniu osłoniętym barierami dźwiękochłonnymi chyba jakieś 600-700m jak skrecisz z ronda bodajże Arynów 16 ja do niego moim kliperem jeżdżę gościu ogarnięty pracownicy też ogarniają. Jak robiłem przy komisie to wszystkie co miały problem z lpg odrazu do niego leciały. Polecany przez znajomych i narazie jestem zadowolony jak coś jest nie tak to nie zaczyna od wymiany czujnika tylko sprawidzi kable jak trzeba wyrzuci samą wtyczkę i Full gratów ma na miejscu wiec nie trzeba długo czekać jak będziesz chciał to odzywaj się na PM podesle telefon do niego

ŁukaszK. 
Mitsumaniak

Auto: Galant 2.0 GLS '98 LPG
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 24-04-2015, 06:08   

Kolego, ja miałem podobnie i to ten trzpień elektrozaworu był do przeczyszczenia bo się blokował. Spróbuj to przeczyścić :)

O ile juz taka propozycja nie padła bo się aż tak dokładnie nie wczytałem heh :)

Odpowiedz do tematu