Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: Bzyk_R1
01-12-2017, 20:17
Mitsubishi Outlander vs Honda CR-V
Autor Wiadomość
Robercik64
[Usunięty]

Wysłany: 01-10-2009, 07:15   

zupełnie nie rozumiem Twojego komentarza , !!
nie miałem zamiaru się chwalić tylko pochwalić dobry napęd jaki jest w MITSU !!!
ale jak się jest jak nazwałeś leszczem to się tak komentuje....
jak byś czytał ze zrozumieniem zauważyłbyś że podczas teggo typu jazdy ASC się wyłączyło co jest informacją także przydatną !!
poza tym komentowanie czyjegoś stylu jazdy lub życzenie komuś ŹlE !! chyba już jest nie na miejscu !!??

PS. a nie mówiłem że tutaj krzyczą !! jakiś frustracje chyba ktoś sobie wyładowywuje....

Hiszpan 
Mitsumaniak

Auto: Outlander II Int+ Honda ST1100
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 01-10-2009, 08:02   

Robercik64 napisał/a:
...tylko pochwalić dobry napęd jaki jest w MITSU !!!
Jakoś tego nie zauważyłem. :doubt:
Robercik64 napisał/a:
jak byś czytał ze zrozumieniem zauważyłbyś że podczas teggo typu jazdy ASC się wyłączyło co jest informacją także przydatną !!
Nie prościej było właśnie tak napisać, zamiast...
Robercik64 napisał/a:
...nawet komp zdębiał i wyświetlił migające ASC OF chyba japońce w swoim najnowszym sofcie przewidzieli pierd.... zap... po łulkach 270st z pręd. 100-120...
bo to ciężko zrozumieć. :wink:

Pomijam fakt, że reszta tekstu w Twoich postach niewiele miała wspólnego z tematem.

Robercik64
[Usunięty]

Wysłany: 01-10-2009, 08:31   

bo czasem posty pisze się w stanie nieważkości....ale agresji było ZERO !!!

AlCapone
[Usunięty]

Wysłany: 01-10-2009, 10:32   

Robercik64 napisał/a:
bo czasem posty pisze się w stanie nieważkości....ale agresji było ZERO !!!

:D
Ostatnio zmieniony przez AlCapone 01-10-2009, 23:16, w całości zmieniany 1 raz  

Jackie 
Mitsumaniak
Dealer Mitsumaniak

Auto: Eclipse Cross PHEV
Wysłany: 01-10-2009, 12:15   

Robercik64, już pisać nie będzie (zgodnie z resztą z życzeniem) a resztę proszę o trzymanie się tematu.
Pozdrawiam

bogione 
Nowy Forumowicz

Auto: carisma
Wysłany: 11-12-2009, 22:31   

czytam te posty a tyle opini ile forumowiczow, ale ja rowniez ma swoje zdanie na temat hondy crv , wybralem mitsu , bo jest samochodem "meskim " w odroznieniu od hondy , bo miedzy nimi wybieralem honda-mitsubisi , dla mnie honda jest bardziej damska , i tez ma wady jak kazdy inny, ale najbardziej wkurzatl mnie podlokietnik i to od strony kierowcy i pasazera, ,,, cienki palak z boku , co jest bardzo niewygodne , dla reki kierowcy, gdzie w outlanderze, jest szeroki podlokietnik, zarowno dla kierpowcy i pasazera zboku, inaczej mowiac kladziesz reke wygodnie i zmienisz biegi , czego nie zrobisz w crv, i dla mnie z tego powodu to auto odpadlo, ale mowiee to sa moje subiektywne oceeny , kazdy patrzy na co innego , i dzeki temu , mamy to forum , na ktorym mozna cos zasugerowac innym , no to tyle w temacie , pozdro bk

sylb 
Forumowicz

Auto: OUTLANDER 2.0DID
Wysłany: 12-12-2009, 09:51   

Męski to jest Jeep Cherokee, gwoli przypomnienia to właśnie Outlander wg. któregoś dużego pisma kobiecego (już nie pamiętam które to pismo) został wybrany najbardziej pożądanym samochodem przez kobiety.

karol_alasz 
Mitsumaniak
01425/KMM

Auto: OII Instyle'09 Navi
Wysłany: 12-12-2009, 20:36   

sylb napisał/a:
został wybrany najbardziej pożądanym samochodem przez kobiety.

No bo męski taki !!! :D

Odpowiedz do tematu