Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Zlustrowac "UKLAD" na Forum!
Autor Wiadomość
zachar
[Usunięty]

Wysłany: 11-03-2007, 23:05   

Hubeeert odpowiedz jest prosta zyjesz zgodnie z zasadami jakie obowiazuje i akpceptujesz je (plus egzekfujesz je z racji pelnieonej funkcji) a nie ktorym moze sie to nie podobaci ze kazesz im go przestrzegac.

I tutaj pytanie do Fida__ przeszkadza Tobie regulamin ??

Jesli tak to zrezygnuj z tego forum bo wieczna walka nie ma sensu

Hubeeert 
Mitsumaniak
na urlopie

Auto: TOYOTA YARIS 4EVER
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 11-03-2007, 23:08   

zachar, wydaje mi sie, ze nie mozna odpowidac za Fido__.
Tym bardziej, ze z Twojej strony sa to domysly. :wink:

Thomas Jefferson said:
1. A government big enough to give you everything you want, is strong enough to take everything you have...
2. The democracy will cease to exist when you take away from those who are willing to work and give to those who would not...
Just think...

.

zachar
[Usunięty]

Wysłany: 11-03-2007, 23:12   

Hubeeert ja zadalem tylko pytanie Fido__. I nie odpowiedzialem za Fida, owszem odnosze wrazenie ze przeszkadza jemu fakt ze jest tutaj cos takiego jak regulamin ktory moze nie pozwla Fidowi pokazania sie w 100%

Fido__
[Usunięty]

Wysłany: 12-03-2007, 09:22   

zachar napisał/a:
I tutaj pytanie do Fida__ przeszkadza Tobie regulamin ??

Regulamin?? Przecież pytałem o ankiety. Gdzie w regulaminie jest mowa o ankietach? Pamiętam, że były, a tu nagle ich brak.

Hubeeert 
Mitsumaniak
na urlopie

Wysłany: 12-03-2007, 14:54   

Na moje pytanie nie odpowiedziales :?

Thomas Jefferson said:
1. A government big enough to give you everything you want, is strong enough to take everything you have...
2. The democracy will cease to exist when you take away from those who are willing to work and give to those who would not...
Just think...

.

Jackie 
Mitsumaniak
Dealer Mitsumaniak

Auto: Eclipse Cross PHEV
Wysłany: 12-03-2007, 16:00   

Ło Jezu! To ja sam się zlustruję - znaczy tak było: współpracowałem. Z kim popadnie, nie raz nie dwa.Potem się ożeniłem i już były nici ze współpracy oprócz "jedynej słusznej opcji".... Znaczy jest tak, że ja zatwardziały w poglądach jestem i z chęcią bym powspółpracował z "obcym elementem" ale się boję i w czasach ścigania podobnych wybryków chwilowo zaniechałem ;) :D
Pozdrawiam

Hubeeert 
Mitsumaniak
na urlopie

Wysłany: 12-03-2007, 16:23   

Jackie - ;-)

To ja tez sie zlustruje a co :D

Znaczy nie do konca - lustro za nisko wisi ;-) jak zwykle - to te no kurduple sie mszcza :D

Wspolpracowac wspolpracowalem z komunistycznym aparatem wladzy i indoktrynacji. Zuchem bylem. A potem Harcerzem. Na obozy jezdzilem (jeszcze w podstawowce) - to byl uklad a raczej jego poczatek bo wujek mi zalatwial te wyjazdy a dla niepoznaki Rodzice placili. Potem przyszedl czas liceum i pierwsza odsiadka :D 2 lata w jednej klasie (fizyk nie potrafil sie pogodzic z przegrana w brydza :D ) Uczestnictwo w pierwszej demonstracji (SZKLANKA MLEKA DLA UBEKA :D ) i drugiej: Jaruzelskiego z Pinochetem porownywalismy :wink:

Ojciec potem na fotelu u swojego Kolegi ogladal filmy ze mna w roli glownej :D i tlumaczyl mi pozniej (slownie) cobym sie nie wyglupial.

Co bylo dalej? Prowadzenie Radiowezla w Liceum :D Oj byly czasy :D co stanowilo poczatek uzestnictwa w ukladzie panujacym nad mediami
Wyjazd na kolonie do DDR w nagrode za *ocenzurowano ;-) * - wiadomo kapus
Nastepnie byla *CZARNA PLAMA - szkolenie w <TAJNE-SPECJALNEGO ZNACZENIA>*
Wyjazd do Warszawy zastal mnie niespodziewanie ale jakos 13 lat dawalem rade. Wiadomo - Warszawiak naplywowy - swinia i PH :D

Tu na Forum realizuje zapewne swoje niespelnione marzenie o WLADZY i daje upust dyktatorskim zapedom - wszystko w ramach ukladu ktory tym razem wysunal mnie na to stanowisko abym opanowal i zinwigilowal srodowisko Mitsumaniakow.

:finga:

Thomas Jefferson said:
Just think...

.

Fido__
[Usunięty]

Wysłany: 12-03-2007, 16:42   

zachar napisał/a:
owszem odnosze wrazenie ze przeszkadza jemu fakt ze jest tutaj cos takiego jak regulamin ktory moze nie pozwla Fidowi pokazania sie w 100%

Hehe dokładnie tak. Tyle tylko, że w 100% to tylko nieliczni mogą zobaczyć. Mam pewne skłonności ekshibicjonistyczne, ale chyba nie aż takie ;-)

Odpowiedz do tematu