|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Fan 3kGT |
Autor |
Wiadomość |
V6Galant
Nowy Forumowicz
Auto: Mitsubishi Galant
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 21-01-2018, 16:18
|
|
|
(cytat) W dodatku jakbyś chciał jechać obejrzeć to masz przyjeżdżać od razu z pieniędzmi, masz go od razu kupić bo sprzedający nie ma czasu na oglądanie
A w jaki sposób chcesz kupować auto? Bez pieniędzy??? Jeśli jestem zainteresowany jakąś sztuką, to logiczne, że biorę kasę, bo kto każe mi kupować auto w razie czego, a jak się auto spodoba, to mam wracać drugi raz po pieniądze? Przecież niech sprzedający wie, że "turystą" nie jestem i poważnie traktuję zakup. Inna nawet wtedy jest rozmowa. No, ale jak się więcej marzy i pisze po forach o cementach, to auta kupić się nie da. Nie dziwię się, że Admin 3/S dał blokadę, bo mnie by szlag trafił z takim marudą. Pamiętam z forum 3/S założony temat i chodziło o czarnego VR4 a nie o aktualnego Stealtha w kolorze niebieskim. |
|
|
|
 |
milo
Mitsumaniak

Auto: galant 2.0 td 2001r
Pomógł: 115 razy Dołączył: 27 Lut 2011 Posty: 3452 Skąd: BP
|
Wysłany: 23-01-2018, 23:30
|
|
|
Ale mnie rozśmieszyłeś... |
_________________ Jest ryzyko jest zabawa
三菱ギャラン
Yamaha FZ 750
Lancer 1,8 d
Galant 1,8 td
Galant 2,0 td
 |
|
|
|
 |
V6Galant
Nowy Forumowicz
Auto: Mitsubishi Galant
|
Wysłany: 24-01-2018, 00:00
|
|
|
Rozśmieszyłem w związku z czym? |
|
|
|
 |
dj-napster
Nowy Forumowicz
Auto: EE8 VTEC
|
Wysłany: 13-02-2018, 16:27
|
|
|
V6Galant napisał/a: |
A w jaki sposób chcesz kupować auto? Bez pieniędzy??? Jeśli jestem zainteresowany jakąś sztuką, to logiczne, że biorę kasę, bo kto każe mi kupować auto w razie czego, a jak się auto spodoba, to mam wracać drugi raz po pieniądze? Przecież niech sprzedający wie, że "turystą" nie jestem i poważnie traktuję zakup. Inna nawet wtedy jest rozmowa. No, ale jak się więcej marzy i pisze po forach o cementach, to auta kupić się nie da. Nie dziwię się, że Admin 3/S dał blokadę, bo mnie by szlag trafił z takim marudą. Pamiętam z forum 3/S założony temat i chodziło o czarnego VR4 a nie o aktualnego Stealtha w kolorze niebieskim. |
jesteś chłopie śmieszny, jechać z 40k+ w kieszeni obejrzeć pierwsze 3000GT bo sprzedający pasjonat nie zna stanu nadwozia to jest dopiero nie poważne.
Może słyszałeś kiedyś o takim czymś jak bankomat, takie skrzynki w miastach stoją i wkładając kartę bankomatową możesz wypłacić pieniądze jeżeli uznałeś że auto spełnia twoje oczekiwania. Tak kupiłem już szósty pojazd w ciągu ośmiu lat.
Poza tym już auto zostało kupione, pojechałem bez pieniędzy, wypłaciłem w bankomacie i kupiłem w cenie planowanego 3000GT z ogłoszenia czyli 40+
Nie jest to 3000GT ale auto marzeń z mojej młodości w stanie kolekcjonerskim (japońskie).
Pozdrawiam. |
|
|
|
 |
mouseman
Mitsumaniak Krzyś :)
Auto: Z16A; C62A; C68A; CX4A
Pomógł: 2 razy Dołączył: 24 Sie 2006 Posty: 801 Skąd: Legnica
|
Wysłany: 13-02-2018, 18:01
|
|
|
Cytat: | jesteś chłopie śmieszny, jechać z 40k+ w kieszeni obejrzeć pierwsze 3000GT bo sprzedający pasjonat nie zna stanu nadwozia to jest dopiero nie poważne. |
Nie ma co bić piany, racja jest co najmniej w połowie.
dj-napster napisał/a: | Nie jest to 3000GT ale auto marzeń z mojej młodości w stanie kolekcjonerskim (japońskie). |
Na co padł wybór ? |
_________________ -=Galeria=-
W rodzinie:3000GT VR4 99 Italia edition, LANCER C68A 1.8 GTi, LANCER C62A 1.5 8v, LANCER Sportback Ralliart CX4A |
|
|
|
 |
dj-napster
Nowy Forumowicz
Auto: EE8 VTEC
|
Wysłany: 14-02-2018, 18:47
|
|
|
mouseman napisał/a: | Na co padł wybór ? |
EE8 VTEC 1990r w stanie kolekcjonerskim |
|
|
|
 |
milo
Mitsumaniak

|
|
|
|
 |
robertdg
Mitsumaniak SnowWhite

Auto: Galant Sport 98' EAO 2.0 16V
Zaproszone osoby: 1
Pomógł: 1300 razy Dołączył: 21 Cze 2009 Posty: 23638 Skąd: KSSE
|
Wysłany: 08-03-2018, 08:47
|
|
|
Od razu wymagajcie VIN, blachy pochodza z VW tiguan, z ciekawosci sprawdzilem 3 losowe auta z Danii od tego sprzedawcy i tam blachy sie pokrywaly z marka auta |
_________________ Gość zobacz mojego Galanta
Jeżeli nie żyjesz na krawędzi, to znaczy, że zajmujesz za dużo miejsca
"Jesteś jedyną osobą na świecie, która może wykorzystać Twój potencjał" - Zig Ziglar
W naturze człowieka leży rozsądne myślenie ale nielogiczne działanie
 |
|
|
|
 |
mouseman
Mitsumaniak Krzyś :)
Auto: Z16A; C62A; C68A; CX4A
Pomógł: 2 razy Dołączył: 24 Sie 2006 Posty: 801 Skąd: Legnica
|
Wysłany: 08-03-2018, 23:21
|
|
|
Wygląda obiecująco, ale Dania = wilgoć = koniczna inspekcja podwozia. Jeżeli podwozie jest ok, to cena jest promocyjna. |
_________________ -=Galeria=-
W rodzinie:3000GT VR4 99 Italia edition, LANCER C68A 1.8 GTi, LANCER C62A 1.5 8v, LANCER Sportback Ralliart CX4A |
|
|
|
 |
milo
Mitsumaniak

|
Wysłany: 09-03-2018, 12:48
|