Zamknięty przez: Hubeeert 22-04-2010, 19:15 |
WYBÓR MODERATORA DOLNEGO ŚLĄSKA |
Autor |
Wiadomość |
gem1
Mitsumaniak
Auto: Galant SE 2.5 V6 99r
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 17-03-2010, 07:55
|
|
|
oddaję głos na Juicemana.. poznałem go osobiście i przypadł mi do gustu.
oddaję też głos na niego, bo wiem, że robiąc to głosuje przeciwko hipokryzji, wazeliniarstwu, braku równości i włazidupstwu... Z własnego doświadczenia wiem, ze te wszystkie przymioty odstraszają nowych i robią z grupy Dolny Śląsk zamknięte towarzystwo wzajemnej adoracji... co dla klubu nie jest rozwojowym posunieciem.
Więc jeszcze raz Juiceman. |
|
 |
drd1812
Mitsumaniak

Auto: Renault Latitude
|
Wysłany: 17-03-2010, 07:59
|
|
|
Kmer napisał/a: | Juiceman za jego moderatorni region tętnił życiem,teraz to baza ludzi umarłych. |
Przepraszam wszystkich za OT, ale nie mogłem się powstrzymac.
Wybacz Arku ale zmiana moda w naszym regionie była podyktowana głównie popadnięciem Twojej osoby w konflikt z Przemkiem i podziałów jakie wtedy w konsekwencji do dziś nie zrozumiałego zajścia nastąpiły. Także przeproś jeszcze publicznie Przemka za całe zajście a wybór moda odbędzie się przez aklamację bo ja poprostu się wycofam (jak wielu z Was uważam, że Przemek świetnie sobie dawał radę, ale w tym konflikcie stanąłem po Twojej stronie).
I nie oceniaj tego co sie dzieje w regionie skoro nie pojawiasz sie na spotach i nie uczestniczysz aktywnie w zyciu regionu.
A teraz Hubi proszę o punkcik bo ja czasem grzeczny być nie mogę. |
|
|
|
 |
Kmer
Mitsumaniak Arek

Auto: EA5W 2,5 V6 24 SE Automat
|
Wysłany: 17-03-2010, 08:08
|
|
|
drd1812 napisał/a: | Wybacz Arku ale zmiana moda w naszym regionie była podyktowana głównie popadnięciem Twojej osoby w konflikt z Przemkiem i podziałów jakie wtedy w konsekwencji do dziś nie zrozumiałego zajścia nastąpiły. |
Radek Ciąg dalszy sprawy między mną a Przemkiem w nie długim czasie ujrzy światło dzienne,mogę to Tobie jak i innym zagwarantować,
Co do mojej oceny info wysłałem na PW |
|
|
|
 |
Serek
Mitsumaniak

Auto: Grand Voyager Limited AWD
|
Wysłany: 17-03-2010, 08:31
|
|
|
akbi napisał/a: | proponuje jednak - abyscie stworzyli ankiete (moze bys szybka 7-dniowa)... i wyslijcie PW do wszystkich userow z DLN o wyborach z informacja o wyborach 2 moda. |
1. PW poszło już
2. ankiety nie będzie właśnie ze względu na opinie i moją chęć ich przejrzenia
3. jak wszyscy widzą, a niektórzy nawet sami tkwią we własnym błędnym kole gem1 (wazeliniarstwa, dupo...) sprawa Juice'a i Kmera dalej ciągnie się smrodem, niestety Kmerowi chyba zapach się spodobał skoro napisał to, co napisał.... |
|
 |
halbog
Mitsumaniak Homo Swidnicensis

Auto: Kia Carens 2,0 CRDi 2006r
|
Wysłany: 17-03-2010, 08:45
|
|
|
Oddaję swój głos na drd1812.
Pozdrawiam
Bogdan |
_________________ Z wiatrem we włosach:)
 |
|
|
|
 |
gem1
Mitsumaniak
Auto: Galant SE 2.5 V6 99r
|
Wysłany: 17-03-2010, 08:51
|
|
|
Serek napisał/a: | sami tkwią we własnym błędnym kole |
ja w nim nie tkwie, przecież już od dawna nie uczestnicze w życiu Dolnego Śląska, więc bez podniet..serku i osobistych wycieczek.
głos oddałem.. bo jest on według mnie dobry dla klubu... a teraz mozecie się dalej tu kotłować..ja mam zbyt piekny dzień na ten smrodek |
|
 |
trawkins [Usunięty]
|
Wysłany: 17-03-2010, 09:01
|
|
|
Miały być wybory nowego MOderatora a zrobiła się dyskusja czy przywrócić Juisemana na stanowisko, moim zdaniem brakuje jeszcze 1 kandydata żeby wybór był obiektywny, w tej chwili wszystko przemawia na korzyść Juicea ze względu na zaistniałą sytuacje jaka miała miejsce w przeszłości rodem z powieści K.Grocholi. Proponował bym DeeJaya |
|
|
|
 |
apikus
Mitsumaniak

Auto: ASX
|
Wysłany: 17-03-2010, 09:19
|
|
|
Nie chciałem zabierać głosu, bo właściwie dla mnie nie ma znaczenia kto będzie modem. Ważne, aby region działał. Jeżeli miałbym oddać głos to wybrałbym drd1812, choć nie mam nic do Juicemana. Uważam, że jeden mod powinien być z poza Wrocławia, bo Dolny Śląsk to nie tylko Wrocław.
A może dać szansę obu?
Pozdrawiam
Andrzej |
|
|
|
 |
salater
Mitsumaniak

Auto: Galant 2,5 V6
|
Wysłany: 17-03-2010, 10:10
|
|
|
ojojo to ja mam naprawdę propozycję nie do odrzucenia.
Składam propozycje aby KMER rozruszał nasz dział skoro uważa że nasz region umarł,
Myślę że po powrocie Owczara nie ma on już tyle do roboty w dziale kupię galanta.
Podsumowując są trzy kandydatury jeżeli AREK się zgodzi !!!!!
1. drd1218
2. Juiceman
3. KMER |
|
|
|
 |
Serek
Mitsumaniak

Auto: Grand Voyager Limited AWD
|
Wysłany: 17-03-2010, 10:30
|
|
|
Co do ankiety - wystarczy, że podsumuję wypowiedzi forumowiczów i podliczę liczbę oddanych głosów. To samo a przy okazji pewne rzeczy wyjdą na wierzch.
Soldi, masz rację. Coraz częściej przytrafia mi się subiektywizm z czym walczyłem do tej pory. to znak, że czas na mnie. |
|
 |
drd1812
Mitsumaniak

Auto: Renault Latitude
|
Wysłany: 17-03-2010, 11:15
|
|
|
Drodzy Dolnoślązacy (bardzo zDolni i często niepokorni) mam ogromną prośbę do Was wszystkich (myślę ze Przemek również się przyłączy) nie róbmy z tematu już wiecej śmietnika (zostawmy dla siebie wszystkie komentarze, niesnaski, animozje, stare zwady - tak mnie też to dotyczy ) i poprostu głosujmy kandydat X, kandydat Y, kandydatka Z.
Jeśli ktoś ma potrzebę, to niech zwięźle tylko swój wybór uzasadni. Wielu z Was tak zrobiło, ale wielu (no cóż ja także jestem winien) dało niepotrzebny upust swoim emocjom.
Jedno co mamy wspólnie na celu (bez wyjątku) to aby Nasz region rozwijał się dynamicznie, bawił się świetnie i rozkwitał. I życzyłbym sobie by całą wewnętrzną gorycz
przelać na pomysły co zrobić żeby było lepiej.... nam wszystkim. (pewnie skopiowałem z hasła PO - przepraszam ) |
|
|
|
 |
SZYNA
Mitsumaniak a nawet dwóch

Auto: Galant 2.0 (SS 1.6 - tatowy)
|
Wysłany: 17-03-2010, 13:00
|
|
|
Nie jestem tu nie wiadomo jak długo i dopiero wszystkich poznaję ale mój głos oddaję na drd1812
Skoro Juice był już modem dajmy szansę drd, przecież zawsze można zmienić moda gdyby coś szło nie tak - bez obrazy drd |
|
|
|
 |
atsar
Mitsumaniak młody Roch :)

Auto: Explorer 4.6, Galant E32
|
Wysłany: 17-03-2010, 13:06
|
|
|
drd1812, co prawda nie jestem z dolnego ale czesto przegladam co sie dzieje w Waszym jakże ciekawym regionie, a wiem ze Radek to chłop i stanowczy i żartem tez sypnie... głos na niego leci ode mnie... |
_________________ !!PeAcE!!! |
|
|
|
 |
Juiceman
Mitsumaniak Murgrabia Juice

Auto: Galant Wagon 2.5 V6
|
Wysłany: 17-03-2010, 14:15
|
|
|
akbi napisał/a: | proponuje jednak - abyscie stworzyli ankiete (moze bys szybka 7-dniowa)... i wyslijcie PW do wszystkich userow z DLN o wyborach z informacja o wyborach 2 moda. |
To chyba najlepsza propozycja. Będzie szybko sprawnie i bez zbędnych komentarzy. Region Dolnośląski ponownie wybierze Moderatora. Więc czekamy na Ankietę i jazda z koksem =) |
_________________ Witaj Gość!!! Obejrzyj mojego Galanta Kombi 2.5 V6 - i Skomentuj =)
Galant Kombi 2.5 V6
Carisma EXE 1.8 GDI
 |
|
|
|
 |
trawkins [Usunięty]
|
Wysłany: 17-03-2010, 15:08
|
|
|
Juiceman napisał/a: | akbi napisał/a: | proponuje jednak - abyscie stworzyli ankiete (moze bys szybka 7-dniowa)... i wyslijcie PW do wszystkich userow z DLN o wyborach z informacja o wyborach 2 moda. |
To chyba najlepsza propozycja. Będzie szybko sprawnie i bez zbędnych komentarzy. Region Dolnośląski ponownie wybierze Moderatora. Więc czekamy na Ankietę i jazda z koksem =) |
Jeśli ma glosować tylko Dolnyśląsk to ankieta nie zda egzaminu bo głosować może każdy z innych regionów. Lepiej zrobić listę i policzyć głosy.
trawkins - drd1812 |
|
|
|
 |
|