|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
wyślizgana kierownica |
Autor |
Wiadomość |
komarsnk
Mitsumaniak mocno uzależniony
Auto: Galant '02 Avance A/T
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 13 razy Dołączył: 08 Maj 2009 Posty: 1908 Skąd: Kraków
|
Wysłany: 28-06-2011, 20:39
|
|
|
mar111cin napisał/a: | czyli wniosek taki, że sam renoskór jest do niczego, ale z lakierem bezbarwnym całkiem możliwe że potrzyma dłużej?
bo to o czym pisze komarnsk to też widziałem na allegro, ten zestaw za 30zł i tam właśnie jest lakier bezbarwny. |
nie chcę się upierać przy moim sposobie "bo ja tak zrobiłem i tak jest najlepiej na świecie" ale nie wydaje mi się, żeby jakakolwiek farba do skóry wytrzymała chociaż rok bez zastosowania lakieru. A nad sprayem ma tą przewagę, że nie trzeba kierownicy ściągać do malowania... No chyba, że się chce pomalować jeszcze deskę wokół kierownicy, kawałek szyby i fotela
Najlepiej zarezerwować sobie weekend przy okazji grzebania innych rzeczy w samochodzie i najlepiej, żeby było dość ciepło - szybko wyschnie i można nakładać następną warstwę. |
|
|
|
 |
norbiolo
Forumowicz

Auto: Galant 2.5 EA5W
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 10-07-2011, 01:20
|
|
|
Panowie a może lakier firmy Furniture Clinic na Alledrogo można nabyć taki oto zestaw
RENOWACJA KIEROWNICY SKÓRY TAPICERKI ZESTAW 7w1
Zestaw prezentuje sie ciekawie i jest przeznaczony do kierownic.
Można dokupić wypełniacz w razie potrzeby no i dostajemy instrukcję |
_________________ --------> |
|
|
|
 |
|
|