MITSUMANIAKI MELDOWAC SIE PO POWROCIE!!!! |
Autor |
Wiadomość |
Hubeeert
Mitsumaniak na urlopie
Auto: TOYOTA YARIS 4EVER
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 30-08-2005, 11:21
|
|
|
|
Just think...
. |
|
|
|
 |
polsaler
moderator mitsumaniak tropiciel faszystów

Auto: Subaru Impreza MY05
|
Wysłany: 30-08-2005, 11:40
|
|
|
jak widać na załączonym obrazku nawet z niemieckiego "szajsu" można zrobić namiastkę porządnego auta !!! |
_________________ LUBLIN RULEZ !!!!
GG - 10191984
KOHAM WAS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
L.U.K.S. SQUAD
 |
|
|
|
 |
Kofi
moderator mitsumaniak Michał

Auto: Galant EA3W
|
Wysłany: 30-08-2005, 12:31
|
|
|
|
_________________ "Mądrze jest skierować swój gniew na problem - nie na ludzi, skupić swoją energię na rozwiązaniach, nie wymówkach."
- William Arthur Ward
 |
|
|
|
 |
Fido__ [Usunięty]
|
Wysłany: 30-08-2005, 16:13
|
|
|
Efa! napisał/a: | Nie pękajcie - ja pół trasy wyprzedzałam prawym pasem lub poboczem |
Poboczem? to chyba niedozwolone |
|
|
|
 |
Efa!
Mitsumaniak queen of Off Topic

Auto: Toyota Corolla kombi
|
|
|
|
 |
kordiank2
Mitsumaniak MojTytułJestZaDługi
Auto: eclipse 4G
|
Wysłany: 02-09-2005, 09:26
|
|
|
lepiej późno niż wcale - meldujemy się: Zuzia, Maksymilian i Kordian. W domu byliśmy po godz.21, gdzie czekała na nas moja lepsza połowa z kolacją. byłem więc najszybszy - bo moja połowa była w domu cały czas
ps. hubeert popraw zdjęcie... bo się niemiłosiernie długo wczytuje i wczytać nie może - przekroczyłeś dopuszczalny rozmiar - masz 800X604piksle, a poza tym zasysa się przez węgry austrię francję, potem skręca do italii i przez szwajcarię do niemiec i dopiero do serwera galerii - błe nie lubię, bo mnie galeria olewa |
_________________ taka prawda i lepiej naucz się w zgodzie z nią żyć - zapamiętaj: jest jak jest, nie jak powinno być
DZIEŁA na SZTUKI |
|
|
|
 |
tomusn
Mitsumaniak

Auto: Colt Z34A 6AMT
|
Wysłany: 03-09-2005, 22:09
|
|
|
to ja też dopiszę, Orneta: Asia - siostra, Tadek, co pierwszy Colta chciał porwać i Marek - chłopczyk w niebieskim kapeluszu i Żnin: Tomek - czyli ja, i Ania - moja żona, dotarli cali i zdrowi. (oftopikowo polecam plastry akupresurowe na chorobę lokomocyjną - małemu nic nie było i był spokojniejszy). |
_________________ Tomek
Colt Colt Colt
 |
|
|
|
 |
|