|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
ASV Lider we Wrocławiu |
Autor |
Wiadomość |
dab
Mitsumaniak

Auto: OUTLANDER 2.0 D-ID
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 2 razy Dołączył: 02 Mar 2009 Posty: 917 Skąd: Wrocław
|
Wysłany: 28-09-2010, 07:05
|
|
|
O tym ASV LIDER (swoja droga ciekawe skad taka nazwa...lider chyba ze chodzi wlasnie o ceny ) we Wrocku mozna powiedziec jedynie:
DROGO, DROGO DROGO, tna klientow na wszystkim co tylko mozna.
Przykladowo cena samej robocizny za przeglad po 2 latach to u nich 700zl, u konkurencji (tez ASO) 340zl!!! Za dokladnie te same czynnosci! Jak dla mnie to troche przegiecie.
Ciekawostka jest zawyzanie rachunku za przeglad tajemniczo brzmiaca pozycja o ktorej wczesniej przy ustalaniu ceny przegladu nikt nie wspominal : "normalia" za ok 50zl - wie ktos co to oznacza?
Ja sie dowiedzialem jak zapytalem - to jest koszt ewentualnych dolewek brakujacych plynow (chlodzenie, wspomaganie, hamulcowy itp...) Żenuła...
Odradzam i nie polecam. (sugeruje odwiedziny w kaliskim ASO Mitsubishi, cenowo OK, podejscie do klienta na wysokim poziomie i bez tajemnic wiemy dokladnie za co placimy.) |
_________________ Pozdrawiam
dab
 |
|
|
|
 |
Łukasz z Sudet
Nowy Forumowicz
Auto: ASX 1.8;4WD;DID;MIVEC;150KM
|
Wysłany: 09-12-2010, 13:08
|
|
|
Co do ASO to miałem kontakt telefoniczny przy zakupie ASX. Kontakt z tym ASO zaliczam do nieudanych, mianowicie zadzwoniłem z pytaniem o dostępność i zakup ASX, odebrał jakiś pan: 1. Nie przedstawił się, 2. Z łaską odpowiadał na pytania, 3. Trzeba było mocno ciągnąć go za język w sprawie kupna ASX. 4. Miałem wrażenie jakby chciał mnie zbyć, bo pilnie musi do kibla. Po tak kiepskim podejściu zadzwoniłem do Mitsubishi -Opole Sobczyk. A tu kontakt super, fachowość i terminowość też i tam kupiłem mojego ASX.Panowie z ASO we Wrocławiu poprawcie się bo na przeglądy też do was nie przyjadę. |
_________________ ASX 1.8;4WD;DID;MIVEC;150KM |
|
|
|
 |
darowu
Nowy Forumowicz

Auto: Mitsubishi Lancer
|
Wysłany: 17-06-2015, 21:25
|
|
|
Gorąco polecam. Jestem ich klientem od 3 lat i to chyba najlepszy serwis, z jakim miałem do czynienia.
|
|
 |
|
|