|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Zamknięty przez: mkm 09-03-2013, 15:26 |
Mój miśkowóz :D:D |
Autor |
Wiadomość |
costa brawa
Mitsumaniak

Auto: Galant V6 `00
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 4 razy Dołączył: 15 Sty 2009 Posty: 563 Skąd: mielec
|
Wysłany: 21-02-2013, 20:25
|
|
|
no tak .. postanowilem ... i sam nadal nie wiem czy dobrze robie ... ale raz sie zyje trzeba cos nowego zasmakowac
a zainteresowanie ... szczerze to myslalem ze bedzie mniejsze i jeszcze sobie nim pojezdze a wychodzi na to ze na dniach zniknie z pod domu ...
a co nastepne ... bardzo mozliwe ze jakies "das auto" typu audi z mocnym motorem oczywiscie quattro ( bo audi bez tego to nie audi tylko VW ) ewentualnie bmw 740 (zawsze chcialem miec taka) ale to sie okaze dopiero jak zaczne sie za czyms rozgladac a przedewszystkim jak galant odjedzie bo jak narazie pod domem |
_________________ Mój misiek
http://forum.mitsumaniaki.pl/viewtopic.php?t=33851
 |
|
|
|
 |
costa brawa
Mitsumaniak

Auto: Galant V6 `00
Pomógł: 4 razy Dołączył: 15 Sty 2009 Posty: 563 Skąd: mielec
|
Wysłany: 23-02-2013, 10:14
|
|
|
No to galant pojechal do warszawy .... troche go szkoda no ale nic .. jedno z najlepszych aut jakie mialem w domu i najlepsze moje auto .. oby tylko nowy wlasciciel byl tak samo zadowolony jak ja z niego |
_________________ Mój misiek
http://forum.mitsumaniaki.pl/viewtopic.php?t=33851
 |
|
|
|
 |
fj_mike
Mitsumaniak

Auto: Dyplomatyczne EA5A
Pomógł: 86 razy Dołączył: 02 Maj 2008 Posty: 6516 Skąd: Gdynia/Aagotnes
|
Wysłany: 23-02-2013, 10:24
|
|
|
Czekamy na następcę |
_________________ Gość zobacz moje miśki - EA5A '98 i EA2W '02 by fj_mike
Jakby każdy stosował się do tego co piszą na forach różnych, to by dobrze na tym nie wyszedł. Trzeba podejść ze zdrowym rozsądkiem bo i u nas zdarzają się chore pomysły by Owczar
 |
|
|
|
 |
|
|