W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
Auto: TOYOTA YARIS 4EVER
Kraj/Country: Polska Pomógł: 156 razy Dołączył: 21 Mar 2005 Posty: 17695 Skąd: Warszawa
Wysłany: 16-11-2009, 07:20
Myslę że się dowiesz
Just think... .
Auto: toyota corolla 1,3 '92
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 30-11-2009, 09:09
czekałeś, czekałeś i się doczekałeś Gratuluję!
ja wczoraj "testowałam"sobie autko na autostradzie (dzięki uprzejmości kolegi małżonka).
No i prowadzi się super:) bez szaleństwa na razie , przykładnie nie przekraczając 3,5tys obrotów...a już za dni 11 będą testy na dłuuugiej trasie i górskich drogach w warunkach zimowych i to będzie chwila prawdy;)
Auto: Lancer Sedan
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 30-11-2009, 09:58
W najbliższy piątek i ja również rozpocznę prawdziwe testowanie auta na długiej trasie. Do pierwszego tysiąca zostało już tylko 140km i od tego momentu...hulaj dusza:)
Auto: Lancer 2.0 DID '10
Kraj/Country: Polska Pomógł: 3 razy Dołączył: 10 Paź 2009 Posty: 579 Skąd: Katowice
Wysłany: 30-11-2009, 10:23
No czekałem czekał i się doczekalem faktycznie )) Co do testowania to ja z salonu do domu zrobie pierwsze 40 km a potem dzienne jazdy po 40 km wiec mysle ze ten 1000 osiagne w miesiac tyle ze mam diesla wiec co do hulania to ja sobie do 150 km/h moge juz pociagnac nawet bez docierania silnika )))))))
[ Dodano: 02-12-2009, 07:36 ]
No i stało się!!!!!!!! Wczoraj odebrałem mojego Lancelota!! Powiem tyle - REWELACJA!!! A tych wszystkich co twierdzili ze Lancelot z silnikiem 2.0 to traktor i klekocze chcialem poinformowac ze chyba nie slyszeli jak traktor jedzie!! Przeciez w srodku nawet na zimnym silniku jest tak cicho ze sie w glowie nie miesci!!!!!!!!
Pierwssze wrazenia na prawde bardzo bardzo bardzo pozytywne!!
_________________ Nie wiem co napisać więc nie napiszę nic...
Auto: Lancer 2.0 DID '10
Kraj/Country: Polska Pomógł: 3 razy Dołączył: 10 Paź 2009 Posty: 579 Skąd: Katowice
Wysłany: 23-01-2010, 08:37
Drewno w autku i to jeszcze Lancerku - łeeee ochyda...co do swiatelek - mi sie bardzo podobaja te ktore my mamy ten chinski model to jakby passat w wersji japan...
_________________ Nie wiem co napisać więc nie napiszę nic...