|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Czarny Huragan |
Autor |
Wiadomość |
AteC
Forumowicz

Auto: Czarny Misiek GaL EA2A 2.0 SE
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 18-11-2013, 21:50
|
|
|
Fragu napisał/a: | A pamiętasz o czymś takim jak spoty? |
Tak pamiętam ale nic już nie obiecuję Będę się starał, bo i trzeba zobaczyć to twoje sreberko
Tomii napisał/a: | letnie na zimę ? |
Tak Zawsze tak robiłem bo mniej więcej o tej porze ceny letnich idą w dół, no i semperity w bardzo korzystnej cenie dostałem. Natomiast w Sierpniu kupiłem nowe zimówki Continental CWC TS850 również 2 sztuki w równie dobrej cenie.
Hugo napisał/a: | są co najmniej świetne, bardzo ładnie się kleją do asfaltu, zarówno suchego, jak i mokrego i są cichutkie. Na gładkim asfalcie zupełnie niesłyszalne |
Hugo, bardzo podobnie zachowują się Speed Life'y. Wymieniłem co prawda 2 sztuki ale szum powstający od opon w kabinie sporo zmalał, opony pewne w prowadzeniu, także wiosną pewnie przednie Bridgestony też zastąpię Semperitami Swoją drogą świetne opony a mało rozreklamowane... |
_________________ Step aside or stand aside and get out of MY WAY!
http://forum.mitsumaniaki.pl/viewtopic.php?t=79794 |
|
|
|
 |
AteC
Forumowicz

|
Wysłany: 06-01-2014, 14:41
|
|
|
Ostatnio zauważyłem, że w miśku silnik poci się pod pokrywą zaworów. Zastanawiałem się nad kupnem uszczelki w ASO koszt 170 zeta więc postanowiłem kupić Elringa za 60 zeta i wypróbować ile wytrzyma, jeśli krótko to następny założę oryginał. Przy okazji wymiany, miś dostał nowe kable NGK i żeby dopełnić całości fajki oyodo oraz nowe świece denso.
 |
|
|
|
 |
m6riano
Mitsumaniak Użytkownik zbanowany

Auto: EA2W,98r,136KM,LPG 446tkm
Pomógł: 25 razy Dołączył: 24 Sie 2009 Posty: 7356 Skąd: Gdzie Syrenka w herbie jest!
|
Wysłany: 07-01-2014, 14:32
|
|
|
Jak nie masz gaszu to fajek nie trzeba wymieniać...co 200-250tkm spokojnie..jak masz gaz to i tak co 50tkm trzeba.. |
_________________ Użytkownik zbanowany za działalność komercyjną - produkcja i sprzedaż naklejek Klubowych Mitsumaniaki.
 |
|
|
|
 |
AteC
Forumowicz

|
Wysłany: 10-01-2014, 19:30
|
|
|
m6riano napisał/a: | jak masz gaz to i tak co 50tkm trzeba.. |
Mam LPG, dlatego wymieniałem od razu całość (fajki, kable, świece) bo nie wiem kiedy były ostatnio wymieniane a ja już zrobiłem 35 tysięcy więc już był na nie czas |
|
|
|
 |
|
|