|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Salon Mitsi w Bydgoszczy |
Autor |
Wiadomość |
DiPi [Usunięty]
|
Wysłany: 17-09-2007, 14:20
|
|
|
Efa! napisał/a: | Zaczynacie być wredni, czy mi się wydaje? |
to nie wredność ) to zazdrość hihihihi
Nam by pewnie nie dali żadnego auta w zamian a jak już to jedno z tych toczących sie C5.!! a co do gratisowej usługi to jedynie gratis mogli by coś popsuć a nie naprawić czy pomalować |
|
|
|
 |
Piotruś Pan [Usunięty]
|
Wysłany: 05-10-2007, 20:45
|
|
|
Jak rok temu w końcu się tu sprowadziłem po długiej kilkunasto letniej tułaczce chciałem mieć ramki pod tablicami rejestracyjnymi z moim miastem Bydgoszcz pojechałem do Moto-Champ poprosiłem o dwie ramki facet podał mi dwie zażądał 10 zeta i nie pomógł do zniżki żaden argument ze jestem mitsumaniakiem tylko że nie miał wydać ze stówki to w końcu mi odpuścił i dodał że ramki gratis |
|
|
|
 |
bartek_nkm [Usunięty]
|
Wysłany: 05-10-2007, 21:02
|
|
|
Gdybyś zrobił u nich przegląd techniczny to ramki miałbyś gratis, ale tak to Mariusz - bo zapewne on Ci je dał - musi sie z tego rozliczać przed szefem i dlatego tak jest... |
|
|
|
 |
Piotruś Pan [Usunięty]
|
Wysłany: 05-10-2007, 21:21
|
|
|
Przeglądu technicznego nie robiłem ale przegląd rejestracyjny i owszem |
|
|
|
 |
Efa!
Mitsumaniak queen of Off Topic

Auto: Toyota Corolla kombi
Kraj/Country: Polska
|
|
|
|
 |
Maldini75 [Usunięty]
|
Wysłany: 20-11-2007, 11:48
|
|
|
Efa nie każdy ma tyle szczęścia co Ty.
Tak jak bardzo się cieszę, ze kupiłem Carismę tak szlak mnie trafia jak mam podjechać do Moto - Champa.
Mam wrażenie, że pracujący tam Panowie pracują za karę. Lekceważący sposób wypowiedzi i obsługi działa na mnie jak płachta na byka.
Kupiłem szpilkę do koła wraz z nakrętką (55pln - nie mało) pytając o koszt wymiany "sympatyczny" Pan nie sprawdzając w kompie "strzelił z sufitu" 60pln w tonie "poszukaj sobie innego warsztatu". Przyznaję; nie oczekuję, że przyjeżdżając po drobiazg wszyscy będą skakać wokół mnie i proponować np. kawę ale podstawowe standardy sprzedaży powinny być zachowane. |
|
|
|
 |
strazak [Usunięty]
|
Wysłany: 22-11-2007, 18:32
|
|
|
no nieźle.....właśnie szukam takiej szpilki....bo mi sie ukręciła w bębnie....55 zeta ....i mój dojazd.....chyba poszukam na szrocie .
Ja np. jak mam jakiś problem to dzwonię na turystyczną do Torunia i powiem wam że bardzo miła , kulturalna i kompetentna obsługa , co do cen napraw to nie wiem bo jeszcze nie kożystałem....wiem że ludzie z Bydzi mają do Torunia pewien...no delikatnie powiedzmy dystans ....ale ja nie....mi to rybka...także polecam.
A co do cen to ostatnio dzwoniłem do nich z pytaniem o pierścień do abs-u (uszkodziłem go przy rozwiercaniu tej cholernej szpileczki) i jego cena to ok. 230zł ...nieźle co , ale kupiłem go u gościa pod poznaniem , posiada on masę części do mitsubishi i jest na szczęście kompetentny i nie drogi (50 zł + 10 wysyłka).
a tak na marginesie jeśli chodzi o kompetencje to dzwoniółem w sprawie tego pierscienia do jakiegoś sklepu do wrocławia i powiedziano mi że do wszystkich modeli maja ale do carismy 1.8 GTI AKURAT NIE...ale mogą zamówić...no coments |
|
|
|
 |
co_hipi [Usunięty]
|
|
|
|
 |
Rados [Usunięty]
|
Wysłany: 12-02-2008, 23:52
|
|
|
Pomimo wcześniejszych złych słów nt. motochampa, pilnie szukałem ASO w regionie, w którym szybko wymieniłbym olej w skrzyni automatycznej. I udało się to w MotoChampie. Za wymianę oleju w skrzyni automatycznej (filtr już miałem zakupiony wcześniej), wymianę oleju w silniku + filtr oleju od nich zapłaciłem 630zł. Czyli mniej niż przewidywałem wydać. Dodatkowo sami od siebie dolali mi petrygo (koszt niski, ale efekt marketingowy jak najbardziej ok ), i założyli nowe zapinki na górny dolot powietrza. Jak na razie, jestem jak najbardziej zadowolony. |
|
|
|
 |
|
|