|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[S] Starion do sprzedania |
Autor |
Wiadomość |
truespinmice
Mitsumaniak One of Austarion.com

Auto: Toyota Supra Turbo
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 6 razy Dołączył: 03 Kwi 2006 Posty: 285 Skąd: Lublin
|
Wysłany: 31-10-2009, 14:11
|
|
|
Ogólnie ciekawy egzemplarz za niewielką cene. Oczywiście do wypukania i odnowienia. A bardziej szczegółowo (co widać na fotkach) to wnętrze nie spanachane, nie widać ubytków w elementach karoserii czy wyposażenia wnętrza (duży plus), widać , że w miarę oryginalny stan. Auto nadgryzione zębem czasu - do generalnego odnowienia (zapewne ).
Tyle można powiedzieć ze zdjęć, bo Sprzedający nawet nie pokwapił się aby napisać coś o aucie, tylko skopiował dane z netu także nie wiemy, czy auto jeździ, skręca, odpala czy zostawia dwa ślady czy elektryka działa - nic nie wiemy
Aha, co do uszkodzenia blacharskiego, to wydaje się, że blacharz poradzi sobie bez problemu z tym. Również zderzak (z elastycznego plastyku) wydaję się być do odkształcenia bez większych problemów.
Natomiast problemem może być jedno "oczko" , które pewnie trzeba będzie wymienić na jakieś używane (ściągnięte skądś tam ).
A co poza tym - dzwonić do gościa i pytać się o wszystko, bo w ciemno to tylko Kaszpirowski pomoże |
_________________ Starion Klub Polska
 |
|
|
|
 |
LEWY
Mitsumaniak

Auto: LANCER EVO II
Pomógł: 11 razy Dołączył: 26 Gru 2006 Posty: 516 Skąd: Prabuty/Gdynia
|
Wysłany: 31-10-2009, 15:51
|
|
|
truespinmice
dziękuje.
co do oczka to jak by co mogę pomóc,
Kunie pewnie coś zostanie
pozdro. |
|
 |
TommiCrazy
Forumowicz VR-4 LIFE
Auto: UKOCHANE
Pomógł: 7 razy Dołączył: 07 Cze 2005 Posty: 902 Skąd: Alderley Edge UK
|
Wysłany: 11-11-2009, 22:22
|
|
|
a ja ciagle szukam czy ktos ma do odsprzedania przedni pod-zdezak/spoiler ewentualnie tez maske z wersja z wlotem , jedna juz kupilem i okazala sie pognita wiec idzie na smeitnik.... zalezy mi bo moj starion zobaczy niedlugo swiatlo dzienne z nowym kolorem |
_________________ Galant E38A GLSI 4x4
Starion Turbo widebody 2.0T
GTO MK3- 3.0V6 Twin Turbo
Outlander 2.0 PHEV 5HS
 |
|
|
|
 |
rosomak1983
Mitsumaniak werbalny terrorysta

Auto: Lancer GTi 2.0 Eclips 4x4 2.0T
Pomógł: 40 razy Dołączył: 06 Lut 2008 Posty: 7852 Skąd: Łańcut
|
Wysłany: 21-11-2009, 15:35
|
|
|
TommiCrazy, pewnie wyszłoby drogo ale jest jeszcze opcja odlew laminatowy. |
_________________ Dzis jest pierwszy dzień reszty Twojego życia... Co z nim zrobisz zależy od Ciebie. Działaj!!!
-Tato czy ten samochod jest zepsuty ???
-Nie synku.... to Diesel.....
Life is 2 short to drive boring cars
6 bolt only...
Najczesciej o trolowanie oskarzaja same Trole gdy brakuje im argumentów do trolowania
 |
|
|
|
 |
michu_872
Mitsumaniak

Auto: Galant E39a
Pomógł: 2 razy Dołączył: 14 Maj 2006 Posty: 342 Skąd: Fałkowo k. Gniezna
|
Wysłany: 06-01-2010, 12:14
|
|
|
wiem, że to nie "sprzedam" ale temat jak najbardziej pasujący:
gdyby ktoś był zainteresowany to mam stariona z 84 roku na części. Trochę już w nim brakuje ale jak by ktoś chciał to najchętniej bym odsprzedał "to co zostało" szczegóły na pw lub mail
możliwy jest też transport
[ Dodano: 16-03-2010, 18:44 ]
kolejny starion na otomoto: http://www.otomoto.pl/ind...ow&id=C11963409
tylko opis coś nie bardzo bo silnik 2,8 i rocznik 1993 |
_________________ Galant E39a & Polski Fiat 2000DOHC 72r (czeka na natchnienie).
BMW E36 - "Brzydula"
 |
|
|
|
 |
|
|