Zlustrowac "UKLAD" na Forum! |
Autor |
Wiadomość |
zachar [Usunięty]
|
Wysłany: 11-03-2007, 23:05
|
|
|
Hubeeert odpowiedz jest prosta zyjesz zgodnie z zasadami jakie obowiazuje i akpceptujesz je (plus egzekfujesz je z racji pelnieonej funkcji) a nie ktorym moze sie to nie podobaci ze kazesz im go przestrzegac.
I tutaj pytanie do Fida__ przeszkadza Tobie regulamin ??
Jesli tak to zrezygnuj z tego forum bo wieczna walka nie ma sensu |
|
|
|
 |
Hubeeert
Mitsumaniak na urlopie
Auto: TOYOTA YARIS 4EVER
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 11-03-2007, 23:08
|
|
|
zachar, wydaje mi sie, ze nie mozna odpowidac za Fido__.
Tym bardziej, ze z Twojej strony sa to domysly. |
Just think...
. |
|
|
|
 |
zachar [Usunięty]
|
Wysłany: 11-03-2007, 23:12
|
|
|
Hubeeert ja zadalem tylko pytanie Fido__. I nie odpowiedzialem za Fida, owszem odnosze wrazenie ze przeszkadza jemu fakt ze jest tutaj cos takiego jak regulamin ktory moze nie pozwla Fidowi pokazania sie w 100% |
|
|
|
 |
Fido__ [Usunięty]
|
Wysłany: 12-03-2007, 09:22
|
|
|
zachar napisał/a: | I tutaj pytanie do Fida__ przeszkadza Tobie regulamin ?? |
Regulamin?? Przecież pytałem o ankiety. Gdzie w regulaminie jest mowa o ankietach? Pamiętam, że były, a tu nagle ich brak. |
|
|
|
 |
Hubeeert
Mitsumaniak na urlopie
|
Wysłany: 12-03-2007, 14:54
|
|
|
Na moje pytanie nie odpowiedziales |
Just think...
. |
|
|
|
 |
Jackie
Mitsumaniak Dealer Mitsumaniak

Auto: Eclipse Cross PHEV
|
Wysłany: 12-03-2007, 16:00
|
|
|
Ło Jezu! To ja sam się zlustruję - znaczy tak było: współpracowałem. Z kim popadnie, nie raz nie dwa.Potem się ożeniłem i już były nici ze współpracy oprócz "jedynej słusznej opcji".... Znaczy jest tak, że ja zatwardziały w poglądach jestem i z chęcią bym powspółpracował z "obcym elementem" ale się boję i w czasach ścigania podobnych wybryków chwilowo zaniechałem
Pozdrawiam |
_________________ Jackie
Evolution never ends...
http://wybieramaso.pl/ |
|
|
|
 |
Hubeeert
Mitsumaniak na urlopie
|
Wysłany: 12-03-2007, 16:23
|
|
|
Jackie -
To ja tez sie zlustruje a co
Znaczy nie do konca - lustro za nisko wisi jak zwykle - to te no kurduple sie mszcza
Wspolpracowac wspolpracowalem z komunistycznym aparatem wladzy i indoktrynacji. Zuchem bylem. A potem Harcerzem. Na obozy jezdzilem (jeszcze w podstawowce) - to byl uklad a raczej jego poczatek bo wujek mi zalatwial te wyjazdy a dla niepoznaki Rodzice placili. Potem przyszedl czas liceum i pierwsza odsiadka 2 lata w jednej klasie (fizyk nie potrafil sie pogodzic z przegrana w brydza ) Uczestnictwo w pierwszej demonstracji (SZKLANKA MLEKA DLA UBEKA ) i drugiej: Jaruzelskiego z Pinochetem porownywalismy
Ojciec potem na fotelu u swojego Kolegi ogladal filmy ze mna w roli glownej i tlumaczyl mi pozniej (slownie) cobym sie nie wyglupial.
Co bylo dalej? Prowadzenie Radiowezla w Liceum Oj byly czasy co stanowilo poczatek uzestnictwa w ukladzie panujacym nad mediami
Wyjazd na kolonie do DDR w nagrode za *ocenzurowano * - wiadomo kapus
Nastepnie byla *CZARNA PLAMA - szkolenie w <TAJNE-SPECJALNEGO ZNACZENIA>*
Wyjazd do Warszawy zastal mnie niespodziewanie ale jakos 13 lat dawalem rade. Wiadomo - Warszawiak naplywowy - swinia i PH
Tu na Forum realizuje zapewne swoje niespelnione marzenie o WLADZY i daje upust dyktatorskim zapedom - wszystko w ramach ukladu ktory tym razem wysunal mnie na to stanowisko abym opanowal i zinwigilowal srodowisko Mitsumaniakow.
|
Just think...
. |
|
|
|
 |
Fido__ [Usunięty]
|
Wysłany: 12-03-2007, 16:42
|
|
|
zachar napisał/a: | owszem odnosze wrazenie ze przeszkadza jemu fakt ze jest tutaj cos takiego jak regulamin ktory moze nie pozwla Fidowi pokazania sie w 100% |
Hehe dokładnie tak. Tyle tylko, że w 100% to tylko nieliczni mogą zobaczyć. Mam pewne skłonności ekshibicjonistyczne, ale chyba nie aż takie |
|
|
|
 |
|