Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
NOWE PROMOCJE W SALONACH
Autor Wiadomość
Klaar 
Nowy Forumowicz

Auto: Outlander II Int +2.0
Wysłany: 16-05-2009, 11:04   

didku napisał/a:
MAM MAM MAM
Oczywiście śrubek antkradzieżowych ''zapomnieli

Gratulacje, gratulacje, gratulacje.
Chciałbym dopytac o te srubki. Czy to wyposażenie standardowe, czy do dodatkowego kompletu kół?
Pzdr i spokojnego uzytkowania

didku 
Forumowicz

Auto: Outlander II 2,2 INSTYLE
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 16-05-2009, 11:10   

chcę do kół które są na aucie - z alusami trzeba uważać nie wszystkie śruby pasują do wszystkich (np kształt stożka), poza tym czasami są okrągłe jak imbus, a czasami od zewnątrz specyficzny kształt, dlatego chcę te z akcesoriów

rezon 
Mitsumaniak

Auto: był OutlanderII 2.0DID
Wysłany: 17-05-2009, 08:39   

Ja kupowałem na Allegro teraz widzę do ori felg takie http://www.allegro.pl/ite...mitsubishi.html
na stożek są takie http://www.allegro.pl/ite...itsubishi.html. W tej drugiej firmie mieli keidyś również do ori felg.

dab 
Mitsumaniak

Auto: OUTLANDER 2.0 D-ID
Wysłany: 17-05-2009, 22:37   

didku napisał/a:
chcę do kół które są na aucie - z alusami trzeba uważać nie wszystkie śruby pasują do wszystkich (np kształt stożka), poza tym czasami są okrągłe jak imbus, a czasami od zewnątrz specyficzny kształt, dlatego chcę te z akcesoriów

No didku, gratuluje odbioru, wreszcie :p
Przy okazji zapytam bo odbieralismy przeciez u jednego diealera, masz wypelniona ksiazke serwisowa po wykonanym przegladzie zerowym? Jaki ci dali alarm?

koniu12 
Forumowicz

Auto: Outek 2.2
Wysłany: 08-06-2009, 21:17   

Przelew wykonalem i po potwierdzeniu Outka pedem odebralem. Grey stone 2.2 Instyle jest wreszcie moj !!! Mam troche ponad 2m wysokosci i nie mieszcze sie w oparciu, siedzisko natomiast super, pierwsze autko w ktorym uda nie wisza w powietrzu (dla mnie to sukces, jak wyspac sie w lozku bez zmarznietych nog). Kierownica troche chuda i skora zbyt sliska. Plastiki oceniam na ok, az tak zle nie jest. Silniczek cichy i ladnie wchodzi na obroty. Spalanie w trasie 7.7 a po miescie 10-12 (komputer!). Bluetooth odbiera, niestety rozmowy wychodzace nie sa przekierowywane na telefon (brak reakcji na Nokia 6110 Navigator). Zawieszenie jak dla mnie zbyt twarde a poprzeczne przeszkody niezle halasuja. Najmilej zaskoczony jestem system bezkluczykowym, nie wiedzialem jak tego mi brakowalo ;)
Za cene 117000 PLN jestem jak najbardziej z mojego pierwszego Japonczyka zadowolony.

Pozdrowka
Adam

sylb 
Forumowicz

Auto: OUTLANDER 2.0DID
Wysłany: 08-06-2009, 21:37   

koniu12 napisał/a:
Przelew wykonalem i po potwierdzeniu Outka pedem odebralem. Grey stone 2.2 Instyle jest wreszcie moj !!!
Za cene 117000 PLN jestem jak najbardziej z mojego pierwszego Japonczyka zadowolony.

jak, co gdzie kiedy. Taka mała cena ?

koniu12 
Forumowicz

Auto: Outek 2.2
Wysłany: 08-06-2009, 22:05   

Pare miesiecy temu byla oferta 116 900,- PLN za instyle 2.2 bez navi + lakier metalizowany - upusty...
Pozniej cena znikla i Outek byl znow po starej cenie. W ostanim tygodniu znow pojawila sie ta sama oferta w tak niskiej cenie !!!! Dzis wogole nie ma 2.2 w ofercie na stronie Mitsubishi Poland. Troche dziwna polityka, ale coz, za ca 160 000 tez nie kupilbym Outka...
Wierzyc statystyskom, Mitsu ma przyrost sprzedazy o ponad 100% w porownaniem do 2008.
Najwidoczniej cena czyni cuda. Jak odbieralem swojego nie bylo miejsca na parkingu, musialem parkowac na chodniku, caly salon zawalony samochodami. Sprzedajacy zaklopotany wydaniem az 7 pojazdkow tego samego dnia! To sie nazywa kryzys...

mk 
Forumowicz

Auto: Outlander II 2.2 Int+
Wysłany: 29-07-2009, 23:11   

Dla zainteresowanych - na stronie MMC pojawiły się ponownie silniki 2.2 z roku 2008, a wersja Intense+ jest w cenie promocyjnej (chociaż mniej promocyjnej niz poprzednio) :)

Strona www jednego z dealerów oferuje 2.2 Int+ do odbioru natychmiast - to juz chyba ostatnia szansa ;)

pozdrawiam
mk

Odpowiedz do tematu