Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Miłe zaskoczenie / roczarowania w nowym L200
Autor Wiadomość
Kibloo 
mod L200
pomorski łącznik

Auto: SS MY'15 1,2 INVITE
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 13-02-2009, 22:37   

romero, dla mnie też, a czasami stukam po 1200 km na raz, ostatnio z kumplem śmigneliśmy 1100 km do holandii tylko z dwoma postojami na tankowanie i siusiu... i plecki mnie nie bolały, dodam, że nastepnego dnia wracaliśmy tą samą trasą, co daje 2200km w dwa dni... on też nie narzekał...

pozdro

słoń
[Usunięty]

Wysłany: 13-02-2009, 23:19   

wszystko zależy od wysokości osobniczej w kłębie i dlugości łapek.hmmm,bądż krótkości nóżek. :lol: :lol:

namotore 
Mitsumaniak
ach

Auto: T-fünf
Wysłany: 14-02-2009, 15:42   

czy jest tu ktos wyzszy niz 185cm i jest mu naprawde wygodnie w elzbiecie? :D

PiotrasL200 
Mitsumaniak

Auto: L200 Intense '07 manual 136KM
Wysłany: 14-02-2009, 15:47   

Witam!
Ja najwięcej zrobiłem 950km z dwoma postojami. Nie powiem, żeby było super wygodnie - ale połamany nie byłem. Więc można powiedzieć: jak na pickupa JEST NIEŹLE :D A mam 188cm wzrostu.

pzdr

HugoOrmo 
Forumowicz
Was? Kielbasa i Kwas

Auto: L200 '07 Chip 167KM
Wysłany: 14-02-2009, 17:48   

mam 186 cm i bola plecy oraz prawa noga przy dluzszych trasach a robie ich sporo...auto w kwietniu bedzie mialo dwa lata a ma juz 84k km...siedzenie dla mnie jest za krotkie (niskie), brak regulacji pod ledzwie oraz slabe boczne trzymanie co w polaczeniu z brakiem regulacji kierownicy w drugiej plaszczyznie powoduje niewygode...choc nie jest super tragicznie to duzo brakuje do std...

pzdr

słoń
[Usunięty]

Wysłany: 14-02-2009, 20:21   

mi njbaradziej doskwiera prawa noga.pedały mogłyby być trochę głebiej wpuszczone bądz też wskazana bylaby regulacja w 2 płaszczyznach.
wczoraj zaliczyłem piruet.jakis ciołek :twisted: :twisted: :twisted: pod Jarocinem zajechał mi droge podczas wyprzedzania , za mocno ściągnąłem cugle mojemu "arabowi" i paka wyprzedziła przód.uuuuaaaa.dużo adrenaliny było

namotore 
Mitsumaniak
ach

Wysłany: 15-02-2009, 19:41   

ale przeorales blache czy Elzbieta cala? :shock:

elili
[Usunięty]

Wysłany: 15-02-2009, 21:38   

słoń napisał/a:
.uuuuaaaa.dużo adrenaliny było

Adrenalina przyspiesza uwalnianie kwasów tłuszczowych z tkanki
tłuszczowej źródło :D :D

namotore 
Mitsumaniak
ach

Wysłany: 15-02-2009, 21:43   

"powoduje również rozluźnienie mięśnia wypieracza pęcherza moczowego i jednocześnie skurcz mięśni trójkąta pęcherza i zwieraczy" Ale co to ma do L200 :?: :?: :?:
Wlasnie: jakie plusy i minusy w arabie widza uzytkownicy?

słoń
[Usunięty]

Wysłany: 15-02-2009, 22:39   

na szczęście zmieściłem się na asfalcie.nie zaliczyłem pola ani krzaczorów.ani jednej kropli krwi "konik" nie puścił :biggrin: :biggrin: :biggrin: A jego plusy to cena i odpala w najsiarczystsze mrozy:ma inny filtr paliwa(chyba).przy pierwszej wymianie chłopaki z warsztatu zamówili filtr do mitsu L200 z serwisu i było kuku-coś se tam nie pasował

Hubeeert 
Mitsumaniak
na urlopie

Auto: TOYOTA YARIS 4EVER
Wysłany: 16-02-2009, 00:52   

elili, namotore, dryfujecie z dala od tematu... :?

Thomas Jefferson said:
1. A government big enough to give you everything you want, is strong enough to take everything you have...
2. The democracy will cease to exist when you take away from those who are willing to work and give to those who would not...
Just think...

.

elili
[Usunięty]

Wysłany: 16-02-2009, 11:15   

Hubeeert napisał/a:
elili, namotore, dryfujecie z dala od tematu... :?

Tak Massa :oops:
Uprzejmie proszę o wywalenie moich postów OT :P

Chociaż dawkę adrenaliny wraz z jej działaniem można pod "Miłe zaskoczenie (...) L200" podciągnąć :badgrin:

Jack 
Mitsumaniak

Auto: L200 2014
Wysłany: 24-02-2009, 10:56   

cały Misio na plus...poza spalaniem...porównuję z Land Cruiserem 3.0 D4D automat (trochę cięższe bydlątko od mojego Misia) ... i w trasie przy spokojnym 100-120 pali 8-8.5 l/100 km...
ech - czemu tak u mnie nie jest?w piątek trasa Wawa-Poznań - Wawa...i średnio 10.4, na autostradzie przy 110 koło 11 :(

namotore 
Mitsumaniak
ach

Wysłany: 24-02-2009, 11:07   

Jack napisał/a:
czemu tak u mnie nie jest?
to proste. Jadac toyota jest tak nudno ze kierowca zasypia i przez to autko ma maly apetyt. W Elzbiecie adrenalina krazy po wyzynach, przez co przyciaganie ziemskie skupia sie na prawej nodze kierujacego... :oops: pozdrawiam

Kibloo 
mod L200
pomorski łącznik

Auto: SS MY'15 1,2 INVITE
Wysłany: 24-02-2009, 11:38   

Jack napisał/a:
cały Misio na plus...poza spalaniem...porównuję z Land Cruiserem 3.0 D4D automat (trochę cięższe bydlątko od mojego Misia) ... i w trasie przy spokojnym 100-120 pali 8-8.5 l/100 km...
ech - czemu tak u mnie nie jest?w piątek trasa Wawa-Poznań - Wawa...i średnio 10.4, na autostradzie przy 110 koło 11 :(

W LC domyslam sie, ze napęd załączony 4x2, a w misiu 4x4...

u mnie średnia po mieście to około 10,5 l/100km a na trasie to nie więcej niż 8-9, a po autostradzie około 11, przy 120 km/h

ale to moje obliczenia...

pozdro

Odpowiedz do tematu