Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Moderowanie na Śląsku

Jak oceniasz działalność Moderatorską KUZI'ego
DOBRZE - Kuzi się sprawdza w roli Moda Śląska - chcę aby pozostał na stanowisku
40%
 40%  [ 19 ]
ŹLE - Kuzi nie sprawdza się w roli Moderatora - chcę zmiany moderatora
31%
 31%  [ 15 ]
NIE MAM ZDANIA
27%
 27%  [ 13 ]
Głosowań: 47
Wszystkich Głosów: 47

Autor Wiadomość
bumbum 
Mitsumaniak

Auto: Carisma 1.6 GLX :)
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 13-04-2011, 00:09   

Cytat:
ostatnia pyskówka to zbyt nerwowe reakcje paru osób.
...
Marcin zareagował zbyt nerwowo i poszło dalej.
A nerwy złym doradcą... Z tego co wydedukowałem oczyma mymi to zdecydowanie zbyt bezpodstawnie, ale to już inny temat jest od tego.

Osobiście nie jestem przekonany do tego czy Kuzi sie sprawdza, wydaje mi sie że się stara ale robi to zbyt impulsywnie wprowadzając przy tym sporo zamieszania, o ile on lubi taki tryb życia to niekoniecznie cała reszta, w tym ja, po miesiacu słabej oglądalności forum dowiedziałem sie o kilku ankietach do ankiet wcześniej przeprowadzonych, zmianach tematów i ogólnie zmianach, które jak sie okazało - spaliły.

Madź, odrobiny dystansu prosze. Forum to forum a życie poza nim - swoją droga.
Region wyznaczają granice. Ludzie tworzą klimat a MOD ma im to ułatwiać.

Być może zmiana MODa nie bedzie potrzebna o ile MOD zacznie 3 razy myśleć zanim enter naciśnie w porywie emocji.

coolluk 
Forumowicz

Auto: Galant 2,5 V6 99' EA5W
Wysłany: 13-04-2011, 07:17   

bumbum napisał/a:
Być może zmiana MODa nie bedzie potrzebna o ile MOD zacznie 3 razy myśleć zanim enter naciśnie w porywie emocji.

Myślę, że w chwili obecnej tak już jest. Cieszyć mogą wysokie wymagania wobec moda co świadczy o poziomie tego forum ale umówmy się nie ma ludzi idealnych, każdy ma chwile słabości i niech tutaj nikt nie zgrywa wielkiego cwaniaka i powie o samym sobie, że wszystko robi na tip top. Zresztą nie można tutaj pisać o samych negatywach. Choćby właśnie z tego powodu i wielu pozytywnych aspektów jakich dostarczył Kuzi wielu osobom należy mu się przysłowiowa 2 szansa i nie widze powodu żeby ktoś zaprzeczył...

miczon 
Mitsumaniak

Auto: L 200 '08
Wysłany: 13-04-2011, 15:33   

A kto to Kuzi???
Dawno mnie tu nie było .... ;)
Oczywiście "nie mam zdania" ;p , ale trochę kują w oczy takie niepotrzebne kłótnie między mitsomaniakami, że aż razi...
Mam nadzieję, że w niedługim czasie, jak uporam się ze sprawami rodzinnymi i firmowymi, uda mi się wrócić do "mitsu-rodziny" :D
pozdro 4 all.

mjsystem 
Forumowicz

Auto: ...
Wysłany: 14-04-2011, 20:01   

To chyba taka walka o formę czegoś pomiędzy dobrowolnością i naciskiem. Nasze forum i spoty są formą wolną i kazdy, kto się tu znalazł robi "to coś", bo chce a nie musi, natomiast brak porządku i dyscypliny doprowadziłby do totalnej anarchii.
Mam wrażenie, że sąd nad Kuzim jest spowodowany próbą wprowadzenia dyscypliny przez sądzonego, ale kazdy może powołać się na "wolność" i robić co chce, bo tak i już... Złoty środek? Nie znam, ale głosowałem za, bo moim zdaniem Kuzi pracuje na korzyść społeczności Śląska. Może spróbujmy doprowadzic do konsensusu i zacząć uczyc się siebie?
Pewien profesor napisał: Dobrze jest uczyć sie na własnych błedach, lepiej na cudzych, ale najlepiej uczyć sie na własnych i cudzych osiągnięciach...

londolut 
jradmin Colt

Auto: FK2
Wysłany: 14-04-2011, 23:20   

Moderowanie na Śląsku...ciężki temat powiem wam. Główne zadanie modka to reprezentacja regionu a co za tym idzie, gadżety, organizacja spotów itp. Nie ma w tym nic przyjemnego ani łatwego. W temacie spotów moderator okręgu GOP, obojętnie kto nim będzie, ma z góry przerąbane z to, że jesteśmy rozwaleni od Gliwic, przez Żory,Dąbrowę Górniczą po Tarnowskie Góry...To prawie 2,5 tyś km kwadratowych na których MM są rozbici jak po wybuchu miny... Nigdy nie będzie spokoju z miejscem bo nigdy nie będzie pasowało wszystkim. Na spoty do Orzesza przyjeżdżała grupka kumpli, którym waliło to, że mają 30km w jedną stronę. Jedyne co, to chcieliśmy pogadać i powkurzać starszego pana w pizzerii tym, że siedzimy do 23 jak pizzeria czynna jest do 22 :P Pamiętam Rysiu te spoty :badgrin: .
Zabrze i M1 to fajna alternatywa dla tych którzy się nudzą w knajpach itp a chcą mieć spota na wariata i poczuć smród spalonej gumy.
Co do comiesięcznych spotów to cieńko z miejscem. Były już ankiety, głosowania i inne pierdoły... Nikomu nic nie pasuje czy to za mojej kadencji, czy kuziego. Wszyscy nurkują w "papierkologii: ankiet zamiast wsadzić 4 litery do auta i się spotkać. Jak zaczynałęm na Forum to nie było takich problemów. Czemu?

Mam nadzieję, że ta dziecinada dotycząca spotów się skończy.

Do głosowania "za/przeciw/wstrzymałem się" nie dołączam mojego głosu bo zbyt mało mam do czynienia ze spotami i modem (mimo tego, że przy okazji jakichś spotkań gadaliśmy i gadaliśmy bez końca) ze względu na chroniczny brak czasu...a szkoda...

Peace.

krzychu 
Mitsumaniak

Auto: Lancer 2.0 Int, Mazda CX-3
Zaproszone osoby: 1
Wysłany: 17-04-2011, 17:53   

No i się rozwiązało... :thumbright: Kuzi szybko wracaj do nas!

coolluk 
Forumowicz

Auto: Galant 2,5 V6 99' EA5W
Wysłany: 17-04-2011, 18:08   

Po ciężkich bojach gratulacje :-) choć nie było łatwo myślę, że największym zwycięstwem Kuziego będzie przekonać opozycje do siebie i tego mu życzę

Aga 
Don't start with me! ;-)

Auto: Toyota RAV 4
Wysłany: 17-04-2011, 18:26   

Marcin - zwycięstwo w ankiecie to pikuś!
ja Ci życzę zwycięstwa w chorobie - to jest teraz najważniejsze
powodzenia jutro!

BUBU 
Mitsumaniak
Partyzant

Auto: Endeavor
Wysłany: 17-04-2011, 18:52   

Skoro wynik ankiety jest znany to temat zamykam.

Sam wynik do głębokich przemyśleń.(rozkład głosów)

londolut 
jradmin Colt

Auto: FK2
Wysłany: 18-04-2011, 22:18   

Ja ze swojej strony chciałem podziękować za frekwencję głosowania. Przeważnie takie ankiety odbijały się bez echa więc to również powinno dać do myślenia.

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi