Sukienka na wesele. |
Autor |
Wiadomość |
Owczar
Forumowicz
Auto: CLS 450
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 14-09-2010, 12:23
|
|
|
spiryt napisał/a: | poza tym te gry o 12 byly deb |
To chyba jak wcześniej Rozumiem alkohol, zabawa itd, ale nie wiem co zabawnego jest w robieniu z ludzi "głupków" itp. Potańczyć lubię, ale wiele zależy od zespołu, Dj-a.
A jeśli chodzi o sukienkę, to każdej kobiecie pasuje inna, więc nie warto iść zawsze z trendami, a wyróżniać się swoim stylem Takie jest moje zdanie |
|
|
|
 |
spiryt
Mitsumaniak

Auto: Galant
|
Wysłany: 19-09-2010, 22:13
|
|
|
ja sie zastanawiam czy tak naprawde te sukienki musza byc takie odstrzelone i tylko mozna raz sie w jednej pokazac. Jak jakas dziewczyna wyczai ze sie bylo na 2 weselach w jednej to jest wstyd. zastanwiam sie czemu |
|
|
|
 |
plecho1
Mitsumaniak
Auto: Laguna 3
|
Wysłany: 19-09-2010, 23:26
|
|
|
Aby kupić nowy produkt, chociaż to może tylko kolejna teoria spiskowa:) |
|
|
|
 |
Jassmina
Mitsumaniak

Auto: Mitsubishi Colt CJ0 1.3
|
Wysłany: 20-09-2010, 08:44
|
|
|
Teraz znowu mam wesele 16 października. I znowu wyszło, że to ja mam być w sukience
Myślicie, że można użyć tej samej sukienki co w czerwcu, czy trzeba kupić cieplejszą? Wełnianą... |
_________________ Nasze Wariaty : Colt CJ0 1.3 "Bonifacy", Galant EA5W
 |
|
|
|
 |
Manuela
Mitsumaniak Blue Gwiazdeczka

Auto: Space Star 1,9 DID JAM '02
|
Wysłany: 20-09-2010, 09:37
|
|
|
Jassmina napisał/a: | że można użyć tej samej sukienki co w czerwcu, czy trzeba kupić cieplejszą? Wełnianą... | Ja myślę, ze powinnas do tej czerwcowej dorzucić kalesony i kalosze. Nikt Ci nie zarzuci, że to ta sama kreacja, bankowo będziesz niepowtarzalna, wszyscy będą na Ciebie patrzyli i przyćmisz całą resztę kreacji, nawet nikt nie będzie pamiętał jak wyglądała panna młoda |
|
 |
Jassmina
Mitsumaniak

Auto: Mitsubishi Colt CJ0 1.3
|
Wysłany: 20-09-2010, 09:41
|
|
|
Kalesony to tak czy inaczej bym założyła, ale te kalosze to doprawdy światły pomysł! |
_________________ Nasze Wariaty : Colt CJ0 1.3 "Bonifacy", Galant EA5W
 |
|
|
|
 |
Aga
Don't start with me! ;-) __________________

Auto: Toyota RAV 4
|
Wysłany: 20-09-2010, 09:43
|
|
|
Jassmina napisał/a: |
Myślicie, że można użyć tej samej sukienki co w czerwcu, czy trzeba kupić cieplejszą? Wełnianą... |
coś Ty!
Beatko, na weselu nawet zimą jest gorąco
kalesony odpuść
ale kaloszki to świetny pomysł |
|
|
|
 |
Efa!
Mitsumaniak queen of Off Topic

Auto: Toyota Corolla kombi
|
Wysłany: 20-09-2010, 15:58
|
|
|
Z tym niezakładaniem tych samych ciuchów 2 razy to bujda na resorach. Tylko idiotki i ofiary mody tego przestrzegają. Chociaż przyznam Wam się, że jak mnie Matejko zobaczył na trzecim z kolei dorocznym zlocie mitsumaniaków w tej samej kurtce, to mi ją... podarł (fakt, że naprawdę niechcący, bo "chciał przymierzyć" i pękła mu pod pachami, no ale po komentarzu, że "znowu w tej samej???")
Jass, ja bym ubrała tę samą sukienkę, co w czerwcu. Na weselach zawsze jest gorąco, tak jak Aga pisze. Najwyżej weź coś na wierzch na wypadek przeciągów. |
_________________ Oto jak sobie zaśpiewałam do kawałka Leszka Falińskiego z Dżemu:
https://youtu.be/Jl4lvnKijX8
A tu Hymn Mitsumaniaków: http://www.akbi.pl/image/mitsu_hymn.mp3
Mój zespół SUBRA: www.fb.com/subraleo |
|
|
|
 |
spiryt
Mitsumaniak

|
Wysłany: 20-09-2010, 19:16
|
|
|
hmmm..ja bylam na poczatku sierpnia i malo co nie zamarzłam! Sala niby była w hotelu natomiast parkiet pod namiotem doczepionym do tarsu. drzwi na stale otwarte i byla masakra. Siedzialam w marynarce Deo. Lepiej sprawdz najpierw warunki... |
|
|
|
 |
Efa!

|
Wysłany: 20-09-2010, 19:21
|
|
|
spiryt napisał/a: | hmmm..ja bylam na poczatku sierpnia i malo co nie zamarzłam! Sala niby była w hotelu natomiast parkiet pod namiotem doczepionym do tarsu. drzwi na stale otwarte i byla masakra. Siedzialam w marynarce Deo. Lepiej sprawdz najpierw warunki... |
Za mało wódki, za długie przerwy w tańcach i było Ci zimno ;P |
_________________ Oto jak sobie zaśpiewałam do kawałka Leszka Falińskiego z Dżemu:
https://youtu.be/Jl4lvnKijX8
A tu Hymn Mitsumaniaków: http://www.akbi.pl/image/mitsu_hymn.mp3
Mój zespół SUBRA: www.fb.com/subraleo |
|
|
|
 |
krzychu
Mitsumaniak

Auto: Lancer 2.0 Int, Mazda CX-3
Zaproszone osoby: 1
|
Wysłany: 20-09-2010, 22:38
|
|
|
Efa! napisał/a: | Za mało wódki, za długie przerwy w tańcach i było Ci zimno ;P |
O to to |
|
|
|
 |
spiryt
Mitsumaniak

|
Wysłany: 28-09-2010, 21:24
|
|
|
Efa!, nie pilam wodki bo bralam antybiotyk:( ale ogolnie smetnie bylo i ci pijani tez nie tanczyli |
|
|
|
 |
Efa!

|
|
|
|
 |
TURBO_RIDE [Usunięty]
|
Wysłany: 30-09-2010, 10:55
|
|
|
Hej dziewczyny,pozwole sie wtrącić w temat;) Ja zeszłej zimy też gościłam na weselu i miałam dylemat czy ubrać sukienke z lata czy moze ,mam dorzucić wełniany szal,lub inny zimowy gadżet W końcu wybrałam te z lata i szpilki również takie ,,otwarte'',zimno na szczęście nie było,dogrzewałam sie trunkami;) ale niestety nie przewidziałam ze od pakringu trzeba iść kawałek i brnęłam w śniegu w tych moich ,,przewiewnych'' butkach.. więc na zakończenie chciałam tylko powiedzieć że jasne mozna wybrac letnią kreację na zimową imprezę ale najpierw się lepiej dowiedzcie jak daleko trzeba iść z auta,chyba że macie jakiegoś supermeniola który Was ten kawał drogi przeniesie |
|
|
|
 |
|