NOWA BROŃ MITSUBISHI |
Jak sie Wam podoba nowy Lancer EVO X ?? |
bardzo |
|
45% |
[ 17 ] |
średnio |
|
40% |
[ 15 ] |
wcale |
|
13% |
[ 5 ] |
|
Głosowań: 19 |
Wszystkich Głosów: 37 |
|
|
|
Autor |
Wiadomość |
Artii
moderator mitsumaniak

Auto: LancerCS0 2003 LancerC62 1990
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 30-09-2005, 08:35
|
|
|
Śliczny |
|
 |
piwkotom
moderator mitsumaniak maruda

Auto: Touareg V8 :)
Zaproszone osoby: 1
|
Wysłany: 30-09-2005, 09:44
|
|
|
no jest po prostu przepiekny, chol..a spac nie moglem, ale bylo warto
jak dla mnie to on brzmi tak: patrzysz na mnie, nie mam bajerow, ale widzisz ze jestem agresywny, boisz sie tego co drzemie pod moja maska a na to wszystko ja Ci powiem ze powinienes sie bac
Wniosek: tak powinny wygladac samochody, to co sie w tej chwili projektuje to sa jakies dziwolagi, to musi byc przejsciowa moda, bo jesli to sie nie zmieni to za 20 lat bede jezdzil 25-letnimi samochodami, bo patrzac na nowe L-200 obawiam sie ze MM tez daje sie powoli wciagac w te glupie udziwnienia. |
|
 |
Jackie
Mitsumaniak Dealer Mitsumaniak

Auto: Eclipse Cross PHEV
|
Wysłany: 01-10-2005, 22:48
|
|
|
Generalnie tez samochód ma coraz mniej z conceptu....Z tego co mi wiadomo klepenięto produkcję tego wynalazku razem ze Sport Backiem, czyli rodzinka w komplecie
Pozdrawiam |
_________________ Jackie
Evolution never ends...
http://wybieramaso.pl/ |
|
|
|
 |
borecki [Usunięty]
|
Wysłany: 02-10-2005, 02:39
|
|
|
piwkotom napisał/a: | wiem ze to stary temat i juz wszyscy go widzieli ale ja dopiero dzisiaj go zobaczylem na interi:
link interia concept x
Obrazek
i powiem wam ze......
SIE ZAKOCHALEM!!!!
i mam kolejny cel w zyciu...... miec kiedys takie cudenko!!!!
ach..... :wniebowziety: |
hmm musze sie poprawic, na tej fotce to on zaje*****e wyglada, chociaz mam wrazenie ze jakas 'sztuczna' ta fotka, ale moze to tylko wrazenie bo dopiero wszedlem do domu a od godz. 8 rano bylem za kolkiem |
|
|
|
 |
gregorbu [Usunięty]
|
Wysłany: 02-10-2005, 09:00
|
|
|
Podoba mi się, ale - niestety - kojarzy się z Passatem. Nawet kolor! Poza tym - po co tu te chromy? Ten samochód ma zapierd***, a nie błyszczeć chromem jak niemieckie dupowozy! |
|
|
|
 |
Krzyzak
moderator mitsumaniak uczestnik I Zlotu MM

Auto: E32, CR29, 5F, DCJ, 7N, Y2
Dołączył: 28 Kwi 2005 Posty: 24299 Skąd: był Malbork, teraz Gdańsk
|
Wysłany: 02-10-2005, 16:23
|
|
|
Oj Grzesiu - a mi się te chromy podobają. Galant E3x też ma i tylko dodają mu uroku. |
|
|
|
 |
piwkotom

|
Wysłany: 02-10-2005, 17:05
|
|
|
no wlasnie, poza tym nie widze podobienstwa do dreswagena, no moze krzywizna dachu, ale roznica jest zasadnicza, to jest rasowy drapeznik a tamto to tylko zwierzyna lowna, ewentualnie moze robic za krzaczki |
|
 |
gregorbu [Usunięty]
|
Wysłany: 02-10-2005, 17:17
|
|
|
Krzyzak napisał/a: | Oj Grzesiu - a mi się te chromy podobają. Galant E3x też ma i tylko dodają mu uroku. |
Zgadza się. Tyle, że Galant to elegancka limuzyna, a Evo to surowy, sportowy sedan i jakoś do tego wizerunku nie pasują mi chromowe ozdóbki. Ale to moje zdanie.
piwkotom napisał/a: | no wlasnie, poza tym nie widze podobienstwa do dreswagena |
Moje skojarzenia z Passatem to: dach ( i co za tym idzie - kształt ramek okiennych), klamki, przetłoczenia na nadkolach, kształt tylnego błotnika, kolor, chromy. |
|
|
|
 |
piwkotom

|
|
|
|
 |
Fido__ [Usunięty]
|
Wysłany: 16-10-2005, 21:27
|
|
|
Garść fotek... Jak dla mnie to trochę sen tunera...
Te 4 fotele kubełkowe wyglądają śmiesznie. Powinni dodawać mini fotelik kubełkowy z ISOFIX'em dla maluchów hehe
 |
|
|
|
 |
Rafal_Szczecin
Mitsumaniak

Auto: Volvo Amazon, Skoda Superb
|
Wysłany: 16-10-2005, 21:41
|
|
|
boze ale ten czarny wyglada zaj...iście mmmm
mam tylko nadzieje ze srodek zmienia bo ni jak podobaja mi sie te kwadraty w srodku(deska rozdzielcza) a tak to picus glancus, poprostu piekny |
|
|
|
 |
Karwoś
Mitsumaniak
Auto: Ford C-Max Hybrid 2.0
|
Wysłany: 16-10-2005, 21:42
|
|
|
Po prostu piękne... |
_________________ Lancer 2,0 '04 Automat. - już u nowego właściciela
Czas może na Space Stara dla żony? |
|
|
|
 |
borecki [Usunięty]
|
Wysłany: 17-10-2005, 01:15
|
|
|
Bardzo agresywny zarowno przod jak i tyl. przez chwile zdawalo mi sie ze tyl kojarzy mi sie troche z seatem a troche z alfa ale to bylo tylko zludzenie . Trzeba bedzie sie przyzwyczaic (szczegolnie do tego przodu). Evo idzie w calkiem nowa stylistyke ale patrzac na ostatnie fotki wcale nie gorsza niz poprzednia. Skoro designerzy mitsu potrafia zaprojektowac cos tak pieknego a zarazem wyprzedzajacego konkurencje o kawalek czasu to dlaczego tak spier-dolili colta . Zdaje sobie sprawe ze moda i wogole ale moze kompakcik gabarytowo przypominajacy poprzednie wersje przebil by jednolitosc konkurencji na rynku klasy B? Ok koncze moje rozwazania bo jeszcze OT sie zrobi.
P.S. Fido__, masz moze te fotki w jakiejs lepszej rozdzielczosci? |
|
|
|
 |
Fido__ [Usunięty]
|
Wysłany: 17-10-2005, 08:20
|
|
|
borecki napisał/a: | P.S. Fido__, masz moze te fotki w jakiejs lepszej rozdzielczosci? |
Niestety nie mam. To co mi się naprawdę podoba w tym samochodzie to powieki nad reflektorami. Lekko wysunięta maska wygląda naprawdę zabójczo. Poza tym trochę powinni go odchudzić z dodatków. Te pługi z tyłu (nie wiem jak to fachowo nazwać) to jakaś pomyłka wiejskiego tuningowca. Od razu mi się skojarzyło z tą avensiską, którą ktoś tu wczoraj pokazywał. |
|
|
|
 |
Hubeeert
Mitsumaniak na urlopie
Auto: TOYOTA YARIS 4EVER
|
Wysłany: 17-10-2005, 11:42
|
|
|
Fido__ napisał/a: | Te 4 fotele kubełkowe wyglądają śmiesznie |
Taaa a pamiętasz jak latałeś po tylnym siedzeniu na płycie poslizgowej
Fido__ napisał/a: | Te pługi z tyłu (nie wiem jak to fachowo nazwać) to jakaś pomyłka wiejskiego tuningowca. Od razu mi się skojarzyło z tą avensiską, którą ktoś tu wczoraj pokazywał. |
To nie pługi tylko dyfuzory - przy prędkościach powyżej dopuszczalnych na drogach w Polsce maja uspokajać i poprawiać przepływ powietrza a dodatkowo stabilizować zachowanie samochodu na drodze i "dociskać" go do asfaltu.
A brzydkie są to fakt. |
Just think...
. |
|
|
|
 |
|