|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[Cari 1.8 GDI] Co tak głucho szumiiiiii??? |
Autor |
Wiadomość |
jaceko [Usunięty]
|
Wysłany: 27-07-2007, 22:28
|
|
|
Klacków jeszcze sporo jest wygladaja na nowe. Zastanawiam sie co moze dawac taki dziek zastanawiam sie nad łożyskami |
|
|
|
 |
PAWEŁ-GDI [Usunięty]
|
Wysłany: 30-07-2007, 00:08
|
|
|
opony nie muszą być nawet poząbkowane, niektóre modele opon szumią nieznośnie już jako nowe , takie ukształtowanie bieżnika.
Napewno to nie będzie "wiatr wpadajacy w zaślepki", co najwyżej może to być brak osłony pod zderzakiem,możeee.....
Musisz założyć inny komplecik kół na próbe.
Pozdrawiam |
|
|
|
 |
saphire
Mitsumaniak daje wędkę nie rybę

Auto: Laguna Coupe GT
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 162 razy Dołączył: 20 Sie 2006 Posty: 6011 Skąd: Przemyśl
|
Wysłany: 31-07-2007, 01:22
|
|
|
Ja testowo na wyjazd do Grecji założyłem sobie na siatkę która mam zamiast zaślepek halogenów cienkie zaślepki dorobione z cienkiego czarnego plastiku albowiem powyżej 160km/h świst powietrza na tych siateczkach robi się dość głośny no i stwierdzam fakt że było dużo ciszej. Chyba w końcu zamontuję przeciwmgielne i dorobię porządnie zaślepki do nich ewentualnie odpowiednio przerobie moje stare oryginalne (bez otworów na halogeny). |
_________________ Bartek `saphire` Siębab |
|
|
|
 |
|
|