Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
NOWA BROŃ MITSUBISHI

Jak sie Wam podoba nowy Lancer EVO X ??
bardzo
45%
 45%  [ 17 ]
średnio
40%
 40%  [ 15 ]
wcale
13%
 13%  [ 5 ]
Głosowań: 19
Wszystkich Głosów: 37

Autor Wiadomość
Artii 
moderator mitsumaniak

Auto: LancerCS0 2003 LancerC62 1990
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 30-09-2005, 08:35   

Śliczny

piwkotom 
moderator mitsumaniak
maruda

Auto: Touareg V8 :)
Zaproszone osoby: 1
Wysłany: 30-09-2005, 09:44   

no jest po prostu przepiekny, chol..a spac nie moglem, ale bylo warto :D :D :D :mrgreen: :lol:

jak dla mnie to on brzmi tak: patrzysz na mnie, nie mam bajerow, ale widzisz ze jestem agresywny, boisz sie tego co drzemie pod moja maska a na to wszystko ja Ci powiem ze powinienes sie bac :D

Wniosek: tak powinny wygladac samochody, to co sie w tej chwili projektuje to sa jakies dziwolagi, to musi byc przejsciowa moda, bo jesli to sie nie zmieni to za 20 lat bede jezdzil 25-letnimi samochodami, bo patrzac na nowe L-200 obawiam sie ze MM tez daje sie powoli wciagac w te glupie udziwnienia. :(

Jackie 
Mitsumaniak
Dealer Mitsumaniak

Auto: Eclipse Cross PHEV
Wysłany: 01-10-2005, 22:48   

Generalnie tez samochód ma coraz mniej z conceptu....Z tego co mi wiadomo klepenięto produkcję tego wynalazku razem ze Sport Backiem, czyli rodzinka w komplecie ;)
Pozdrawiam

borecki
[Usunięty]

Wysłany: 02-10-2005, 02:39   

piwkotom napisał/a:
wiem ze to stary temat i juz wszyscy go widzieli ale ja dopiero dzisiaj go zobaczylem na interi:
link interia concept x

Obrazek

i powiem wam ze......

SIE ZAKOCHALEM!!!!

i mam kolejny cel w zyciu...... miec kiedys takie cudenko!!!!

ach..... :wniebowziety: :mrgreen:

hmm musze sie poprawic, na tej fotce to on zaje*****e wyglada, chociaz mam wrazenie ze jakas 'sztuczna' ta fotka, ale moze to tylko wrazenie bo dopiero wszedlem do domu a od godz. 8 rano bylem za kolkiem :|

gregorbu
[Usunięty]

Wysłany: 02-10-2005, 09:00   

Podoba mi się, ale - niestety - kojarzy się z Passatem. Nawet kolor! Poza tym - po co tu te chromy? Ten samochód ma zapierd***, a nie błyszczeć chromem jak niemieckie dupowozy!

Krzyzak 
moderator mitsumaniak
uczestnik I Zlotu MM

Auto: E32, CR29, 5F, DCJ, 7N, Y2
Wysłany: 02-10-2005, 16:23   

Oj Grzesiu - a mi się te chromy podobają. Galant E3x też ma i tylko dodają mu uroku.

piwkotom 
moderator mitsumaniak
maruda

Wysłany: 02-10-2005, 17:05   

no wlasnie, poza tym nie widze podobienstwa do dreswagena, no moze krzywizna dachu, ale roznica jest zasadnicza, to jest rasowy drapeznik a tamto to tylko zwierzyna lowna, ewentualnie moze robic za krzaczki :D

gregorbu
[Usunięty]

Wysłany: 02-10-2005, 17:17   

Krzyzak napisał/a:
Oj Grzesiu - a mi się te chromy podobają. Galant E3x też ma i tylko dodają mu uroku.

Zgadza się. Tyle, że Galant to elegancka limuzyna, a Evo to surowy, sportowy sedan i jakoś do tego wizerunku nie pasują mi chromowe ozdóbki. Ale to moje zdanie.
piwkotom napisał/a:
no wlasnie, poza tym nie widze podobienstwa do dreswagena

Moje skojarzenia z Passatem to: dach ( i co za tym idzie - kształt ramek okiennych), klamki, przetłoczenia na nadkolach, kształt tylnego błotnika, kolor, chromy.

piwkotom 
moderator mitsumaniak
maruda

Wysłany: 07-10-2005, 11:31   

noooo to jeszcze polecam artykul na ten temat:
Wysokie Obroty, Gazeta Wyborcza z 05.10.2005
Wlasciwie to nic dodac, nic ujac :D :mrgreen: :twisted:

P.S. Zakochany jestem :D

Fido__
[Usunięty]

Wysłany: 16-10-2005, 21:27   

Garść fotek... Jak dla mnie to trochę sen tunera...
Te 4 fotele kubełkowe wyglądają śmiesznie. Powinni dodawać mini fotelik kubełkowy z ISOFIX'em dla maluchów hehe

Rafal_Szczecin 
Mitsumaniak

Auto: Volvo Amazon, Skoda Superb
Wysłany: 16-10-2005, 21:41   

boze ale ten czarny wyglada zaj...iście mmmm
mam tylko nadzieje ze srodek zmienia bo ni jak podobaja mi sie te kwadraty w srodku(deska rozdzielcza) a tak to picus glancus, poprostu piekny

Karwoś 
Mitsumaniak

Auto: Ford C-Max Hybrid 2.0
Wysłany: 16-10-2005, 21:42   

Po prostu piękne...

Czas może na Space Stara dla żony?

borecki
[Usunięty]

Wysłany: 17-10-2005, 01:15   

Bardzo agresywny zarowno przod jak i tyl. przez chwile zdawalo mi sie ze tyl kojarzy mi sie troche z seatem a troche z alfa ale to bylo tylko zludzenie :) . Trzeba bedzie sie przyzwyczaic (szczegolnie do tego przodu). Evo idzie w calkiem nowa stylistyke ale patrzac na ostatnie fotki wcale nie gorsza niz poprzednia. Skoro designerzy mitsu potrafia zaprojektowac cos tak pieknego a zarazem wyprzedzajacego konkurencje o kawalek czasu to dlaczego tak spier-dolili colta :| . Zdaje sobie sprawe ze moda i wogole ale moze kompakcik gabarytowo przypominajacy poprzednie wersje przebil by jednolitosc konkurencji na rynku klasy B? Ok koncze moje rozwazania bo jeszcze OT sie zrobi.

P.S. Fido__, masz moze te fotki w jakiejs lepszej rozdzielczosci?

Fido__
[Usunięty]

Wysłany: 17-10-2005, 08:20   

borecki napisał/a:
P.S. Fido__, masz moze te fotki w jakiejs lepszej rozdzielczosci?

Niestety nie mam. To co mi się naprawdę podoba w tym samochodzie to powieki nad reflektorami. Lekko wysunięta maska wygląda naprawdę zabójczo. Poza tym trochę powinni go odchudzić z dodatków. Te pługi z tyłu (nie wiem jak to fachowo nazwać) to jakaś pomyłka wiejskiego tuningowca. Od razu mi się skojarzyło z tą avensiską, którą ktoś tu wczoraj pokazywał.

Hubeeert 
Mitsumaniak
na urlopie

Auto: TOYOTA YARIS 4EVER
Wysłany: 17-10-2005, 11:42   

Fido__ napisał/a:
Te 4 fotele kubełkowe wyglądają śmiesznie

Taaa a pamiętasz jak latałeś po tylnym siedzeniu na płycie poslizgowej :?:

Fido__ napisał/a:
Te pługi z tyłu (nie wiem jak to fachowo nazwać) to jakaś pomyłka wiejskiego tuningowca. Od razu mi się skojarzyło z tą avensiską, którą ktoś tu wczoraj pokazywał.

To nie pługi tylko dyfuzory - przy prędkościach powyżej dopuszczalnych na drogach :wink: w Polsce :wink: maja uspokajać i poprawiać przepływ powietrza a dodatkowo stabilizować zachowanie samochodu na drodze i "dociskać" go do asfaltu.

A brzydkie są to fakt.

Thomas Jefferson said:
1. A government big enough to give you everything you want, is strong enough to take everything you have...
2. The democracy will cease to exist when you take away from those who are willing to work and give to those who would not...
Just think...

.

Odpowiedz do tematu