Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Pytanie o Eclipse
Autor Wiadomość
leoul
[Usunięty]

Wysłany: 18-05-2005, 20:58   

Witaj

Ten eclipsiak nie wygląda źle... w sumie niewiele mozna powiedzieć, poza tym, że to wersja GS.

Ma troszkę dziwne felgi, nie widziałem takich wcześniej.

Jakbyś znalazł wersję z 1997 roku i powyżej, będziesz miał wersję po faceliftingu. Ma inne zderzaki.. generalnie mi sie bardziej podoba.

Napisz może go gościa niech podeśle więcej zdjęć....
Pozdrawiam

ramzes
[Usunięty]

Wysłany: 19-05-2005, 21:58   

:( mowilem mu zeby wyslal foto silnika i okazalo sie ze to chrysler... :( jakos nie mam zaufania do tego silnika.... szukam dalej... colera jak juz cos znajde co mi odpowiada z wygladu to okazuje sie ze to chrysler...

ChiKenn
[Usunięty]

Wysłany: 20-05-2005, 00:26   

ramzes napisał/a:
:( mowilem mu zeby wyslal foto silnika i okazalo sie ze to chrysler... :( jakos nie mam zaufania do tego silnika.... szukam dalej... colera jak juz cos znajde co mi odpowiada z wygladu to okazuje sie ze to chrysler...

no to juz wiadomo czemu tak tanio... buda jak z europejczyka a silnik z amerykanca... cos tu smierdzi :?

ramzes
[Usunięty]

Wysłany: 21-05-2005, 14:55   

http://moto.allegro.pl/sh...2+wys%C5%82any.

http://www.otomoto.pl/ind...show&id=C293472

co sadzicie o tym???

kaczan
[Usunięty]

Wysłany: 24-05-2005, 22:41   

z foto za wiele nic nie wynika.nie ma silnika pokazanego,srodka, tego progu do poprawki...wizualnie ladny Eclips.warto sie nad tym zastanowic.
druga oferta tez nie wiadomo jaki tam jest silnik.z tego co wiem to z Tarnowa jestes tak wiec nie masz daleko.podjedz i zobaczysz co i jak

kmink
[Usunięty]

Wysłany: 07-05-2006, 20:36   

witam
mam w planach zakup autka i w gre wchodzi Primera P11 GT, Galant i Eclipse
Mojej Ani ten ostatni podoba sie najbardziej.
Szukałem ale konkretów nie znalazłem, nie rozumiem oznaczeń modeli i silników więc nie bijcie mnie odrazu. :oops:
Primerka ma 150Km sprowadzam troszke autka i jeżdziłem taką i auto zaj..ste 200km/h to nie problem i drogi sie trzyma super.
Siedze głównie w nissanach i o nich wiem dużo, niestety Mitsubishi to dla mnie czarna magia
Eclipse jest o niebo ładniejszy od P11 GT i dlatego to auto chciałbym kupić.
Chcę przywieżć je z Niemiec.
Interesuje mnie wersja 2.0 16V z silnikiem japońskim. Nie potrzebuje rakiety tylko ładnie wygladający w miare jeżdzący samochód który nie pali 100/100
Zadam kilka pytań:
- jak odróznić silnik japońki2.0 od amerykańskiego?(jakieś fotki)
- który z nich jest lepszy?jakie mają osiągi?przyśpieszenie, moc itp.
- co najczęsciej pada w tych autach(przy jakich mniej więcej przebiegach):
a) w silniku
b) w zawieszeniu
c) skrzynia itp.
Czy auto jest bite czy nie to sie nie martwie bo na tym sie znam :wink:
- jak jest z częściami do tych aut tz. dostępność, ceny, zamienniki itp.
- Jak to auto sie prowadzi? Jak sie trzyma drogi(w porównaniu do 323f,PassataB5,Primery,Almery - te auta znam b.dobrze)
wielkie dzięki za wszystkie odpowiedzi 8)

Hubeeert 
Mitsumaniak
na urlopie

Auto: TOYOTA YARIS 4EVER
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 08-05-2006, 10:30   

www.eclipse.net.pl - Eclipse Klub Polska - tam znajdziesz chyba najwięcej informacji. O modelach silnkiach itd. Tutaj na forum tez jest trochę.
Generalnie wygląda to tak - http://www.eclipse.net.pl...p?article.cat.5 i poczytaj.

Powodzenia

Thomas Jefferson said:
1. A government big enough to give you everything you want, is strong enough to take everything you have...
2. The democracy will cease to exist when you take away from those who are willing to work and give to those who would not...
Just think...

.

kmink
[Usunięty]

Wysłany: 08-05-2006, 18:17   

Hubeeert napisał/a:
www.eclipse.net.pl - Eclipse Klub Polska - tam znajdziesz chyba najwięcej informacji. O modelach silnkiach itd. Tutaj na forum tez jest trochę.
Generalnie wygląda to tak - http://www.eclipse.net.pl...p?article.cat.5 i poczytaj.

Powodzenia

ok dzięki

Hubeeert 
Mitsumaniak
na urlopie

Wysłany: 08-05-2006, 22:51   

No problem. Jeszcze jeden nawrócony z Japończyka made in EU na Japończyka made in US :lol:

Thomas Jefferson said:
1. A government big enough to give you everything you want, is strong enough to take everything you have...
2. The democracy will cease to exist when you take away from those who are willing to work and give to those who would not...
Just think...

.

ChiKenn
[Usunięty]

Wysłany: 09-05-2006, 00:17   

wersja z japonskim silnikiem jest made in us ale made for eu :D

kmink
[Usunięty]

Wysłany: 09-05-2006, 13:44   

a to ja chyba Gala jdnak kupie :lol:
chiałem mieć auto wyprodukowane w Japonii a tu zonk

Hubeeert 
Mitsumaniak
na urlopie

Wysłany: 09-05-2006, 13:46   

Nie wiedziałeś że Eclipse są produkowane w US :?:
No tak - bo niby skąd.
A Galant EA = rekin - bardzo dobry wybór.

Thomas Jefferson said:
Just think...

.

kmink
[Usunięty]

Wysłany: 09-05-2006, 13:51   

I za Gala z 98/99 zapłac mniej niz za Eclipse jeszcze zobaczymy jak z kasiora bedzie bo ni lubie dużych aut i Eclipse zajci mi sie podoba
dzięki za info

Hubeeert 
Mitsumaniak
na urlopie

Wysłany: 09-05-2006, 13:56   

Wielkościowo jest jak Primera. Jak dorwiesz V6 2,5 to poczujesz się faaajnie :D

Thomas Jefferson said:
Just think...

.

kmink
[Usunięty]

Wysłany: 09-05-2006, 14:32   

czytam o galu i w sumie to intersowałby mnie tn silniczek 2,4 ze wzgledu na niskie spalanie choć uwielbiam silniki V6 itp

Odpowiedz do tematu