|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
KLUB MITSUMANIAKÓW:) |
Autor |
Wiadomość |
Firebee
admin mitsumaniak

Auto: A160, Space Gear,
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 14-05-2005, 08:58
|
|
|
No to proponujcie Panowie, mozemy kazdego nowego klubowicza najpierw mianowac jako support a op jakims czasie jako member z wszelkimi z tego przychodzacymi gratyfikacjami..
Pozdrawiam
Firek |
|
|
|
 |
Grześku
Mitsumaniak groźny oboźny

Auto: Outlander Intense+ 2.0
|
Wysłany: 14-05-2005, 20:27
|
|
|
Skoro trzymamy się układu kija i marchewki to propozycję mam taką: ponieważ już niektórzy mają numerki to traktujemy ich jako "member" (nie lubię słowa członek ) pozostali, którzy wyrażą chęć przystąpienia do klubu automatycznie dostają status "support" i członkowstwo w klubie, ale bez numeru. Tak jak napisał Jackie: po jakimś czasie, czy na podstawie głosu klubowiczów, czy bardziej wąskiego grona ożekających - awansuje dostając swój numer klubowy.
Zostaje tylko określić jakie wytyczne powinien spełnić żeby zostać pełnoprawnym członkiem (nie lubię..) klubu. |
_________________ "nie no ty zawsze powiesz co wiesz, a jak nie wiesz to i tak powiesz, bo przeciez trzeba napisac." by Rafal_Szczecin
strony www, druk, grafika reklamowa, fotografia |
Ostatnio zmieniony przez Grześku 14-05-2005, 22:35, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Firebee
admin mitsumaniak

|
Wysłany: 14-05-2005, 21:44
|
|
|
Grześku napisał/a: | "member" (nie lubię słowa czonek ) |
Masz na myśli "trzonek" ? Tez nie lubie tego wyrazu :/
Pozdro
Firek be |
Ostatnio zmieniony przez Firebee 14-05-2005, 22:41, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Grześku
Mitsumaniak groźny oboźny

Auto: Outlander Intense+ 2.0
|
Wysłany: 14-05-2005, 22:38
|
|
|
Myślisz że tylko ty potrafisz się zamknąć w sobie jak się na Ciebie krzyczy?
Mała literówka którą już poprawiłem, byłem przed kolacją i zjadłem literkę. Wielka mi rzecz |
_________________ "nie no ty zawsze powiesz co wiesz, a jak nie wiesz to i tak powiesz, bo przeciez trzeba napisac." by Rafal_Szczecin
strony www, druk, grafika reklamowa, fotografia |
|
|
|
 |
Firebee
admin mitsumaniak

|
Wysłany: 16-05-2005, 16:43
|
|
|
jak zauważyliście pewnie każda osoba należąca do klubu otrzymuje podpis nad avatarkiem "mitsumaniak".. Jesli ktos jest w klubie a nie ma tego wpisu w avatarku prosze o info do mnie lub do Hubeeerta na pw.
Pozdrawiam
Firek |
|
|
|
 |
kordiank2
Mitsumaniak MojTytułJestZaDługi
Auto: eclipse 4G
|
Wysłany: 21-05-2005, 10:46
|
|
|
no nie wiem, zaiste, twardy to orzech...
sam nic nie zaproponuję, ale z kilku postów tego tematu bije jakaś tęsknota za komuną, może lustracjami, legitymacjami i TPPR.
Jako ofiara poprzedniego systemu, apeluję: ludu robotniczy związku mitsumaniaków, opamiętaj się! żadne weryfikacje, punktacje czy ograniczenia nic tu nie pomogą, kto zechce namieszać, to namiesza i jeszcze nakwasi. rozumiem, że jakiejś swawoli nie powinno być, ale wszystkie pomysły z jakimiś nawet drobnymi formami restrykcji we "wciąganiu na członka", nawet jeśli spotykają się ze zrozumieniem, to jednak w jakiś sposób - po pierwsze: czynią weryfikujących (czy to osoby, czy okoliczności) w oczach kandydatów, z mety "korupcjogennych" i po drugie: swoją istotą zniechęcają. rozumiem, że dobrze jest chuchać na zimne i, że strzeżonego... ale każda forma weryfikacji, to restrykcja, a restrykcja, to kara, więc dlaczego kara jeśli nic jeszcze złego nie zrobiłem - taka pokrętna logika. |
_________________ taka prawda i lepiej naucz się w zgodzie z nią żyć - zapamiętaj: jest jak jest, nie jak powinno być
DZIEŁA na SZTUKI |
|
|
|
 |
Firebee
admin mitsumaniak

|
Wysłany: 21-05-2005, 11:04
|
|
|
narazie to były gdybania i propozycje.. Nikogo nie będziemy sprawdzać ani testować.. Każda chętna osoba otrzyma swój numerek klubowy..
Pozdrawiam
Firek |
|
|
|
 |
Hubeeert
Mitsumaniak na urlopie
Auto: TOYOTA YARIS 4EVER
|
Wysłany: 21-05-2005, 13:22
|
|
|
Kto jeszcze nie ma "mitsumaniaka" pod awatarkiem a chciałby mieć i należy do Klubu proszony jest o info na PW. |
Just think...
. |
|
|
|
 |
Matejko
Mitsumaniak Macho Paczo

Auto: IS220D
Kraj/Country: Australia
|
Wysłany: 21-05-2005, 14:28
|
|
|
ja poprosze to samo co Ty masz |
_________________ Mateusz <Matejko>
Nissan Juke
Mazda 2
Lexus IS220D
Calish4nia
dużo jeżdże i lubię jeździć, ale jak jeżdżę po autostradach, to czasami zdarza się, że widze takich wariatów co zapieprzaja, aż głowa puchnie... ledwo co ich wyprzedzam |
|
|
|
 |
|
|