Kupię 3000gt po 96 roku. |
Autor |
Wiadomość |
pavulon
Mitsumaniak

Auto: Pajero III
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 26-01-2008, 14:51
|
|
|
też tak sądze dobra wersja sl fajnie jakby sie trafiła z 4ws i elek. klimatyzacja. i skórka beżowa to już miodzik. |
|
 |
ManyMan [Usunięty]
|
Wysłany: 26-01-2008, 14:57
|
|
|
SL nigdy nie miał 4ws takie rzeczy to tylko w VR4 |
|
|
|
 |
pavulon
Mitsumaniak

|
Wysłany: 26-01-2008, 14:59
|
|
|
szkoda myslałem że takie cuda tez sa. widze że trzeba do ery jechac |
|
 |
vr4 [Usunięty]
|
Wysłany: 29-01-2008, 22:50
|
|
|
Jezeli moge to ja sie zaoferuje.Tak sie sklada ze obecnie przebywam w stanach wiec jak byscie cos znalezli w okolicach NJ lub PA moge wam podskoczyc i obejzec dany model czy nie szrocik ,zapytac sie o historie auta przejechac sie itd.Jak by co poszukajcie mnie na skypa przemko273333 a jak nie to prv albo email. Moge tez osobiscie poszukac czegos dla was ale to juz pogadamy na prv. Obejzenie autka zrobie za symboliczne DZIEKUJE a jezeli zdecydujecie sie to wtedy moge pomoc wam cos takiego sciagnac .Prosze tylko o osoby powaznie zainteresowane. Aha,NJ -New Jersey ,PA-Pensylwania a wiec jak bedziecie szukac gdziekolwiek na stronach to prosza o podanie ZIP CODE ,moj jest 08638 i prosze szukajcie czegos do 50mil od mojego ZIP czyli miejsca zamieszkania Mitsumaniki musza trzymac sie razem |
|
|
|
 |
LordWolf
Mitsumaniak

Auto: 3000 GT VR-4 Europa
|
Wysłany: 30-01-2008, 15:51
|
|
|
Jestem |
|
|
|
 |
Elvis666 [Usunięty]
|
Wysłany: 30-01-2008, 16:06
|
|
|
LORDZIE chcesz sprzedac swojego miska?? jak tak to zapraszam na gg 5939336 |
|
|
|
 |
LordWolf
Mitsumaniak

Auto: 3000 GT VR-4 Europa
|
Wysłany: 30-01-2008, 16:23
|
|
|
Niestety auto nie jest na sprzedaż.
U mnie ma dożywocie
Pozdro |
|
|
|
 |
ManyMan [Usunięty]
|
Wysłany: 30-01-2008, 16:26
|
|
|
Dobrych aut sie nie sprzedaje jeśli odpowiadają właścicielowi |
|
|
|
 |
Elvis666 [Usunięty]
|
Wysłany: 30-01-2008, 16:38
|
|
|
vr4 napisał/a: | Jezeli moge to ja sie zaoferuje.Tak sie sklada ze obecnie przebywam w stanach wiec jak byscie cos znalezli w okolicach NJ lub PA moge wam podskoczyc i obejzec dany model czy nie szrocik ,zapytac sie o historie auta przejechac sie itd.Jak by co poszukajcie mnie na skypa przemko273333 a jak nie to prv albo email. Moge tez osobiscie poszukac czegos dla was ale to juz pogadamy na prv. Obejzenie autka zrobie za symboliczne DZIEKUJE a jezeli zdecydujecie sie to wtedy moge pomoc wam cos takiego sciagnac .Prosze tylko o osoby powaznie zainteresowane. Aha,NJ -New Jersey ,PA-Pensylwania a wiec jak bedziecie szukac gdziekolwiek na stronach to prosza o podanie ZIP CODE ,moj jest 08638 i prosze szukajcie czegos do 50mil od mojego ZIP czyli miejsca zamieszkania Mitsumaniki musza trzymac sie razem |
ja byłbym zainteresowany. zaczynam poszukiwania. Jezeli miałbyś czas to poszukaj tez w wersji SL za 6 tys dol. chyba ze bedzie ok i za 8 tys dol vr4 tez nie pogardze hehe.jezeli cos znajdziesz ciekawego lub ja to dawaj linki na forum POZDRAWIAM i wielkie dzieki za POMOC |
|
|
|
 |
vr4 [Usunięty]
|
Wysłany: 30-01-2008, 20:57
|
|
|
Panowie,najlepiej poszukajcie sami i wtedy dajcie znac. Szczesciem dla was jest to ,ze przy obecnej pogodzie czyli sniegi i mrozy przebywam czesto w domu wiec nie mam co z czasem wolnym robic. Odrazu pisze ,ze nie interesuje mnie zarobkowe sciaganie samochodow wiec nie piszcie o niczym innym jak tylko o mitsubishi. Mialem dodac wczesniej ale dodaje teraz ,ze jezeli zdecydujecie sie sciagac dany model proponuje za niewielkie pieniadze kupowac odrazu felgi ktore zaloze lub wloze do srodka auta ,oczywiscie chodzi o SL bo do VR4 to ceny zaczynaja sie wysoko. Co do pzekazywania pieniedzy wiec nie wiem jak to zrobimy ,bo nigdy sie tym nie zajmowalem. Wiem ze w polsce nie brakuje cwaniakow i oszustow wiec prosze o wasze pomysly jak chcecie itd.Pozdrawiam |
|
|
|
 |
Elvis666 [Usunięty]
|
Wysłany: 31-01-2008, 17:07
|
|
|
jak znajde cos w pobliZu ciebie co mnie zianteresuje dam linka. a co do kasy to mysle ze nie problem wszyscy konta posiadamy
wiem że many man chciał abys mu wysłał supre ze stanów. ale wiecej informacji dowiesz sie od niego
[ Dodano: 01-02-2008, 12:42 ]
mam jeszcze pytanie. z czystej ciekawości bo nie jestem zwolennikiem automatów. ale z wygladu (przynajmniej za fotkach) atrakcyjnie prezentuje sie to auto
http://moto.gratka.pl/tre...aafc1dc6b4f&s=1
czy widział ktos to auto, oglądał itp?? Jak tak to prosze cos o nim napisać. Z góry dziekuje ;
Zastanawia mnie ten przebieg. mały jest. moze cos o nim powiecie |
|
|
|
 |
pavulon
Mitsumaniak

|
Wysłany: 03-02-2008, 21:04
|
|
|
zastanawiam się nad tym Autem ja również nie lubie automatów, zastanawiam sie jaka jest cena przekładki na manuala, czyli skrzynia licznik ciegna i sprzegło. |
|
 |
vr4 [Usunięty]
|
Wysłany: 04-02-2008, 13:54
|
|
|
Panowie ,jezeli juz szukacie nie vr4 to rozglaadajcie sie przynajmniej za wersja SL bo ta na zdjeciach to BASE z silnikiem okolo 170 KM Najproszciej to sprawdzic ze zdjec ze wersje BASE nie mialy tzw. klimatroniku tylko te smieszne pokretla do temperatury nawiewu itd. Jezeli juz bedziecie ogladac autko to nie sluchajcie osoby ktora sprzedaje ze ten motor ma 220 km ,bo to nie prawda. Macie link do fotek silnikow jak wygladaa poszczegolne
http://www.3000gtpwr.com/3000gtspecifications.htm |
|
|
|
 |
ManyMan [Usunięty]
|
Wysłany: 04-02-2008, 20:50
|
|
|
Przemek SL'e od 94 roku tez nie miały klimatroniku tylko pokrętła |
|
|
|
 |
vr4 [Usunięty]
|
Wysłany: 07-02-2008, 05:13
|
|
|
Pisze dla ogolu.Prosze ,nie zwracajcie sie z prozba abym znalazl VR4 2generacji na 7tys$ bo to NIE JEST REALNE mimo tego ze w USA. Ogladalem pare(2) VR4 wczesniej ale zaczynaja sie od 10 tys $ i to 1 generacji ale autka mimo swego wieku i przebiegu naprawde warte zainteresowania. Mam ladna SL z 95 roku tyle ze biala niecale 70tys przelotu mysle ze real tylko ze z stanu NY. |
|
|
|
 |
|