Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Mazda 6 na Lancera VIII Sportback-kilka pytań do właścicieli
Autor Wiadomość
Klark 
Mitsumaniak

Auto: Mitsubishi Lancer CS_9W
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 20-09-2016, 14:51   

Macio jakbyś miał coś w okolicach Stargardu w Zachodniopomorskim do sprawdzenia to pisz PM :) . Chętnie pomogę

macio007 
Nowy Forumowicz

Auto: Mazda 6
Wysłany: 20-09-2016, 19:48   

Dziękuję, będę pamiętał,jak tylko coś znajdę na pewno się odezwę.

[ Dodano: 26-09-2016, 20:41 ]
Siema
Dziś odbył się pierwszy ogląd Mitsu, niestety bez mojej obecności, gdyż ktoś na auto zarobić musi i niestety wypadło na mnie, tak na poważnie żona znalazła jedno ogłoszenie z Częstochowy i bedąc w centrum podjechała obejrzeć, nie był to sportback tylko sedan, ale zrobił na niej mega pozytywne wrażenie, niestety z racji ograniczonego czasu nie udało się zrobić jazdy testowej i skończyło się tylko na obejrzeniu, mimo wszystko i tak nie skorzystam z tej oferty, nie jestem przekonany do zakupu z komisu aut sprowadzonych, chodziło tylko o to , aby się upewnić, czy nasz wybór kolejnego auta jakim będzie Mitsubishi Lancer jest dobrym wyborem, okazało się, że nie będzie dobrym, lecz znakomitym ! A co więcej do szczęsia potrzeba oprócz zadowolonej kobiety ;)
Jak tylko uda się znaleźć dobrą ofertę, musimy koniecznie jechać na jazdę próbną, bo tak myślę, czy nie lepiej zainteresować się słabszą jednostką 1,6 i odpuścić instalację lpg, tylko właśnie, będziemy musieli przekonać się, czy będzie znaczna różnica właśnie między 1,8 a 1,6.

[ Dodano: 15-11-2016, 20:09 ]
Witajcie ponownie
Właśnie udało nam się sprzedać Mazdę i w związku z tym już zaczynamy się rozglądać za godnym następcą, chociaż nie mamy takiego ciśnienia bo jeździć póki co mamy czym, a wiadomo czasem lepiej się wstrzymać z zakupem niż potem żałować
Wracając do tematu, mam takie pytanie, niektóre Mitsu mają w środku zamiast tej srebrnej listwy na kokpicie taką listwę imitującą Carbon czy coś w ten deseń, na pewno Wiecie o co chodzi, tylko chciałbym się dowiedzieć czy właśnie ta listwa a'la Carbon w jakiś wersjach wyposażenia się znajdowała, czy po prostu producent jak mu się spodobało tak je montował???

tyku 
Mitsumaniak

Auto: MITSUBISHI LANCER
Wysłany: 15-11-2016, 20:56   

Lancer występował w wersjach wyposażenia: Inform, Invite, Intense oraz Instyle.
Listwy pseudo karbonowe były w Intense oraz Instyle. :wink:

macio007 
Nowy Forumowicz

Auto: Mazda 6
Wysłany: 18-11-2016, 17:35   

A czy to nie jest też tak, że te listwy w pseudo karbonie pojawiały się w wersjach silnikowych tylko 1.8 ? Pytam, gdyż za cholerę nie ma ani jednej sztuki 1.6 z tym wykończeniem.
Dodam jescze, że wiadomo podczas zakupu ostatnią rzeczą na którą zwróciłbym uwagę są te listwy, ale Wiecie póki co mamy czym jeździć, więc możemy jeszcze trochę czasu poświęcić na poszukiwanie zadbanego egzemplarza, a nóż może trafi się z takimi listwami, tylko żebym nie szukał do końca życia, z tego względu że w tych jednostkach takich po prostu nie ma.

[ Dodano: 18-11-2016, 19:08 ]
No i jest tak jak myślałem, silniki 1.6 wychodziły tylko w wyposażeniu Inform i Invite natomiast silniki 1.8 posiadały już cztery wersje wyposażenia do wyboru, więc w związku z tym po krótkim namyślę będziemy jednak interesować się wersją z silnikiem 1.8.
Znalazłem póki co dwie oferty, nie daleko ode mnie więc zawsze można bez obaw podjechać, a może ktoś z Was już się nimi interesował i podpowie czy warto sobie zawracać głowę?
Oto te dwie idealne perełki:
http://otomoto.pl/oferta/...y-ID6yzA0B.html
i druga:
http://otomoto.pl/oferta/...e-ID6yA2eJ.html

Odpowiedz do tematu