|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Faktyczny koszt nowego lancera |
Autor |
Wiadomość |
Artiksus
Nowy Forumowicz
Auto: Lancer Sedan Invite 1.6 MY2015
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 11-12-2014, 12:44
|
|
|
a tak, zapomniałem dopisać, dzięki, oczywiście invite, również czerwień |
|
|
|
 |
mxostry
Nowy Forumowicz
Auto: Lancer 1.6
|
Wysłany: 15-02-2015, 16:28
|
|
|
Czesc koledZy , chce kupic lancera w wersji inform albo invite ale uslyszalem , ze w 2 kwartale
Roku 2015 ma byc wersja znow z automatem, czy ktos cos na ten temat wie ? Jezeli tak to jaka moze bycniej wiecej doplata do automatu ? A drugie pytanie to do kiedy mniej wiecej trwaja wyprzedaze roku 2014 ?
[ Dodano: 15-02-2015, 16:48 ]
Ps po prostu nie wiem czy mam sie spiesyc by kupic auto w tej chwili z manualem czy lepiej poczekac do
Wrzesnia czy pazdiernika na automat bo gdyby mieli automaty teraz to juz dzis by u mnie stal czarny sedan , a bardzo zalezy mi na tym cvt . Ale z kolei zeby sie nie okazalo ze np doplata do skrzyni to koszt 4-5 tys ( bo pewnie tak bylo ale nigdzie nie moge snalezc info ) ale zeby nie bylo tak ze wystepuje tylko w wersjach instyle i wyzszych |
|
|
|
 |
RalfPi
Mitsumaniak
Auto: Lancer1.8 SB'10,Giulietta 1.4
Pomógł: 31 razy Dołączył: 26 Lis 2010 Posty: 3185 Skąd: Szczecin
|
Wysłany: 16-02-2015, 08:10
|
|
|
Witaj Kolego - automat pali więcej i kosztuje więcej (ale to pewnie już wiesz).
Ja bym brał manuala - myślę, że CVT będzie z Instylu i będzie kosztować >70kzł.
Zapytaj w Centrali:
http://www.mitsubishi.pl/...racyjne/kontakt |
_________________ - Lancer 1.8 SB (2010) 143PS LPG, Giulietta 1.4 (2012) 120PS LPG, BMW 528i (2016) 245PS |
|
|
|
 |
|
|