|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Audi A6 C6 sedan 3.0 V6 TDI Quattro |
Autor |
Wiadomość |
Lipa
Forumowicz
Auto: Galant 2.5 V6 automat sedan
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 2 razy Dołączył: 17 Gru 2008 Posty: 301 Skąd: Jantar
|
Wysłany: 07-10-2016, 15:23
|
|
|
Krzyzak napisał/a: | Lipa napisał/a: | przeprowadzone zostało kompletne czyszczenie wtryskiwaczy | ciekawe czy pomoże na ten smród z rury wydechowej... eh, jednak diesel to diesel - prędzej czy później zamienia się w rozrzutnik sadzy
oczywiście wiem, dlaczego zakupiłeś diesla... podobno ostatnie badania potwierdzają, że pomimo Das Szwindel i tak vw ma najczystsze diesle na świecie... |
Przypominam tylko, jakie do niedawna miałeś poglądy na temat gazu w galancie:) |
|
|
|
 |
Krzyzak
moderator mitsumaniak uczestnik I Zlotu MM

Auto: E32, CR29, 5F, DCJ, 7N, Y2
Pomógł: 645 razy Dołączył: 28 Kwi 2005 Posty: 24296 Skąd: był Malbork, teraz Gdańsk
|
Wysłany: 07-10-2016, 18:45
|
|
|
Racja. Diesle też mocno poszły do przodu. Ja jeszcze pamiętam te silniki jak zimą trzeba było ognisko rozpalać, żeby uruchomić
Ogólnie jest spoko, tylko pamiętasz - moja mama wyczuła z 15 metrów, pomimo że pracował na jałowym. Jak widzę audi/vw to od razu obieg powietrza zamykam... już nawyk sobie wyrobiłem.
Obecne diesle śmierdzą ciut inaczej - bardziej chlorem z DPFa, ale też i żywotność inna... |
|
|
|
 |
Lipa
Forumowicz
|
Wysłany: 07-10-2016, 20:37
|
|
|
Krzyzak napisał/a: | tylko pamiętasz - moja mama wyczuła z 15 metrów pomimo że pracował na jałowym. Jak widzę audi/vw to od razu obieg powietrza zamykam.. |
Pozwolisz, że komentarz zachowam dla siebie Darku nie chcę bana załapać na forum |
|
|
|
 |
Lipa
Forumowicz
|
Wysłany: 15-11-2016, 18:11
|