Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Dyskusja nt numeru klubowicza
Autor Wiadomość
Firebee 
admin mitsumaniak

Auto: A160, Space Gear,
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 14-02-2012, 15:49   

minął. pozdrawiam

maniax86 
Mitsumaniak

Auto: lancer 1.6 invite 2011r
Wysłany: 15-02-2012, 19:31   

również pozdrawiam i czekam cierpliwie kolejne... hmmmm... no właśnie dobre pytanie ile :P

szuwar 
Mitsumaniak

Auto: Wiking
Zaproszone osoby: 1
Wysłany: 16-02-2012, 15:20   

Spokojnie rodacy !!! :)

mając numer, inny kolor i tak w sumie to wiele nie zmienia ..... ważne aby BYĆ jak Mitsumaniak :)

maniax86 
Mitsumaniak

Wysłany: 16-02-2012, 22:19   

szuwar, przecież mi nie o to chodzi.... ale.... mam uczulenie na punkcie dotrzymywania terminów :wink:

Firebee 
admin mitsumaniak

Wysłany: 17-02-2012, 08:36   

maniax86, zgodnie z sugestią zmieniam na "max 60 dni"

szuwar 
Mitsumaniak

Auto: Wiking
Zaproszone osoby: 1
Wysłany: 17-02-2012, 09:19   

maniax86, tak tylko trzeba być troszkę wyrozumiałym, tu nie firma gdzie prezes czeka na wyniki i ściga o czas i każdy grosz .... Większość z nas, mam taką nadzieję robi to dla nas samych i znajomości, pasji itp. a już na pewno nie zrobił tego umyślnie :)

Pozdrawiam i spokojnego weekendu .PEACE :)

maniax86 
Mitsumaniak

Wysłany: 17-02-2012, 10:42   

Firebee, no i ok. Ty masz wiecej czasu na spokojnie to zrobić, a inni nie będa cie poganiać :)

[ Dodano: 17-02-2012, 10:53 ]
szuwar, oczywiście zgadzam sie z Toba... ale..... chyba każdy tak ma, że gdy jest podany jakiś termin to czekasz cierpliwie dopóki termin nie upłynął... potem sie zaczyna każdy upominac "bo jest już po terminie" :wink:

cwaniak 
Mitsumaniak

Auto: Lancer 1.8 DI-D 115KM
Kraj/Country: Belgium
Wysłany: 17-02-2012, 12:46   

maniax86 napisał/a:
Firebee, no i ok. Ty masz wiecej czasu na spokojnie to zrobić, a inni nie będa cie poganiać :)

[ Dodano: 17-02-2012, 10:53 ]
szuwar, oczywiście zgadzam sie z Toba... ale..... chyba każdy tak ma, że gdy jest podany jakiś termin to czekasz cierpliwie dopóki termin nie upłynął... potem sie zaczyna każdy upominac "bo jest już po terminie" :wink:

Kolega to chyba w gorącej wodzie kąpany. Wyluzuj Każdy z nas ma swoje życie osobiste rodzinę prace. Firebee robi to z czystego serca. Wiec pokaz ze jesteś KULTURALNĄ osoba i godna bycia MITSUMANIAKIEM żeby otrzymać nr klubowy. Jesteś tu dopiero od 2 miesiecy wiec zachowaj pewne komentarze dla siebie

Mitsubishi CARISMA 02r 1.9 DI-D

Mitsubishi CARISMA 01 1.6 16V sprzedana dla trol81

maniax86 
Mitsumaniak

Wysłany: 17-02-2012, 13:44   

radeksz82, Idąc twoim tokiem myślenia to jako że jestem tutaj od dwóch miesięcy to mam każdemu lizać zadek?? i wypowiadać się o wszystkim w samych superlatywach??

[ Dodano: 17-02-2012, 14:02 ]
radeksz82, poza tym nie napisałem żadnych złośliwych czy obraźliwych uwag pod adresem FIREBEE, wiec nie wiem do końca o co sie rzucasz...

cwaniak 
Mitsumaniak

Auto: Lancer 1.8 DI-D 115KM
Kraj/Country: Belgium
Wysłany: 17-02-2012, 14:47   

To jest twoja osobista sprawa co lubisz lizać i mnie to nie obchodzi

Żebyś po prostu się wyluzował. Czy to tak trudno zrozumieć :D .

Mitsubishi CARISMA 02r 1.9 DI-D

Mitsubishi CARISMA 01 1.6 16V sprzedana dla trol81

Firebee 
admin mitsumaniak

Wysłany: 17-02-2012, 15:06   

Panowie koniec tematu.
Prawdą jest, że nieco opóźniłem się w temacie przyznawania nr Klubowych, co maniax86 mi wytknął i ma do tego prawo. W końcu to forum publiczne i każdy pisze na co ma ochotę (oczywiście w ramach regulaminu).
Po uwadze kolegi maniax86 wydłużyłem termin oczekiwania na przyjęcie do Klubu do max 60 co daje mi nieco więcej czasu na przyjmowanie.

Mimo wszystko jednak zgadzam się, przyjęcie do Klubu nie jest przymusem a jakimśtam ewentualnym przywilejem.. Jeśli ktoś nie chce - nie musi do nas należeć, a że akurat jak się jest MitsuManiakiem to się dostaje rabaty w Orlenie i Intercarsie to inna sprawa...

Obecnie większość wolnego czasu zajmuje mi promowanie akcji mmdzieciom.pl i pomoc dzieciakom nieuleczalnie chorym, więc wszystkich oczekujących na przyjęcie do Klubu zapraszam na mmdzieciom.pl i pomoc dzieciakom, zamiast tracenie czasu na marudzenie, że za długo czekają/pisanie 4 PW z tą samą treścią/itp/itd :)
Przez ten czas przelalibyście choćby złotówkę na poczet któregoś dzieciaka.

To tyle.. Proszę bez wycieczek osobistych... Niepotrzebne to akurat w tym temacie.

Pozdrawiam
Firek

Hubeeert 
Mitsumaniak
na urlopie

Auto: TOYOTA YARIS 4EVER
Wysłany: 17-02-2012, 15:12   

maniax86 napisał/a:
radeksz82, Idąc twoim tokiem myślenia to jako że jestem tutaj od dwóch miesięcy to mam każdemu lizać zadek
Ja tego nie lubię, ale skoro proponujesz :roll:

Panowie dość tego OT. Wyjaśnijcie sobie Wasze preferencje na PW.

Thomas Jefferson said:
1. A government big enough to give you everything you want, is strong enough to take everything you have...
2. The democracy will cease to exist when you take away from those who are willing to work and give to those who would not...
Just think...

.

maniax86 
Mitsumaniak

Wysłany: 17-02-2012, 18:05   

ok koniec teamatu ale pozwole sobie jeszcze coś napisać...
Firebee,
Cytat:
Prawdą jest, że nieco opóźniłem się w temacie przyznawania nr Klubowych, co maniax86 mi wytknął i ma do tego prawo.

Nie chodziło mi o żadne wytykanie czegokolwiek. Poprostu pojawiła sie pewna wątpliwość we mnie czy aby dobrze napisałem i tam gdzie miałem to napisać. Fakt może z lekka ironicznie napisałem ale nie było w tym złych intencji.
Firebee,
Cytat:
Jeśli ktoś nie chce - nie musi do nas należeć, a że akurat jak się jest MitsuManiakiem to się dostaje rabaty w Orlenie i Intercarsie to inna sprawa...

Nie chodzi mi akurat osobiście o żadne rabaty. Nie mam potrzeby kupowania żadnych części do Miśka w intercarsie. A co do ASO to ASO z którego korzystam i tak nie jest "rabatowane". Co do tankowania.... nie korzystałem i nie zamierzam korzystać ze stacji Orlenowskich. Wiec kompletnie nie chodzi mi o jakiekolwiek rabaty.
Firebee,
Cytat:
Mimo wszystko jednak zgadzam się, przyjęcie do Klubu nie jest przymusem a jakimśtam ewentualnym przywilejem..

Przywilejem..... jak najbardziej.... ale zasady przyjęcia są takie że poprostu sie pisze na PW. Jakby była dodatkowa informacja że np" administracja decyduje kogo i kiedy przyjąc" to byłoby zupełnie co innego. Gdzieś chyba był potobny temat poruszany...
radeksz82,
Cytat:
Jesteś tu dopiero od 2 miesiecy wiec zachowaj pewne komentarze dla siebie

Sorry ale dla mnie taki komentarz to w pewnym sensie dyskryminacja i dzielenie na ważnych i ważniejszych na forum w myśl zasady "bo ja tu jestem dłużej to moge wiecej"..., bo czymś takim włąśnie ten koment zalatuje...
I to chyba wszystko jeśli chodzi o OT :wink:

marlenas 
Mitsumaniak

Auto: CARISMA
Wysłany: 19-02-2012, 12:13   

Witam, dziękuję za przydzielenie numeru i pozdrawiam Wszystkich :)

Dzik 
Mitsumaniak

Auto: CB4W
Wysłany: 20-04-2012, 16:22   

Jest jeszcze szansa aby zostać klubowiczem? Wysłałem PW z prośbą 2 miesiące temu i nadal wisi w "do dostarczenia".

Odpowiedz do tematu