|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Chce kupić EVO ..... ale |
Autor |
Wiadomość |
zeznia
Nowy Forumowicz

Auto: EVO X MR (SST)
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 11-05-2009, 09:28
|
|
|
Skontaktuj się z AutoGT w wa-wie. Oni tam mają kilka Evo IX i X, więc z jazdą próbna nie ma problemu. Mało kto ma Evo do jazd próbnych, także się nie dziw to takie auto. Nissan Polska nie ma żadnego demo 350Z na cały kraj.
Co do starego Evo to myśle że to raczej strzał w stopę. Bo może auto tanio kupisz ale robnoty przy nim będziesz miał na długo. Weż pod uwagę że każdy jego kolejny właściciel musiał się wyszaleć. Części też będzie trudno dostać. Najlepszym zakupem moim zdaniem to bybyło Evo 6-9 bo części cała masa do tego . Na naszym rynku auta rozpracowane, bo 1-5 to raczej mało u nas było. |
|
|
|
 |
tomekk
Forumowicz
Auto: lancer cbo1.6 93->98r;)
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 8 razy Dołączył: 26 Sty 2009 Posty: 450 Skąd: Suwałki
|
Wysłany: 27-05-2009, 21:33
|
|
|
bardzo chciałbym mieć w przyszłości któreś z aut, których nazwy tutaj padają, łącznie z vr4 a możne nawet na czele, ale ilekroć jadę tankować to się cieszę, że właśnie nie tankuję któregoś z nich. Moim autkiem mogę sobie pozwolić na bardzo dynamiczną jazdę która mi w zupełności wystarcza i prawdę mówiąc nie przekroczyłem bariery 14l/100km:P oczywiście gazu |
_________________ mój miś: http://forum.mitsumaniaki...p=621844#621844
 |
|
|
|
 |
|
|