|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Ekstraspot 5.07 |
Autor |
Wiadomość |
akbi
I Love SPEEDway

Auto: Subaru Forester 2.0XT .. 18r
Zaproszone osoby: 65
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 07-07-2008, 12:19
|
|
|
viosna napisał/a: | ..no nie aż taka przyklejona :]p, ale cóż...nie da się ukryć, że ten oto samiec zaciągnął mnie na zlot ..tym razem obyło się bez maczugi :]p ale... nie lubię czuć się pominięta, bo się zamykam w sobie i to się odbija na Metzgerze ^^ |
heh ...trafiłem ....
Bardzo przepraszam za pominięcie, (już koryguję powyższy wpis) ale to przez Metzegera, który mi Ciebie nie przedstawił
Zapraszam ponownie 15 lipca na wyścigi gokartów |

Subaru Legacy 10MY 2.5 GT 2014 IV - 2018 III
Galant EA5W SE '99 2007 IV - 2015 III
Lancer CB4W GLXi '94 2005 XII - 2007 V |
|
|
|
 |
viosna [Usunięty]
|
Wysłany: 08-07-2008, 16:37
|
|
|
akbi napisał/a: | Bardzo przepraszam za pominięcie, (już koryguję powyższy wpis) ale to przez Metzegera, który mi Ciebie nie przedstawił |
Wydaje mi się, że się przedstawiłam sama- co prawda samym imieniem =]p
ale po prostu nie rzucam się w oczy najwidoczniej , że nie zanotowałeś nawet 'Metzger z dziewczyną' =]p |
|
|
|
 |
ruslana81
Mitsumaniak żona swego męża

Auto: Corleone&RalliKrówka
|
Wysłany: 09-07-2008, 10:01
|
|
|
Witam Was, Pomorzaki! Wielkie, wielkie dzięki za przemiłe spotkanie i liczne Wasze przybycie
Było nam niezwykle miło.
Wczoraj w godzinach wczesnowieczornych wróciliśmy do Warszawy i z utęsknieniem czekamy na wrzesień - zapewne znów zawitamy w Trójmieście.
Dzięki, akbi, za spotkanie pod "Stokrotką" Dotarliśmy drogą wskazaną przez Ciebie bez najmniejszych problemów. Mały problem mieliśmy tylko z wyjazdem z Gdańska
Kibloo, fajny film - efekty wizualno-dźwiękowe zasługują na gratulacje
Special thanks to Mr. Sruba - za "highway to hell" Jego szerszeniem
Trzymajcie się ludziska i do miłego następnego! |
|
 |
dm17 [Usunięty]
|
Wysłany: 09-07-2008, 10:50
|
|
|
My też dziękujemy - fajnie że udało sie spotkać........szkoda tylko że tak krótko
Do zobaczenia za 2 miesiące |
|
|
|
 |
Kibloo
mod L200 pomorski łącznik

Auto: SS MY'15 1,2 INVITE
|
Wysłany: 09-07-2008, 23:52
|
|
|
no efekt na filmie a'la cudowne lata szczegółowo zamierzony. Cieszymy się, ze mogliśmy was gościć. Zapraszamy ponownie kiedy tylko chcecie.
pozdro i do zobaczenia |
_________________ "Dzisiaj jest owe jutro, o które martwiliśmy sie wczoraj i wszystko jest w porządku" [cytat]
Żabol pozdrawia!!!
 |
|
|
|
 |
|
|