Zamknięty przez: Kmer 11-01-2010, 07:57 |
Galant V6 od Zylona Elbląg CD |
Autor |
Wiadomość |
fj_mike
Mitsumaniak

Auto: Dyplomatyczne EA5A
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 86 razy Dołączył: 02 Maj 2008 Posty: 6516 Skąd: Gdynia/Aagotnes
|
Wysłany: 14-11-2009, 21:57
|
|
|
Ja mam podłogę turkusową tak jak całe auto. W centralnej części (okolice zapasówki) wygląda tak jakby nie domalowali w tym miejscu, podkład szary. |
_________________ Gość zobacz moje miśki - EA5A '98 i EA2W '02 by fj_mike
Jakby każdy stosował się do tego co piszą na forach różnych, to by dobrze na tym nie wyszedł. Trzeba podejść ze zdrowym rozsądkiem bo i u nas zdarzają się chore pomysły by Owczar
 |
|
|
|
 |
sampler
Forumowicz

Auto: Citroen C5 X7 2.2 HDI
Pomógł: 62 razy Dołączył: 08 Gru 2005 Posty: 2353 Skąd: Lubin
|
Wysłany: 15-11-2009, 19:07
|
|
|
Maciek napisał/a: | arkor napisał/a: | W tym egzemplarzy jest szara i to też zastanawiające |
Mam dokładnie taki model jak na fotce z takim samym wyposażeniem wnętrza - identyczna kolorystyka. U mnie też podłoga w bagażniku jest ciemno-szaro-grafitowa nie czarna i nie taka jak w komorze silnika. |
No to mam pytanie do kolegi odnosnie tej niebieskawej tapicerki z Avanca. Czy ona sie wygniata bo juz w kilku autach na allegro widzialem takie pregi jakby material ulegal wygniataniu. |
_________________ BYŁY:
GALANT E34 1.8 TD
GALANT EA5A'97 2.5 V6 24V
GALANT AVANCE EA5A'03 2.5 V6 24V
Xsara 1.4i
SĄ:
CITROEN C5 X7 2.2 HDI
Peugeot 308 2.0 HDI |
|
|
|
 |
arkor
Nowy Forumowicz
Auto: Reanault Clio
|
Wysłany: 15-11-2009, 23:01
|
|
|
Ja mogę powiedzieć za tego którego chciałem kupić. Tapicerka to faktycznie najgorszy jego element. Troche poprzecierana i generalnie do prania.
Ja podjąłem męską decyzję. Odpuszczam i nie kupuję tego egzeplarza. Wygląda że autko miało jakąś przeszłośc mimo że facet milczy.Komora silnika faktycznie była lakierowana. Wydaje mi się że lepiej poszukać niż kupować tylko pierwszym wrażeniem. |
|
|
|
 |
BORIS
Forumowicz NO PAPARAZZI! :)
Auto: EA2A SE
|
Wysłany: 16-11-2009, 13:40
|
|
|
arkor napisał/a: | Ja mogę powiedzieć za tego którego chciałem kupić. Tapicerka to faktycznie najgorszy jego element. Troche poprzecierana i generalnie do prania.
Ja podjąłem męską decyzję. Odpuszczam i nie kupuję tego egzeplarza. Wygląda że autko miało jakąś przeszłośc mimo że facet milczy.Komora silnika faktycznie była lakierowana. Wydaje mi się że lepiej poszukać niż kupować tylko pierwszym wrażeniem. |
dodam jeszcze, cos musi byc na rzeczy bo to auto juz bardzo dluuuugo "buja" sie na allegro :/ |
_________________ u nas jeździ się wyłącznie PKS-em |
|
|
|
 |
arkor
Nowy Forumowicz
Auto: Reanault Clio
|
Wysłany: 17-11-2009, 21:42
|