|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Szlachetna Paczka 2012. |
Autor |
Wiadomość |
Sambreman
Nowy Forumowicz
Auto: Mitsubishi Carisma '01 1,6
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 10-12-2012, 14:06
|
|
|
Niestety w tym roku jeździliśmy czarną astrą. (Agatka zabrała Cari z samego rana uznając, że nie można ryzykować jazdy z Hanią na letnich oponach...)
A były 2 colty MKM (dostałem dziś sms-a. czy nie została tam Twoja półka?)
Trochę się poślizgaliśmy. (Przy wjeździe z Wilczej jest cross-back do bramy na boiska, którego nie da się pokonać inaczej jak na ręcznym )
W sobotę na Azorach 9-13.
4 rodziny.
Faktycznie tylko mniejsze zestawy (maksymalnie 12 niedużych paczek - bagażnik + 2/3 kanapy).
Raz wiozłem rolkę linoleum, długą na całe auto do drążka zmiany biegów. Na styk Miałem do dyspozycji tylko nieparzyste biegi...)
Trochę noszenia , a najwięcej to czekania na powrót Opiekuna Rodziny
Poprosiłem o certyfikat dla Hani, nie pomyślałem o MM |
_________________ Aktualnie:
Mitsubishi z pasji - Mitsubishi Carisma '01 1,6 (bardzo nieudany egzemplarz)
Opel z obowiązku - Opel Astra '08 III 1,6
Poprzednio:
Mitsubishi Galant '92 1,8; Skoda 105 '88 1,0; Ford Orion '83 1,3; Lancia Delta '81 1,5 |
|
|
|
 |
mkm
Forumowicz
Auto: Colty
|
Wysłany: 10-12-2012, 23:17
|
|
|
Sambreman napisał/a: | dostałem dziś sms-a. czy nie została tam Twoja półka? |
Też dostałem ale półka nie moja. |
|
|
|
 |
sveno
Mitsumaniak

Auto: Galant V6 Avance SE
|
Wysłany: 11-12-2012, 01:48
|
|
|
gzesiolek napisał/a: | na miejsce jechal van a osobówka jako dodatkowy transport "nosicieli" ... | wpadłem na ten pomysł przy 3-cim kursie. W przyszłym roku trzeba to wdrożyć od samego początku, ładować furgon do pełna i wysłać za nim osobówkę z nosicielami i opiekunami rodzin, będzie dużo sprawniej, a auta nie narobią tyle kilometrów. |
_________________ Życie jest zbyt krótkie, by jeździć Dieslem
Gość --->"Rekińczyk"<---
"spotykając innego uzytkownika Gala to tak
jakby się kogoś znajomego spotkało - nie umiem tego wytłumaczyć
i nie doświadczyłem tego jeżdżąc innymi markami" by dzordz8

|
|
|
|
 |
szalonyskiper
Nowy Forumowicz
Auto: Pajero 3,2 DiD
|
Wysłany: 12-12-2012, 00:44 Jak szlachetna to szlachetna.
|
|
|
Witam
W piątek i sobotę postanowiliśmy załatać dziury na sumieniu za pomocą szlachetnej paczki.
W piątek pojechaliśmy za Słomniki i było dużo zabawy jak sie dzieciaki dorwały do fantów.
W sobotę jeździliśmy po Krakowie. Kilka kursów i do domu. W sumie miałem wrażenie że nasza terenówka się trochę nudziła. Ale może w przyszłym roku poprawią logistykę i usprawnią działania.
A tak przy okazji macie wszyscy wielkie pozdrowienia i podziękowania od organizatorów. |
|
|
|
 |
|
|