|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Tragedia na drodze W-wa - Biały |
Autor |
Wiadomość |
igi
Mitsumaniak
Auto: Lancer Kombi 1.6 Invite
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 05-10-2005, 18:09
|
|
|
Fido__ napisał/a: | Taaaa.... Gazety same nie wiedzą co pisać |
Powiem tak. Nie wiem dokładnie jak to było ale info podal Kurier poranny. Jest to gazeta szczerze mówiąc nie najwyższych lotów więc nie wiem co o tym myśleć.
Tak jak pisze Fido__ pisali że karnistry były 2 i to pełne. W kurierze regionalnym gdzie ten temat dalej jest tematem nr 1 podali również że 2. |
|
|
|
 |
Jackie
Mitsumaniak Dealer Mitsumaniak

Auto: Eclipse Cross PHEV
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 06-10-2005, 23:21
|
|
|
Qrcze...właścicielem autokaru jest (był) mój klient...Ma Pinina. Rozmawiałem z nim o tym, ponoć kierowca był świeżo po specjalistycznych testach(jest jakiś obowiązek w sprawach transportu ludzi) i miał duże doświadczenie. Kanistry były puste (to bardzo ważne z punktu widzenia ubezpieczenia, więc temat był gorący) Autokar nie miał żadnych wad ani uszkodzeń (też zaraz po badaniach) Na razie wszystko wskazuje na ludzki błąd (czyt. głupotę) Cholera...niby wszystko ok a tragedii nic nie odwróci.. |
_________________ Jackie
Evolution never ends...
http://wybieramaso.pl/ |
|
|
|
 |
Fido__ [Usunięty]
|
Wysłany: 19-12-2005, 17:35
|
|
|
"Kierowca autokaru z licealistami, nieprawidłowo wyprzedzając inny pojazd, doprowadził 30 września do katastrofy drogowej koło Jeżewa (Podlaskie) - ocenił biegły z zakresu ruchu drogowego powołany w śledztwie dotyczącym okoliczności tragedii. W wypadku zginęło trzynaście osób, a około czterdziestu odniosło obrażenia."
więcej na http://wiadomosci.gazeta....00,3074554.html |
|
|
|
 |
|
|