NOWE PROMOCJE W SALONACH |
Autor |
Wiadomość |
Klaar
Nowy Forumowicz
Auto: Outlander II Int +2.0
|
Wysłany: 16-05-2009, 11:04
|
|
|
didku napisał/a: | MAM MAM MAM
Oczywiście śrubek antkradzieżowych ''zapomnieli |
Gratulacje, gratulacje, gratulacje.
Chciałbym dopytac o te srubki. Czy to wyposażenie standardowe, czy do dodatkowego kompletu kół?
Pzdr i spokojnego uzytkowania |
|
|
|
 |
didku
Forumowicz
Auto: Outlander II 2,2 INSTYLE
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 1 raz Dołączył: 03 Mar 2009 Posty: 141 Skąd: Wrocław-Zgorzelec
|
Wysłany: 16-05-2009, 11:10
|
|
|
chcę do kół które są na aucie - z alusami trzeba uważać nie wszystkie śruby pasują do wszystkich (np kształt stożka), poza tym czasami są okrągłe jak imbus, a czasami od zewnątrz specyficzny kształt, dlatego chcę te z akcesoriów |
_________________ jeszcze Panda 1.2 LPG, oktavka 1 1,9tdi, Ducato 2,3 multijet
 |
|
|
|
 |
rezon
Mitsumaniak
Auto: był OutlanderII 2.0DID
|
|
|
|
 |
dab
Mitsumaniak

Auto: OUTLANDER 2.0 D-ID
Pomógł: 2 razy Dołączył: 02 Mar 2009 Posty: 917 Skąd: Wrocław
|
Wysłany: 17-05-2009, 22:37
|
|
|
didku napisał/a: | chcę do kół które są na aucie - z alusami trzeba uważać nie wszystkie śruby pasują do wszystkich (np kształt stożka), poza tym czasami są okrągłe jak imbus, a czasami od zewnątrz specyficzny kształt, dlatego chcę te z akcesoriów |
No didku, gratuluje odbioru, wreszcie
Przy okazji zapytam bo odbieralismy przeciez u jednego diealera, masz wypelniona ksiazke serwisowa po wykonanym przegladzie zerowym? Jaki ci dali alarm? |
_________________ Pozdrawiam
dab
 |
|
|
|
 |
koniu12
Forumowicz
Auto: Outek 2.2
|
Wysłany: 08-06-2009, 21:17
|
|
|
Przelew wykonalem i po potwierdzeniu Outka pedem odebralem. Grey stone 2.2 Instyle jest wreszcie moj !!! Mam troche ponad 2m wysokosci i nie mieszcze sie w oparciu, siedzisko natomiast super, pierwsze autko w ktorym uda nie wisza w powietrzu (dla mnie to sukces, jak wyspac sie w lozku bez zmarznietych nog). Kierownica troche chuda i skora zbyt sliska. Plastiki oceniam na ok, az tak zle nie jest. Silniczek cichy i ladnie wchodzi na obroty. Spalanie w trasie 7.7 a po miescie 10-12 (komputer!). Bluetooth odbiera, niestety rozmowy wychodzace nie sa przekierowywane na telefon (brak reakcji na Nokia 6110 Navigator). Zawieszenie jak dla mnie zbyt twarde a poprzeczne przeszkody niezle halasuja. Najmilej zaskoczony jestem system bezkluczykowym, nie wiedzialem jak tego mi brakowalo
Za cene 117000 PLN jestem jak najbardziej z mojego pierwszego Japonczyka zadowolony.
Pozdrowka
Adam |
|
|
|
 |
sylb
Forumowicz

Auto: OUTLANDER 2.0DID
|
Wysłany: 08-06-2009, 21:37
|
|
|
koniu12 napisał/a: | Przelew wykonalem i po potwierdzeniu Outka pedem odebralem. Grey stone 2.2 Instyle jest wreszcie moj !!!
Za cene 117000 PLN jestem jak najbardziej z mojego pierwszego Japonczyka zadowolony.
|
jak, co gdzie kiedy. Taka mała cena ? |
|
|
|
 |
koniu12
Forumowicz
Auto: Outek 2.2
|
Wysłany: 08-06-2009, 22:05
|
|
|
Pare miesiecy temu byla oferta 116 900,- PLN za instyle 2.2 bez navi + lakier metalizowany - upusty...
Pozniej cena znikla i Outek byl znow po starej cenie. W ostanim tygodniu znow pojawila sie ta sama oferta w tak niskiej cenie !!!! Dzis wogole nie ma 2.2 w ofercie na stronie Mitsubishi Poland. Troche dziwna polityka, ale coz, za ca 160 000 tez nie kupilbym Outka...
Wierzyc statystyskom, Mitsu ma przyrost sprzedazy o ponad 100% w porownaniem do 2008.
Najwidoczniej cena czyni cuda. Jak odbieralem swojego nie bylo miejsca na parkingu, musialem parkowac na chodniku, caly salon zawalony samochodami. Sprzedajacy zaklopotany wydaniem az 7 pojazdkow tego samego dnia! To sie nazywa kryzys... |
|
|
|
 |
mk
Forumowicz
Auto: Outlander II 2.2 Int+
|
Wysłany: 29-07-2009, 23:11
|
|
|
Dla zainteresowanych - na stronie MMC pojawiły się ponownie silniki 2.2 z roku 2008, a wersja Intense+ jest w cenie promocyjnej (chociaż mniej promocyjnej niz poprzednio)
Strona www jednego z dealerów oferuje 2.2 Int+ do odbioru natychmiast - to juz chyba ostatnia szansa
pozdrawiam
mk |
|
|
|
 |
|