|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
kobieta w XXI wieku - czy więcej się od nas wymaga? |
Autor |
Wiadomość |
arekp
Mitsumaniak

Auto: inny
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 11-10-2007, 15:18
|
|
|
ruslana81 napisał/a: | z Twojej wypowiedzi wnioskuję, że tylko kobieta w stroju biznesowym i na obcasach może być kobieca |
Wczesniej pisalem ... niepalaca, niewulgarna, pijaca z umiarem. Coraz mniej takich Kobiet.
Co do ubioru, sam lubie byc elegancko ubrany. Ostatnie kilka lat pracy w zamknietym zespole, odcietym od kontaktu (zwlaszcza osobistego) z klientem co zmienilo moj styl na nieco luzniejszy (t-shirty, adidasy, buzy sportowe) jednak teraz wracam do tego co lubie (koszule, polbuty, marynarki, plaszcz). Od zadymionego pubu wole elegancka kawiarnie, od dyskoteki wole kino czy teatr (choc teatr akurat wraz ze zmiana otoczenia zostal wyparty z mojego zycia).
ruslana81 napisał/a: | hmmm...a tak z ciekawości zapytam - czy uważasz, że to właściwe, oczekiwać od kobiet samych dworskich zachowań, chociaż sam masz link do strony z conajmniej bardzo wulgarnym słowem w adresie? |
To akurat czysty biznes Nie lacz go z moim charakterem, codziennym sposobem bycia i moim ja |
_________________ odszkodowania.pl serwis z bezpłatną wiedzą i poradami w zakresie samodzielnego uzyskania odszkodowania |
|
|
|
 |
sruba
m3m&mitsumaniak football is a drug
Auto: Toyota Auris II TS
|
Wysłany: 12-10-2007, 17:41
|
|
|
arekp napisał/a: | Wczesniej pisalem ... niepalaca, niewulgarna, pijaca z umiarem. Coraz mniej takich Kobiet. |
a może szukasz w niewłasciwych kręgach ?
ja jestem prosty chłop - dla mnie kobieta nie musi umieć chodzić na wysokim obcasie, nie musi nosić garsonek, czy innych kostiumów. ważne, żebym mógł z nią sensownie pogadać i z przyjemością napić się piwa (albo jakiegoś bardziej szlachetnego trunku). żeby podobała mi się pod względem fizycznym i mentalnym. ważne, żeby nie była sztuczna, żeby razem móc płakać i się śmiać. ważne żeby potrafiła zaskoczyć (w pozytywnym tego słowa znaczeniu). i choć trochę była niespokojnym duchem...
[ Dodano: 12-10-2007, 17:46 ]
arekp napisał/a: | Kto to widzial, zeby Kobieta podczas wyjscia w miejsce publiczne pila wiecej lub tyle samo co facet? |
yyy... wszystko zależy od umiejętności spożywania i od tzw. "głowy"
arekp napisał/a: | to spowoduje to ogromne zdziwienie. |
w jakich kręgach wy się obracacie ?
[ Dodano: 12-10-2007, 17:49 ]
arekp napisał/a: | - brak KOBIECOSCI!!!! |
tu bym się kłócił. ja nie odnoszę takiego wrażenia, a powiedziałbym nawet, że odwrotnie. wydaje mi się, że dzisiejsze kobiety (nie mówię tu o 17-to latkach, bo takowych już nie znam), są bardziej kobiece, eleganckie i seksowne niż kiedyś. ale ile dziur, tyle opinii
[ Dodano: 12-10-2007, 17:53 ]
ruslana81 napisał/a: | jak dla mnie to kobiecość oceniasz bardzo powierzchownie i z Twojej wypowiedzi wnioskuję, że tylko kobieta w stroju biznesowym i na obcasach może być kobieca... |
ooo
yes, yes, yes.
ginie w was panowie romantyzm.
z drugą połową sie jest, bo się kocha, a nie za coś... |
|
 |
maxwell61
Mitsumaniak (****><****)

Auto: VW Touran 1.6 03'
|
Wysłany: 12-10-2007, 17:56
|
|
|
Sruba napisał/a: | tu bym się kłócił. ja nie odnoszę takiego wrażenia, a powiedziałbym nawet, że odwrotnie. wydaje mi się, że dzisiejsze kobiety (nie mówię tu o 17-to latkach, bo takowych już nie znam), są bardziej kobiece, eleganckie i seksowne niż kiedyś. ale ile dziur, tyle opinii | śruba zgadzam sie...jednakże nie omieszkam dodać, że ta seksowność, kobiecość i elegancja kryje się niestety często pod grubą warstwą pudru i innego ścierwa, które w sumie tę skórę niszczy... dla mnie kobieta piękna to kobieta naturalnie piękna...ewentualnie z lekko podkreślonymi rysami za pomocą make-up'a |
_________________ CARISMA 1.6 16V - sold
VW Touran 1.6 FSi
www.garagestories.pl
 |
|
|
|
 |
dm17 [Usunięty]
|
Wysłany: 12-10-2007, 18:04
|
|
|
maxwell61 napisał/a: | ta seksowność, kobiecość i elegancja kryje się niestety często pod grubą warstwą pudru i innego ścierwa, które w sumie tę skórę niszczy... dla mnie kobieta piękna to kobieta naturalnie piękna | 100% zgodności a nie taka że jak zdejmiesz to wszystko to zawał serca Ale o gustach sie nie rozmawia i ważne aby każdy był w swoim związku szczęśliwy |
|
|
|
 |
sruba
m3m&mitsumaniak football is a drug
Auto: Toyota Auris II TS
|
Wysłany: 12-10-2007, 18:22
|
|
|
maxwell61 napisał/a: | jednakże nie omieszkam dodać, że ta seksowność, kobiecość i elegancja kryje się niestety często pod grubą warstwą pudru i innego ścierwa |
Sruba napisał/a: | żeby nie była sztuczna |
|
|
 |
ruslana81
Mitsumaniak żona swego męża

Auto: Corleone&RalliKrówka
|
Wysłany: 12-10-2007, 21:10
|
|
|
Sruba napisał/a: | w jakich kręgach wy się obracacie ? |
sruba, dokładnie o to samo chcialam zapytać, ale czekałam, aby oprócz Arka wypowiedział sie także inny facet, bo być może mężczyźni rzeczywiście dostrzegają u współczesnych kobiet więcej wad niż zalet. Teraz mogę śmiało zadać to samo pytanie - co to za srodowisko, w którym jest aż tyle "zdegenerowanych" kobiet? I czy w tej sytuacji zasługuja one na miano kobiet Zresztą, o tyle temat jest zlożony, że każdy oczekuje innego typu zachowań - jednemu przeszkadza, że kobieta przeklina, innemu, że nie przeklina Ważne jest sie dobrać, a wtedy obie strony są zadowolone. Również nie uważam, aby kobiety XXI wieku były coraz mniej kobiece - wręcz przeciwnie, są świadome swojej kobiecości, bo niby po co i skąd brałyby sie te wszystkie kolorowe pisemka z krzykliwymi tytułami "Bądź piękna tego lata", "Trendy jesieni 2007", itp. I te rzesze kobiet co weekend w centrach handlowych mierzących ciuchy, wybierających cienie do oczu, lakiery do paznokci, itd.....Tyle że dla mnie to wszystko powierzchowność, raczej dodatek, bo kobiecość dla mnie to zupełnie coś innego.
[ Dodano: 12-10-2007, 21:11 ]
dm17 napisał/a: | o gustach sie nie rozmawia i ważne aby każdy był w swoim związku szczęśliwy |
Michał, jak zwykle - zgadzam sie z Tobą |
|
 |
maxwell61
Mitsumaniak (****><****)

|
Wysłany: 12-10-2007, 21:50
|
|
|
Sruba napisał/a: | Sruba napisał/a:
żeby nie była sztuczna | myslalem że masz na mysli coś dmuchanego
[ Dodano: 12-10-2007, 21:52 ]
ruslana81 napisał/a: | dm17 napisał/a:
o gustach sie nie rozmawia i ważne aby każdy był w swoim związku szczęśliwy
Michał, jak zwykle - zgadzam sie z Tobą |
no, no Majkel ja bym uważał...co Ola powie jak się dowie?? |
VW Touran 1.6 FSi
www.garagestories.pl
 |
|
|
|
 |
saphire
Mitsumaniak daje wędkę nie rybę

Auto: Laguna Coupe GT
|
Wysłany: 12-10-2007, 22:02
|
|
|
Oprócz a może przed tym wszystkim o czym już napisali poprzednicy kobieta musi mieć swój zapach. Jak ktoś oglądał ,,Zapach kobiety'' to wie o co mi chodzi i wie że nie o perfumy tylko o to coś co powoduje że jeszcze zanim poczuję perfumy już wiem że to ONA właśnie i wystarczy że wejdzie do pokoju w którym jestem choćby cichcem za moimi plecami przemknie a i tak wiem że to ONA i podświadomie czuję ten jej zapach jeszcze zanim poczuję jej perfumy... Feromony czy coś... |
_________________ Bartek `saphire` Siębab |
|
|
|
 |
arekp
Mitsumaniak

Auto: inny
|
Wysłany: 12-10-2007, 22:22
|
|
|
Przypomne, ze mieszkam w Szczecinie. Miescie, ktore jako jedyne w Polsce znane bylo z butow na koturnie 10-15cm. Nasze 'laski' dalo sie przez wiele lat rozpoznac w calym kraju patrzac na buty |
_________________ odszkodowania.pl serwis z bezpłatną wiedzą i poradami w zakresie samodzielnego uzyskania odszkodowania |
|
|
|
 |
Moominek
Mitsumaniak

Auto: Outlander II 2.0 benz. Intense
|
Wysłany: 12-10-2007, 22:24
|
|
|
Saphire ale Ty tutaj traktujesz o tej jedynej, a w wątku zdaje się, że chodzi generalnie o kobiecą kobiecość XXI wieku
To się wypowiem. Kobiecość, nie umiem zdefiniować ale jak kobitka jest lekko schłopiała to mi nie pasi. Nóżka na nóżkę, ewentualnie kolanko przy kolanku, błysk w oczach i takie tam...
W kwestii XXI w. nie wiem, czy więcej się wymaga. Dążenie Pań do uczestniczenia w życiu społecznym (praca, itd. - i chwala im za to) samo narzuciło większe wymagania i na nie same i ich partnerów... kurna! w soboty przyjemność odkurzania spadła na mnie!!! |
_________________ EA5W 2.5 V6 - - już nie pali Oto jego historia
MSS 1,6 Family - ukatrupiony przez kobitkę z podporządkowanej...
CX3A(red) - wjechali mu w tył i wrzucili do rowu...
CX3A(black) - też ukatrupili...
OTII - 250 tys. km z nami i teraz służy dobrym ludziom
OTIII - zryty przez poprzednika ale happy z nami 😉 |
|
|
|
 |
saphire
Mitsumaniak daje wędkę nie rybę

Auto: Laguna Coupe GT
|
Wysłany: 12-10-2007, 22:33
|
|
|
Nie no nie mówię o wybrance ale ogólnie że zdarza się czasem tak że niby z pozoru laska super i w ogóle a jakoś cię nie rusza i czasem odwrotnie niby kobietka całkiem ok ale nie żeby tak jakieś super bóstwo a po prostu łeb ci urywa... No i to przez ten zapach właśnie... |
_________________ Bartek `saphire` Siębab |
|
|
|
 |
maxwell61
Mitsumaniak (****><****)

|
Wysłany: 12-10-2007, 22:35
|
|
|
saphire napisał/a: | No i to przez ten zapach właśnie... | fetysz
arekp napisał/a: | Miescie, ktore jako jedyne w Polsce znane bylo z butow na koturnie 10-15cm. Nasze 'laski' dalo sie przez wiele lat rozpoznac w calym kraju patrzac na buty | niue tylko Panie...i Panowie także niestety!!! |
VW Touran 1.6 FSi
www.garagestories.pl
 |
|
|
|
 |
ruslana81

|
Wysłany: 28-11-2007, 09:30
|
|
|
odświeżam nieco temat...
...znów relacje damsko-męskie....do poczytania
jak klacze na wybiegu |
|
 |
Rados [Usunięty]
|
Wysłany: 03-12-2007, 19:30
|
|
|
Pozostając w temacie.
Dlaczego pan młody przenosi panią młodą przez próg?
A widział ktoś, żeby sprzęt AGD wchodził sam do domu? |
|
|
|
 |
ruslana81

|
|
|