Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Salon Mitsi w Bydgoszczy
Autor Wiadomość
DiPi
[Usunięty]

Wysłany: 17-09-2007, 14:20   

Efa! napisał/a:
Zaczynacie być wredni, czy mi się wydaje?

to nie wredność :) ) to zazdrość hihihihi :badgrin: :badgrin: :badgrin:
Nam by pewnie nie dali żadnego auta w zamian a jak już to jedno z tych toczących sie C5.!! a co do gratisowej usługi to jedynie gratis mogli by coś popsuć a nie naprawić czy pomalować :evil: :evil:

Piotruś Pan
[Usunięty]

Wysłany: 05-10-2007, 20:45   

Jak rok temu w końcu się tu sprowadziłem po długiej kilkunasto letniej tułaczce chciałem mieć ramki pod tablicami rejestracyjnymi z moim miastem Bydgoszcz pojechałem do Moto-Champ poprosiłem o dwie ramki facet podał mi dwie zażądał 10 zeta i nie pomógł do zniżki żaden argument ze jestem mitsumaniakiem tylko że nie miał wydać ze stówki to w końcu mi odpuścił i dodał że ramki gratis

bartek_nkm
[Usunięty]

Wysłany: 05-10-2007, 21:02   

Gdybyś zrobił u nich przegląd techniczny to ramki miałbyś gratis, ale tak to Mariusz - bo zapewne on Ci je dał - musi sie z tego rozliczać przed szefem i dlatego tak jest...

Piotruś Pan
[Usunięty]

Wysłany: 05-10-2007, 21:21   

Przeglądu technicznego nie robiłem ale przegląd rejestracyjny i owszem

Efa! 
Mitsumaniak
queen of Off Topic

Auto: Toyota Corolla kombi
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 18-10-2007, 15:04   

Znowu spotkała mnie miła niespodzianka: mój mąż zostawił autko w MOTO-CHAMPIE i BEZPłATNIE naprawiono nam czujnik cofania i ogrzewanie lusterka od strony kierowcy.
Mój zespół SUBRA: www.fb.com/subraleo

Maldini75
[Usunięty]

Wysłany: 20-11-2007, 11:48   

Efa nie każdy ma tyle szczęścia co Ty.

Tak jak bardzo się cieszę, ze kupiłem Carismę tak szlak mnie trafia jak mam podjechać do Moto - Champa. :evil:
Mam wrażenie, że pracujący tam Panowie pracują za karę. Lekceważący sposób wypowiedzi i obsługi działa na mnie jak płachta na byka.
Kupiłem szpilkę do koła wraz z nakrętką (55pln - nie mało) pytając o koszt wymiany "sympatyczny" Pan nie sprawdzając w kompie "strzelił z sufitu" 60pln w tonie "poszukaj sobie innego warsztatu". Przyznaję; nie oczekuję, że przyjeżdżając po drobiazg wszyscy będą skakać wokół mnie i proponować np. kawę ale podstawowe standardy sprzedaży powinny być zachowane.

strazak
[Usunięty]

Wysłany: 22-11-2007, 18:32   

no nieźle.....właśnie szukam takiej szpilki....bo mi sie ukręciła w bębnie....55 zeta :twisted: ....i mój dojazd.....chyba poszukam na szrocie .
Ja np. jak mam jakiś problem to dzwonię na turystyczną do Torunia i powiem wam że bardzo miła , kulturalna i kompetentna obsługa , co do cen napraw to nie wiem bo jeszcze nie kożystałem....wiem że ludzie z Bydzi mają do Torunia pewien...no delikatnie powiedzmy dystans :lol: ....ale ja nie....mi to rybka...także polecam.
A co do cen to ostatnio dzwoniłem do nich z pytaniem o pierścień do abs-u (uszkodziłem go przy rozwiercaniu tej cholernej szpileczki) i jego cena to ok. 230zł ...nieźle co :D , ale kupiłem go u gościa pod poznaniem , posiada on masę części do mitsubishi i jest na szczęście kompetentny i nie drogi (50 zł + 10 wysyłka).
a tak na marginesie jeśli chodzi o kompetencje to dzwoniółem w sprawie tego pierscienia do jakiegoś sklepu do wrocławia i powiedziano mi że do wszystkich modeli maja ale do carismy 1.8 GTI :D AKURAT NIE...ale mogą zamówić...no coments :badgrin:

co_hipi
[Usunięty]

Wysłany: 20-01-2008, 13:50   PSEUDO ASO BYDGOSZCZ SMUTNE ALE PRAWDZIWE

WITAM
Kolejna afera w Moto Chamie
http://www.mitsubishi-gra...p=258547#258547
i jesli ktoś uzna to za przegieice klienta to ja juz nie wiem
COŚ TAKIEGO W ASO TO JUZ PRZESADA!!
Roweru nie oddam tam juz nawet na przegląd

[ Dodano: 20-01-2008, 14:01 ]
OTO RANKING ASO MITSUBISHI TO JUZ WYJASNIA WIELE
http://www.autocentrum.pl...9.html?strona=1

Rados
[Usunięty]

Wysłany: 12-02-2008, 23:52   

Pomimo wcześniejszych złych słów nt. motochampa, pilnie szukałem ASO w regionie, w którym szybko wymieniłbym olej w skrzyni automatycznej. I udało się to w MotoChampie. Za wymianę oleju w skrzyni automatycznej (filtr już miałem zakupiony wcześniej), wymianę oleju w silniku + filtr oleju od nich zapłaciłem 630zł. Czyli mniej niż przewidywałem wydać. Dodatkowo sami od siebie dolali mi petrygo (koszt niski, ale efekt marketingowy jak najbardziej ok ;) ), i założyli nowe zapinki na górny dolot powietrza. Jak na razie, jestem jak najbardziej zadowolony.

Odpowiedz do tematu