|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Car audio by zuku3210 |
Autor |
Wiadomość |
KamykGdynia [Usunięty]
|
Wysłany: 25-08-2009, 21:32
|
|
|
zuku3210 napisał/a: | [jeżeli zdecyduje sie zrobić z dwoch takich to pojemność mam podwoić czy jakos inaczej sie to sumuje?? W sumie te dwa wolałbym zamienić na jeden 10" bo ważą razem 10kilo a jeszcze mase skrzyni doliczyc |
Robisz jedna duzą skrzynie, podzielona wewnetrznie na 2 równe objętości.
Na twoim miejscu oddałbym koledze alfredy 8" i poszukal jednego 10" nie koniecznie alfreda- czasami cos fajnego mozna na allegro znalesc w dobrej cenie.
Pozdrawiam
Kamyk |
|
|
|
 |
zuku3210
Mitsumaniak

Auto: BMW E36 328i Coupe M-Pakiet
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 2 razy Dołączył: 15 Mar 2009 Posty: 492 Skąd: Zielona Góra
|
Wysłany: 15-09-2009, 00:09
|
|
|
Jeszcze pytanko mam odnośnie głośników w drzwiach, jakie rozmiary mają one mieć ?? średnica 165mm a głębokość montazowa o okolicach 62mm?? Jakie są marginesy wymiarów??Czy przykładowo średnice 160mm tez można zamontować lub przykładowo głębokośc montazowa gdyby byla 70mm czy by weszły?
[ Dodano: 15-09-2009, 00:30 ]
Interesuje mnie np. coś takiego, http://allegro.pl/item737...model_2009.html może i dało by rade zmontować dysnanse żebym i na wyglądzie skorzystać (choć troche rzeźby pewnie jest z cięciem tapicerki a zwłaszca tych plastikowych maskownic ) powiem szczerze że ta maskownica naprawde wpadła mi w oko i ładnie to wygląda a firmę Sony uwielbiam od pojawienia się na świecie PlayStation |
_________________ "ej ty nie bądź menciu taki hop do przodu,
to nie jest gra jak w GTA czy SEGA Mega Drive,
do napisu "game over" wystarczy z nieba strzał,
tylko zostawisz po sobie DNA i wszystko ziom
pole, plan, kilka map za maryjną furtką..."
 |
|
|
|
 |
KamykGdynia [Usunięty]
|
Wysłany: 15-09-2009, 08:55
|
|
|
Tapicerka w Galancie odchyla się ku dołowi wiec nie bedzie to takie proste.
Kupując głośniki koaksjalne kup takie które najładniej wyglądają/pachną/smakują
Z jakością grania sony od pewnego czasu ma mało wspólnego pomijając drobne wyjątki.
W galancie jest sporo miejsca miedzy blacha a szyba wiec jak do tego zastosujesz dystans z MDF lub HDP to myśle że ok 8cm sie uzbiera.
Pozdrawiam
Kamyk |
|
|
|
 |
|
|