|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Przesunięty przez: Gene 01-02-2010, 06:36 |
[2.5 TD] Wiskoza |
Autor |
Wiadomość |
Damian780425
Nowy Forumowicz I"LOVE JAPAN

Auto: Galant 2,4 GDI 2000r
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 09-07-2019, 00:44
|
|
|
I jak z tym wiskiem ? Moje w Pajero IV 3,2 choć wymienione na nowe wyje nawet jak na dworze jest 15C , auto odpalone i pod obciążeniem wyje. Miałem tak na starym i nowym. Identyczną sytuacje miałem w busie ale po wymianie problem wycia odszedł w zapomnienie , tu niestety wymiana nic nie pomogła. |
_________________ Niech moc będzie z wami !!! |
|
|
|
 |
Goliasz
Forumowicz
Auto: Pajero I wagon 3000 V6
Kraj/Country: Polska
Dołączył: 05 Cze 2011 Posty: 70 Skąd: Wielkopolska/powiat śremski
|
Wysłany: 09-07-2019, 07:51
|
|
|
Damian780425 napisał/a: | I jak z tym wiskiem ? Moje w Pajero IV 3,2 choć wymienione na nowe wyje nawet jak na dworze jest 15C , auto odpalone i pod obciążeniem wyje. Miałem tak na starym i nowym. Identyczną sytuacje miałem w busie ale po wymianie problem wycia odszedł w zapomnienie , tu niestety wymiana nic nie pomogła. |
Kupiłem nowe i jak jest silnik zimny, to wisko jest spięte, po paru minutach od odpalenia, gdy silnik złapie trochę wyższą temperaturę, to się rozpina i pracuje tak, jak powinno - czyli luźno. Wisko spina się ponownie po przekroczeniu odpowiednio wysokiej temperatury - sprawdzałem ręką i jest ok. |
_________________ "How I've waited for you to come
I've been here all alone
Now that you've arrived
Please stay a while
And I promise I won't keep you long
I'll keep you forever"
 |
|
|
|
 |
|