ZAKOPUJEMY TOPÓR!! |
Autor |
Wiadomość |
Rafal_Szczecin
Mitsumaniak

Auto: Volvo Amazon, Skoda Superb
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 04-01-2006, 23:24
|
|
|
w takim razie trzeba zachowac sie jak nastalo i przeprosic Chwalowa za to ze sie unioslem .
peace |
|
|
|
 |
chwalow [Usunięty]
|
Wysłany: 05-01-2006, 09:06 peace
|
|
|
peace |
|
|
|
 |
Hubeeert
Mitsumaniak na urlopie
Auto: TOYOTA YARIS 4EVER
|
Wysłany: 05-01-2006, 09:13
|
|
|
Nie samym forum człowiek żyje.
Wczoraj cały dzień byłem w Lublinie - świadek polsaler.
Wróciłem do Warszawy po 20:30.
Dostęp do internetu mam tylko w pracy.
Dziś rano napisałem do Krzyśka cytuję:
Hubeeert napisał/a: | w przyszłym tygodniu na 95 % będę na Śląsku. Odezwę się wczesniej |
BTW
Krzysiek - do Ciebie prośba - sprawdź ten link http://www.mitsubishi-gra...pic.php?t=1380. To ten "skasowany" post z linków do stron o mitsubishi. |
Just think...
. |
|
|
|
 |
Jackie
Mitsumaniak Dealer Mitsumaniak

Auto: Eclipse Cross PHEV
|
Wysłany: 06-01-2006, 22:45
|
|
|
Taa.. nie ma mnie kilka dni i się porobiło
A tak serio: Bardzo długo gadałem z Hubeeertem i muszę mu przyznać, że ma chłop cierpliwość. Przeczytałem wszystko raz jeszcze. To wszystko jest po prostu smutne...
Chwalow - kilku z nas ( w tym ja a nie przychodzi mi to łatwo..) potrafiło przeprosić za chamstwo pomyśl może nad tym samym.Po Twoim tekście o sądzie (btw, mam baaardzo dobrego prawnika więc zapraszam )bardzo żałuję, że znowu możesz pisać. Gdyby to ode mnie zależało - nie mógłbyś.
Pozdrawiam
Jackie - gnębiciel uciśnionych i w ogóle masakra..;)
P.S. Co do samego tematu - ja generalnie nie widzę żadnego topora. Do wojny trzeba partnera... |
_________________ Jackie
Evolution never ends...
http://wybieramaso.pl/ |
|
|
|
 |
CichyTom [Usunięty]
|
Wysłany: 06-01-2006, 22:53
|
|
|
?????
tylko nie mówcie że się znowu zacznie
niech ktoś to zamknie wreszcie
... i pamiętajcie że JP2 z góry na WSZYSTKO patrzy |
|
|
|
 |
Jackie

|
Wysłany: 06-01-2006, 22:56
|
|
|
Sorry nie było mnie dlatego komentarz tak późno. |
_________________ Jackie
Evolution never ends...
|
|
|
 |
Moominek
Mitsumaniak

Auto: Outlander II 2.0 benz. Intense
|
Wysłany: 06-01-2006, 23:36
|
|
|
Jacek do kąta!! Wszystko jest na dobrej drodze... Zostawmy strony sobie samym! OK? |
_________________ EA5W 2.5 V6 - - już nie pali Oto jego historia
MSS 1,6 Family - ukatrupiony przez kobitkę z podporządkowanej...
CX3A(red) - wjechali mu w tył i wrzucili do rowu...
CX3A(black) - też ukatrupili...
OTII - 250 tys. km z nami i teraz służy dobrym ludziom
OTIII - zryty przez poprzednika ale happy z nami 😉 |
|
|
|
 |
Jackie

|
Wysłany: 06-01-2006, 23:44
|
|
|
OK. Powiedziałem swoje.
Moominek, zawsze podziwiałem w Tobie spokój ducha i tym razem też tak jest.
Pozdrawiam |
_________________ Jackie
Evolution never ends...
|
|
|
 |
chwalow [Usunięty]
|
Wysłany: 09-01-2006, 19:20 ....żałość ogarania
|
|
|
Jackie napisał/a: | Taa.. nie ma mnie kilka dni i się porobiło
A tak serio: Bardzo długo gadałem z Hubeeertem i muszę mu przyznać, że ma chłop cierpliwość. Przeczytałem wszystko raz jeszcze. To wszystko jest po prostu smutne...
Chwalow - kilku z nas ( w tym ja a nie przychodzi mi to łatwo..) potrafiło przeprosić za chamstwo pomyśl może nad tym samym.Po Twoim tekście o sądzie (btw, mam baaardzo dobrego prawnika więc zapraszam )bardzo żałuję, że znowu możesz pisać. Gdyby to ode mnie zależało - nie mógłbyś.
Pozdrawiam
Jackie - gnębiciel uciśnionych i w ogóle masakra..;)
P.S. Co do samego tematu - ja generalnie nie widzę żadnego topora. Do wojny trzeba partnera... |
żałośc ogarnia.....
Jacek wyraźnie pokazuje do czego to forum służy
Ma opublikować wszystkie PW jakie wymieniliśmy miedzy sobą - pokazuje prawdziwą KLASE.
Żal mi tego że niebędę już z Wami pisał ale zwyczajnie niepozwole aby ktoś mnie obrażał bezkarnie i wyśmiewał wykpiwał etc. etc.
Załosne jest to ze robią to osoby które mają świecić przykładem - a zwyczajnie pokazują kim tak na prawde są.
Kto mnie zna osobiście wie że naprawde trzeba mnie mocno sprowokować aby wyprowadzić mnie z równowagi - Wam się to udało. Jacek popiera to co Hubeeert zrobił a Hubeeert po napisaniu pod moim adresem słow ".........." nawet nieraczył przeprosić - za to Jacek każe mnie przepraszać ciekawe za co???? Jacku może powiesz?? zabłyśniesz jeszcze raz intelektem??
Wybacz ale sloma Ci z butów wystaje a najbardziej ją widac w Twoim ostatnim pw którym podziele się ze wszystkimi - może się im otworzą oczy z kim mają do czynienia.
Jeszcze raz dziekuje wszystkim - znajdziecie mnie na MKP namiary także.
na zkończenie pw od Jacka.:
Od: Jackie
Do: chwalow
Wysłany: Pon Sty 09, 2006 6:05 pm
Temat: Re: WitAJ
Wiesz, znajdź mi prawnika, który się zajmie taką *cenzura*łą. Jak takiego znajdziesz od razu zwolnij - nie ma innych zleceń.
Im dłużej Cię czytam tym radośniej mi na duszy, że Cię już tu nie zobaczę.Według mnie jesteś po porstu małym, zakompleksionym i pełnym głupiego gniewu człowieczkiem, którego małe zakompleksione życie nieco przerosło.....
Aha, nie zapomnij podać mnie do sądu o wyrażoną opinię
Mam nadzieję po raz ostatni:
Pozdrawiam
Jackie |
|
|
|
 |
Jackie

|
Wysłany: 09-01-2006, 21:02
|
|
|
I każde słowo podtrzymuję. Co do opinii o mnie - myślę, że każdy miał okazję żeby wyrobić ją sobie i bez Twoich, jakże cennych, uwag (co nie oznacza, że wszystkie są pozytywne). Do czegop to forum zmierza? Ano do tego żeby się więcej tacy ludzie jak Ty na nim nie pojawiali (i nie jest to tylko moje zdanie - rozmawiałem dziś z wieloma osobami z klubu, jak będą miały ochotę sami napiszą co myślą, możesz się zdziwić). A teraz po kolei:
I post do mnie:
Jacku
Jestem pod wrażeniem Twego posta - aleś błysnoł.
Miło mi że potwierdziłeś Twą wypowiedzią fakt iż robicie z tego forum prywatny folwark - niech i tak będzie.
Kto za co przeprosił? Może coś przeoczyłeś?/? Zostałem nazwany publicznie kłamcą i nietylko - poczytaj uważnie a potem pisz takie oderwane od faktów rzeczy. Miałem Ciebie za człowieka który umie odróznić niektóre sprawy...ale widać się myliłem - wiesz.. przeszła mi ochota na cokolwiek.
Na Twoje ręce - psiemnie składam rezygnacje z MM i prosze aby zniknął po mnie ślad - zwyczajnie niechce aby cokolwiek mnie z tą prywatą łączyło. Kto będzie chciał znajdzie mnie na MKP a namiary na mnie są wszedzie podane.
Weź tylko jeszcze raz pod uwage to co zaczynacie z tego forum robić.
Pozdrawiam
Krzysiek
http://www.mitsubishiklub.pl
http://www.mitsubishi-gra....php?user_id=74
I moja odpowiedź:
Krzysztof!
Powiem tak: jestem po prostu bardzo zmęczony Twoim zachowaniem. Skoro nie jesteś w stanie zauważyć gdzie zachowałeś się w sposób niewłaściwy - trudno, widocznie nie każdy ma to zakodowane. Twój tekst dotyczący sądu:
a) widać, że nie masz zielonego o systemie prawa obowiązującym w RP
b) nigdy nie korzystałeś z usług adwokata
c) zachowałeś się jak mały chłopczyk, którego tatuś skrzyczał
Ergo: cieszy mnie Twoja decyzja, nie powinieneś tu być. Sygnały od ludzi z forum też mam jednoznaczne. Dalej: to co robimy z forum już Ciebie nie dotyczy ale przypominam, że gros decyzji podejmują użytkownicy a nie którykolwiek z nas pojedynczo także forum jest takie jakie chcą użytkownicy - moim zadaniem jest tylko i wyłącznie pilnowanie żeby nie przekroczono regulaminu, to samo dotyczy Hubeeerta i każdego innego admina czy moda.
Podsumowując: nareszcie podjąłeś właściwą decyzję. Nie będę kasował Twoich postów bo mają służyć ku przestrodze jak nie powinno się zachowywać na forum. Jeżleli chcesz żebym wykasował Cię z listy userów proszę o wiadomość zwrotną z WYRAŹNIE zaznaczoną prośbą o powyższe.
Pozdrawiam
Jacek Łukaszewski
Jackie
II post do mnie:
Z całym szacunkiem
1. współpracuje z prawnikami na codzień i niestety wiem doskonale że niemożna bezkarnie kogoś obrażać tak jak to uczynił Hubeeert - ale widać u Was to jest rzecz normalna.
2. Dowiodłeś tylko tego co cały czas mówiłem - to nie jest klub ale "kólko wzajemnej adoracji" gdzie ktoś niewygodny poprostu niema racji bytu - pachnie komunizmem.
3.
Chce aby całkowicie usunąć moje posty oraz mój profil - mam do tego prawo
Naprawde niewarto się z Wami użerać szkoda zwyczajnie mojego czasu - nie tylko TY masz dobrego prawnika.
Pozdrawiam
AA byłbym zapomniał dowody w postaci postów Huberta skopiowałem - są świetnym dowodem na to co się tutaj dzieje.
Pozdrawiam
Krzysztof Chwałowski
III post do mnie:
Jeszcze możesz dołaczyć po tym wszystkim to:
Art. 212. § 1. Kto pomawia inną osobę....................... o takie postępowanie lub właściwości, które mogą poniżyć ją w opinii publicznej lub narazić na utratę zaufania potrzebnego dla danego stanowiska, zawodu lub rodzaju działalności,
podlega grzywnie, karze ograniczenia albo pozbawienia wolności do roku.
§ 2. Jeżeli sprawca dopuszcza się czynu określonego w § 1 za pomocą środków masowego komunikowania,
podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2.
§ 3. W razie skazania za przestępstwo określone w § 1 lub 2 sąd może orzec nawiązkę na rzecz pokrzywdzonego, Polskiego Czerwonego Krzyża albo na inny cel społeczny wskazany przez pokrzywdzonego.
§ 4. Ściganie przestępstwa określonego w § 1 lub 2 odbywa się z oskarżenia prywatnego.
Art. 213. § 1. Nie ma przestępstwa określonego w art. 212 § 1, jeżeli zarzut uczyniony niepublicznie jest prawdziwy.
§ 2. Nie popełnia przestępstwa określonego w art. 212 § 1 lub 2, kto publicznie podnosi lub rozgłasza prawdziwy zarzut służący obronie społecznie uzasadnionego interesu; jeżeli zarzut dotyczy życia prywatnego lub rodzinnego, dowód prawdy może być przeprowadzony tylko wtedy, gdy zarzut ma zapobiec niebezpieczeństwu dla życia lub zdrowia człowieka albo demoralizacji małoletniego.
Bo to właśnie z tego rzepisu Kolego kóry często bywasz na sali rozpraw i często masz do czynienia z adwokatami nalezy się komus kara. Komu?? poczytaj - ktoś wyraźnie mnie pomówił i to wprost. Porozmawiaj ze swoimi super prawnikami może Ciebie uświadomią.
pozdrawiam
I moja (znana już) odpowiedź:
Wiesz, znajdź mi prawnika, który się zajmie taką *cenzura*łą. Jak takiego znajdziesz od razu zwolnij - nie ma innych zleceń.
Im dłużej Cię czytam tym radośniej mi na duszy, że Cię już tu nie zobaczę.Według mnie jesteś po porstu małym, zakompleksionym i pełnym głupiego gniewu człowieczkiem, którego małe zakompleksione życie nieco przerosło.....
Aha, nie zapomnij podać mnie do sądu o wyrażoną opinię
Mam nadzieję po raz ostatni:
Pozdrawiam
Jackie
Kolejny post od Krzysztofa:
Takich prawników jest cała masa a Tobie sie wydaje że bezczelnościa jaką pokazujesz przebijesz wszystko.
Niemam kompleksów - a tak naprawde to przykro mi że okazałeś się kawałem zwykłego hama widać to po ostatnim PW od Ciebie - miałem tego niepisać ale zwyczajnie mnie sprowokowałeś. Pozwól że to pw też zamieszcze na forum.
Plus korekta:
miało być chama a nie hama przepraszam za ort. który wynika z szybkości pisania tej wiad.
Ocenę zostawiam użytkownikom.
Pozdrawiam
[/b] |
_________________ Jackie
Evolution never ends...
|
|
|
 |
JCH
Mitsumaniak Forumowa Opozycja

Auto: OBK 2.0
|
Wysłany: 09-01-2006, 21:44
|
|
|
Ja pierdziu ....
Sie porobiło ..... |
_________________ "Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów"
MSS 1.9 DI-D --> OBK 2.0 i DL-650
 |
|
|
|
 |
zachar [Usunięty]
|
Wysłany: 09-01-2006, 22:13
|
|
|
K U R W A po C**J W to wpiepszaja sie osoby trzecie skoro Pan Hubert napisal ze jest w fazie wstepnego umawiania sie z Panem Krzyskiem na spotkanie, szukacie sensacji do zycia czy jak ?? A jesli wam sie nudz to odsymal do telenowel brazyliskich ktore calymi dniami zasmiecja TV
P.S jesli kogos urazilem swa wypowiedzia to nie przepraszam za to bo zachowujecie sie jak zwykle dzieci ktorym sie nudzi |
Ostatnio zmieniony przez zachar 09-01-2006, 22:21, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Moominek
Mitsumaniak

Auto: Outlander II 2.0 benz. Intense
|
Wysłany: 09-01-2006, 22:15
|
|
|
Nie bede oceniał zakończenia, bo boje sie upubliczniać własnych opini choć może nie są aż tak rewolucyjne ale:
1. Tytuł tematu to: "Zakopujemy topór" - no tośmy go kurwa zakopali!!
2. Przypomina mi to motyw z bajki dla dzieci, gdzie bodajże pies pogodził sie z kotem łapke sobie podali, wpadła inna istotka cos zamieszała i pies z kotem poszarpał sie na nowo... eh! a szło ku dobremu...
3. Najbardziej boli mnie to, że wszystko było na dobrej drodze. Hubert z Krzyśkiem byli już zgadani na spotkanko, a ten temat miał milczeć!! (co przynajmniej dwa razy w trakcie dyskusji zostało naswietlone!!) aż do opublikowania wynikow spotkanka i co?
Spodziewałem się, że może sie nie udać "zakopywanie", bo zarówno Hubert i Krzysiek byli w swych opiniach zatwardziali ale potrafili, jak prawdziwi faceci umówić sie "na placu w samo południe". Eh, misiek wyczuł dzisiaj chyba co sie na forum dzieje... zgasły mu dwie żarówki |
_________________ EA5W 2.5 V6 - - już nie pali Oto jego historia
MSS 1,6 Family - ukatrupiony przez kobitkę z podporządkowanej...
CX3A(red) - wjechali mu w tył i wrzucili do rowu...
CX3A(black) - też ukatrupili...
OTII - 250 tys. km z nami i teraz służy dobrym ludziom
OTIII - zryty przez poprzednika ale happy z nami 😉 |
|
|
|
 |
TNT
Mitsumaniak

Auto: Toyota AYGO
|
Wysłany: 09-01-2006, 22:17
|
|
|
Kazdy ma to na co zasluzyl. Jam jest spokojny czlek i prosty (nie czytac prostak) i powiem to co mowilem wczesniej jak klotnia to tylko jeden Nick jaki? Kazdy kto to czyta wie. Fido to malkontent ale ma tez swoje racje i poglady czasem go nawet lubie a czasem to o malo nie udusze ale szanuje ze potrafi racjonalnie przedstawic swoje racje. Roizpala ale potrafi zgasic. Ty natomiast Krzychu nie potrafisz merytorycznie. Ty musisz podjudzac a potem twierdzisz ze to ciebie szkaluja. Nawet jest mi cie zal bo masz wiedze moze nawet bym cie polubil ale po tym co wyczyniasz to temat "kri....." czytalem dopiero dzis bo juz myslalem co on miesza. Moze to jest i kolko wzajemnej adoracji ale czy nie wlasnie o to chodzi w dupie mam prezesow i temu podobnych tu mi atmosfera odpowiada i wiem ze ci ludzie sa ze mna - patrz asistance. Jak masz jakies kompleksy czy fobie zrob cos z tym bo to na dobre ci nie wyjdzie. Znam osoby zaangazowane w spor mowie tu o Hubeeercie i jackie i mam swoje zdanie o nich lepsze gorsze ale mam ale o tobie mam w tym momencie tylko zle maciciel, intrygant i furiat. To moje skromne zdanie. I prosze badz konsekwentny i zrob to o czym piszesz a nie rzucasz slowa na wiatr. Pozdrawiam. |
_________________ Zmieniają się auta ale klub zostanie zawsze ten sam - MITSUMANIAKI.Carisma-TNT
Eclipse-TNT
Hania-TNT
Pomóż komuś Ty, ktoś pomoże Tobie - Mitsumaniaki Assistance |
|
|
|
 |
Jackie

|
Wysłany: 09-01-2006, 22:25
|
|
|
zachar napisał/a: | K U R W A po C**J W to wpiepszaja sie osoby trzecie skoro Pan Hubert napisal ze jest w fazie wstepnego umawiania sie z Panem Krzyskiem na spotkanie, szukacie sensacji do zycia czy jak ?? A jesli wam sie nudz to odsymal do telenowel brazyliskich ktore calymi dniami zasmiecja TV
P.S jesli kogos urazilem swa wypowiedzia to nie przepraszam za to bo zachowujecie sie jak zwykle dzieci ktorym sie nudzi |
Hmm, trochę stoi to w kontraście w stosunku do tego o czym dziś gadaliśmy ale ok...
Pozdrawiam |
_________________ Jackie
Evolution never ends...
|
|
|
 |
|