KTÓRE EVO JEST THE BEST ??? |
KTÓRE EVO JEST THE BEST ??? |
Lancer EVO I |
|
1% |
[ 1 ] |
Lancer EVO II |
|
0% |
[ 0 ] |
Lancer EVO III |
|
10% |
[ 10 ] |
Lancer EVO IV |
|
2% |
[ 2 ] |
Lancer EVO V |
|
5% |
[ 5 ] |
Lancer EVO VI |
|
28% |
[ 27 ] |
Lancer EVO VII |
|
6% |
[ 6 ] |
Lancer EVO VIII |
|
13% |
[ 13 ] |
Lancer EVO IX |
|
17% |
[ 16 ] |
Lancer EVO X ( concept car) |
|
14% |
[ 14 ] |
|
Głosowań: 71 |
Wszystkich Głosów: 94 |
|
|
|
Autor |
Wiadomość |
Jackie
Mitsumaniak Dealer Mitsumaniak

Auto: Eclipse Cross PHEV
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 14-07-2005, 13:41
|
|
|
Taką jedna uwaga, prowadzileś kiedyś III? Ja jechałem tym autem i powiem Ci, że żeby tym samochodem jechać ostro (tak na paurkach) to trzeba być właściwie Makinenem. Bardzo trudne auto i co tu dużo gadać sporo słabsze od VI. Jeszcze jedna sprawa: VI jest najbardziej morderczym EVO ale stabilność samochodu jest o niebo lepsza niż w III (ba zaryzykuję, że jest lepiej nawet niż VII - VIII to inna bajka) Także jak na mnie VI is the top of the world.
Pozdrawiam |
_________________ Jackie
Evolution never ends...
http://wybieramaso.pl/ |
|
|
|
 |
Rafal_Szczecin
Mitsumaniak

Auto: Volvo Amazon, Skoda Superb
|
Wysłany: 14-07-2005, 13:45
|
|
|
ja juz mowilem Hubertowi na gg, ze starszy(w tym przypadku Hubeeert) ma zawsze racje wiec Evo III jest super, ale jest jedno ale...
ale i tak Evo VI rzadzi
Panowie tutaj nie ma sie co sprzeczac . kazde Evo ma to cos w sobie ze jest inne, nie powtarzalne, ale technika idzie nie ublaganie do przodu. |
|
|
|
 |
Hubeeert
Mitsumaniak na urlopie
Auto: TOYOTA YARIS 4EVER
|
Wysłany: 14-07-2005, 14:09
|
|
|
Jacek - jak Cię lubię tak nie będę się kłócić wiem że samochód jest trudny w prowadzeniu (jak cholera - któryś z byłych rajdowców coś o tym wspominał ) niestety nie miałem przyjemności prowadzic tego mojego jednorożca (żałuję) i zazdroszę Tobie tego że miałeś natomiast ja jestem taki jakiś staromodny w swych upodobaniach i co do stylistyki i co do mechaniki w samochodach. Prowadzić EVO III na pewno było trudniej niż VI i VII i VIII ale... Dla mnie jest to top class i tyle. Chciałbym kiedyś mieć ten samochód nawet jeżeli miałby byc wolniejszy niż VI i inne. Dziwak prawda? To znaczy ja jestem dziwak według Was. a myslcie sobie co chcecie. |
Just think...
. |
|
|
|
 |
Rafal_Szczecin
Mitsumaniak

|
Wysłany: 14-07-2005, 14:16
|
|
|
Hubeeert napisał/a: | Dziwak prawda? To znaczy ja jestem dziwak według Was. a myslcie sobie co chcecie. |
no i nie zgadzamy sie nie jestes dziwak, kazdy ma swoje marzenie, upodobania a akurat Tobie podoba sie III evolucja, innym inna kazdy ma swoje zdanie swoja opinie.
tak jak niektorzy woleli by miec syrenke zamiast ferrari bo poprostu kochaja ten samochd/podoba im sie/maja do niego sentyment.
ja tam zadnym samochodem nie pogadrdze ( z evo ) naturalnie ale z innych tez |
|
|
|
 |
Jackie

|
Wysłany: 14-07-2005, 14:24
|
|
|
Hubeeert napisał/a: | To znaczy ja jestem dziwak według Was. a myslcie sobie co chcecie. |
Ano właśnie tak myślimy - jesteś dziwak - i o to w zasadzie chodzi. "Normalni" ludzie są nudni;)
Pazdrawliaju |
_________________ Jackie
Evolution never ends...
|
|
|
 |
misia27
Mitsumaniak KRÓLOWA MANHATTAŃSKA

Auto: Colt 1,5 glxi '91 4G15
|
Wysłany: 14-07-2005, 14:29
|
|
|
Panowie a to nie jest tak ze na tym forum sa sami "szurnieci" ludzie |
_________________ Monia
...
I used to have an open mind but my brains kept falling out.
17 czerwca 2011r.- impreza urodzinowa z okazji 20-tych urodzin Mitsusia |
|
|
|
 |
Rafal_Szczecin
Mitsumaniak

|
Wysłany: 14-07-2005, 14:29
|
|
|
ja pisze jedno Jackie drugie .... dla mnie nie jest dziwakiem(chociaz w sumie normalny tez nie jest , bo kazdy inny juz by dawno pchnol Colcika Mirage Turbo), nudny tez nie jest ale wszystko okaze sie na zlocie. |
|
|
|
 |
polsaler
moderator mitsumaniak tropiciel faszystów

Auto: Subaru Impreza MY05
|
Wysłany: 14-07-2005, 15:43
|
|
|
Wy wszyscy jesteście .... DZIWAKAMI !!!!! i oto właśnie chodzi
Lancerkiem EVO III jeździłem tylko na prawym fotelu ( VI też ) i wrażenia były zdecydowanie w VI . To właśnie ta ewolucja wydała mi się strasznie surowa i trudna do opanowania dla "zielonego" drivera !!
LANCER EVO VI RULEZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ !!!!!!!!!! |
_________________ LUBLIN RULEZ !!!!
GG - 10191984
KOHAM WAS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
L.U.K.S. SQUAD
 |
|
|
|
 |
Jackie

|
Wysłany: 14-07-2005, 15:53
|
|
|
polsaler napisał/a: | LANCER EVO VI RULEZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ !!!!!!!!!! |
Ale od tego piwa to Ty się nie wymigujesz, co?? |
_________________ Jackie
Evolution never ends...
|
|
|
 |
polsaler
moderator mitsumaniak tropiciel faszystów

Auto: Subaru Impreza MY05
|
Wysłany: 14-07-2005, 19:42
|
|
|
Jackie NIGDY W ZYCIU !!!!! Z piwem na zlocie jest tak jak napisalem i nic tego nie zmieni . Fakt jest jednak taki , że moim zdaniem LANCER EVO VI jest najlepszą edycją jaka sie pojawila . W tamtym temacie chodzilo mi o to , ze VI nie jest juz topowym autem rajdowym o czym może swiadczyc fakt ,że na trasach rajdowych po prostu wymiera . Wydaje mi się ,że załogi rajdowe przesiadaja sie do nowszych evolucji nie dlatego , że ten czy tamten samochód im sie bardziej lub mniej podoba tylko dlatego , ze technicznie jest lepszy . Tak więc sumując wszystko dla mnie EVO VI było , jest i będzie (prawdopodobnie) najlepszą edycja Lancera EVO ale technicznie nowsze evolucje z pewnością sa bardziej zaawansowane ( czytaj LEPSZE ) . |
_________________ LUBLIN RULEZ !!!!
GG - 10191984
KOHAM WAS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
L.U.K.S. SQUAD
 |
|
|
|
 |
Hubeeert
Mitsumaniak na urlopie
Auto: TOYOTA YARIS 4EVER
|
Wysłany: 15-07-2005, 08:27
|
|
|
Taa no i własnie o tym ja mówię - dla mnie najlepszą edycją była III a to że późniejsze były bardziej :omfg: zaawansowane to jakby mniej mnie obchodzi |
Just think...
. |
|
|
|
 |
pamar
Mitsumaniak Kainamustim

Auto: Carisma 1,9TD Colt VII 1,3
Zaproszone osoby: 2
|
Wysłany: 16-06-2009, 12:22
|
|
|
Jako. że pojawił się 400-konny Lancer X FQ-400 proponuję reaktywację tego tematu, bo to już cztery latka minęły i bardzo dużo się zmieniło.
Jak tam zdania nie zmieniacie? |
_________________ ad futuram rei memoriam:
Demokracja - to jednak kupa a świat to może tylko wyobrażenie
http://www.mitsumaniaki.com/
http://www.mmdzieciom.pl/
 |
|
|
|
 |
pawliku
Forumowicz Mitasubishi :D

Auto: za dużo :P
|
Wysłany: 16-06-2009, 14:05
|
|
|
pamar11 napisał/a: | 400-konny Lancer X FQ-400 | mmmmmmmm pięka bryka zagłosowałem na Evo X |
_________________ Mitsubishi Colt C58A GTi 1990r ---- Był
Mitsubishi Lancer C66A 1992r ---- Jest i będzie
Mitsubishi Lancer C62A 1991r ---- Dawca
Mitsubishi Colt CJ1A 1998r ---- Nowy nabytek z Klimą
Mitsubishi Mirage 1,5 1992r ---- Kolejny nowy nabytek |
|
|
|
 |
TNT
Mitsumaniak

Auto: Toyota AYGO
|
Wysłany: 25-06-2009, 09:04
|
|
|
Hmmmmm a ja zdania nie zmienię nadal VI jest najlepsza. X jest przepiękna ale to już takie bardziej "cywilizowane" auto. Wracając do VI nadal pojawia się na rajdach co prawda nie za często ale jednak. O ile dobrze kojarze jakiś Mariusz Stec jeździ takim (niestety już bez naszej naklejki klubowej) i wychodzi mu to całkiem nieźle. |
_________________ Zmieniają się auta ale klub zostanie zawsze ten sam - MITSUMANIAKI.Carisma-TNT
Eclipse-TNT
Hania-TNT
Pomóż komuś Ty, ktoś pomoże Tobie - Mitsumaniaki Assistance |
|
|
|
 |
mitsu_pl
Forumowicz

Auto: Subaru Forester
|
Wysłany: 17-09-2009, 21:03
|
|
|
Jak się patrzy na EVO VI to widać, że to auto ma duszę, może dużo przejść i wiele wybaczyć. Sam jego wygląd mówi: "albo Ty, albo ja, ale bez walki się nie poddam!" Moim zdaniem jest to świetne auto, typowo rajdowe. Późniejsze wersje podchodzą już bardziej pod "szpanowozy", choć nie mówie, że nie można im wiele zawdzięczyć w dziedzinie sportu. Główna różnica polega na tym, że zwykła EVO VI ma więcej wspólnego z wersją WRC, niż np. VII-IX, gdzie są to zupełnie inne samochody. Natomiast jeżeli chodzi o X jest to auto o ponadczasowej stylistyce, bardzo mi się podobające, ale podchodzi już bardziej pod BMW i Audi, jak zresztą chcieli jego twórcy, czyli jak facet, im starszy tym bardziej pragnie stabilności w życiu, mniej spontaniczności... Nie mówie tu o wyjątkach, które zresztą potwierdzają regułę |
_________________ Subaru Forester SF FL - 2000r.
Subaru Forester SF - 1999r.
Subaru Outback BI - 2005r.
Mitsubishi Galant E88A 2.5 TT |
|
|
|
 |
|