Zamknięty przez: Firebee 10-05-2011, 22:16 |
...@mitsumaniaki.com - czyli rozdajemy prezenty :) |
Autor |
Wiadomość |
Efa!
Mitsumaniak queen of Off Topic

Auto: Toyota Corolla kombi
Kraj/Country: Polska
|
|
|
|
 |
Kofi
moderator mitsumaniak Michał

Auto: Galant EA3W
|
Wysłany: 25-10-2005, 15:06
|
|
|
arekp napisał/a: | Halo halo ... po co przeciazac serwer skrzynkami 3MB ?? Kazdy z klubowiczow prawdopodobnie ma skrzynke, ktorej uzywa na co dzien. Nie lepiej utworzyc aliasy przekierowujace poczte na prywatne skrzynki klubowiczow?? |
Uwazam ze jest to rewelacyjny pomysl. A nawet jak ktos nie ma to proponuje zalozyc skrzynke na gmail.com i mitsumaniaki wykorzystac tylko jako alias. 3MB skrzynka to sie nadaje tylko na korespondencje, a do tego mamy forum i PW. |
_________________ "Mądrze jest skierować swój gniew na problem - nie na ludzi, skupić swoją energię na rozwiązaniach, nie wymówkach."
- William Arthur Ward
 |
|
|
|
 |
Hubeeert
Mitsumaniak na urlopie
Auto: TOYOTA YARIS 4EVER
|
Wysłany: 25-10-2005, 15:17
|
|
|
Ale ładnie brzmi nie uważasz stopspamKofi@mitsumaniaki.com |
Just think...
. |
Ostatnio zmieniony przez Hubeeert 25-10-2005, 22:03, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
arekp
Mitsumaniak

Auto: inny
|
Wysłany: 25-10-2005, 19:28
|
|
|
Hubert, przeciez alias nadal bedzie ladny ... tylko poczta bedzie bezposrednio przekazywana na skrzynke konkretnej osoby zamiast ladowac na serwerze.
Po co obsluga tych skrzynek, co z antyspamem, zapomnianymi haslami, webmailem? Po co robic sobie problemy?
Juz wczoraj Firkowi pisalem, ze aliasy od zawsze robia najwieksze serwisy wiec chyba ma to jakis sens. Dla przykladu niech bedzie @irc.pl @debian.pl @php.net Pewnie wiekszosc z Was zna przynajmniej jedna z tych domen.
EDIT: literowka |
_________________ odszkodowania.pl serwis z bezpłatną wiedzą i poradami w zakresie samodzielnego uzyskania odszkodowania |
|
|
|
 |
raddex
m3m&mitsumaniak

Auto: Lancer GT, 2016 r., 2,4 Pb
|
Wysłany: 25-10-2005, 20:20
|
|
|
rzeczywiscie ladnie wyglada konto, aczkolwiek mi alias by wystarczyl, z tym ze jeszcze w sumie to ja na nic nie zapracowalem moimi postami.
chyba ze moderator bedzie tak wspanialomyslny i mi przydzieli konto
Ja nie pisze jak nie mam nic do powiedzenia, albo sie nie znam, bo nie chodzi mi tutaj o nabijanie licznika postow. Pisze jak sie chce cos dowiedziec itp. |
_________________ Mitsubishi Lancer GT 2,4 MIVEC - 2016 US ver.
Mitsubishi Galant Kombi 2,0 elegance - 2001r. - LPG - sprzedany
Mitsubishi Lancer Kombi 1,6 16V 113KM, 1997r. - sprzedany 05.07.2010
 |
|
|
|
 |
Kofi
moderator mitsumaniak Michał

Auto: Galant EA3W
|
Wysłany: 25-10-2005, 20:35
|
|
|
Pamietaj ze nabijanie licznika postow zostalo wylaczone w dzialach o rozmowach oftopic itp.
badz dumny ze swoich 34 postow bo te nabiles najprawdopodobniej w konkretnych tematach.
Ja jestem za przekierowaniem i o przekierowanie poprosilem.
kofii@mitsumaniaki.com >>>EKSTRA.
hubeeeeert@mitsumaniaki.com tez fajnie brzmi |
_________________ "Mądrze jest skierować swój gniew na problem - nie na ludzi, skupić swoją energię na rozwiązaniach, nie wymówkach."
- William Arthur Ward
 |
Ostatnio zmieniony przez Kofi 25-10-2005, 23:26, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Karwoś
Mitsumaniak
Auto: Ford C-Max Hybrid 2.0
|
Wysłany: 25-10-2005, 20:42
|
|
|
Wydaje mi sie że przekierunkowanie do starych naszych wypróbowanych adresów będzie lepsze i łatwiejsze i praktyczniejsze. |
_________________ Lancer 2,0 '04 Automat. - już u nowego właściciela
Czas może na Space Stara dla żony? |
|
|
|
 |
TNT
Mitsumaniak

Auto: Toyota AYGO
|
Wysłany: 25-10-2005, 20:43
|
|
|
mysle ze to ulatwi nam zycie zamiast szukac jakis adres wpisujemy nicka i gotowe ja juz mam i bardzo mi sie podoba |
_________________ Zmieniają się auta ale klub zostanie zawsze ten sam - MITSUMANIAKI.Carisma-TNT
Eclipse-TNT
Hania-TNT
Pomóż komuś Ty, ktoś pomoże Tobie - Mitsumaniaki Assistance |
|
|
|
 |
Hubeeert
Mitsumaniak na urlopie
|
Wysłany: 25-10-2005, 21:01
|
|
|
a ja chciałbym zwrócić kolegom uwagę na tzw skan-boty czyli programy spamerów przeszukujące fora internetowe w poszukiwaniu adresów e-mail. Prosze żebyście nie pokazywali ich tak publicznie albo wstawili przynajmniej napis stopspam przed nickiem żeby tym sqr****** nie ułatwiać pracy |
Just think...
. |
|
|
|
 |
raddex
m3m&mitsumaniak

Auto: Lancer GT, 2016 r., 2,4 Pb
|
Wysłany: 25-10-2005, 21:11
|
|
|
w nawiazaniu do Huberta, informuje, ze jak ktos chce od teraz wyslac do mnie maila to niech usunie napis NOSPAM sprzed e-maila
a z adresu raddex @ mitsumaniaki . com bylbym bardzo zadowolony, ktory by przekierowywal na moj adres z profilu |
_________________ Mitsubishi Lancer GT 2,4 MIVEC - 2016 US ver.
Mitsubishi Galant Kombi 2,0 elegance - 2001r. - LPG - sprzedany
Mitsubishi Lancer Kombi 1,6 16V 113KM, 1997r. - sprzedany 05.07.2010
 |
|
|
|
 |
Hubeeert
Mitsumaniak na urlopie
|
Wysłany: 25-10-2005, 21:19
|
|
|
To jeszcze tytułem wyjaśnienia - profil użytkownika forum jest widoczny dopiero po zalogowaniu się na forum. Tego program nie zrobi. Mi chodziło o adresy które pokazywaliście w treści wiadomości. |
Just think...
. |
|
|
|
 |
JCH
Mitsumaniak Forumowa Opozycja

Auto: OBK 2.0
|
Wysłany: 25-10-2005, 21:54
|
|
|
Hubeeert napisał/a: | a ja chciałbym zwrócić kolegom uwagę na tzw skan-boty ... żeby tym sqr****** nie ułatwiać pracy |
No to może przeedytujcie każdy swoje posty poczynając od pana panie Hubeeert |
_________________ "Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów"
MSS 1.9 DI-D --> OBK 2.0 i DL-650
 |
|
|
|
 |
Hubeeert
Mitsumaniak na urlopie
|
Wysłany: 25-10-2005, 22:04
|
|
|
Panie na Pana to trzeba mieć wygląd i pienądze Juz przeedytowałem - dzieki za przypomnienie |
Just think...
. |
|
|
|
 |
Firebee
admin mitsumaniak

Auto: A160, Space Gear,
|
Wysłany: 25-10-2005, 22:52
|
|
|
tak czy inaczej macie wybór skrzynka albo przekierowanie.. a im wiecej osob bierze przekierowanie tym wieksze robia sie skrzynki:P
Pozdro
Firuś.. |
|
|
|
 |
Efa!
Mitsumaniak queen of Off Topic

Auto: Toyota Corolla kombi
|
|