|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Klocki oraz tarcze do Galanta EA2A 2.0 |
Autor |
Wiadomość |
Lewian
Nowy Forumowicz
Auto: Nissan
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 20-02-2013, 08:52
|
|
|
Tomii napisał/a: | Hugo napisał/a: | Tomii napisał/a: | tarcze nie rdzewieją ? | Każda tarcza hamulcowa Ci zardzewieje tam gdzie klocek nie pracuje. Nic na to nie poradzisz. |
Hugo, myślisz że to co tu: http://oyodo.pl/portfolio/tarcze-oyodo/ piszą to chłyt materkindody ? TRW na przykład maluje tarcze na obwodzie i w miejscu gdzie jest piasta po zewnętrznej stronie. |
TRW tego nie robi, robią to producenci dostarczający tarcze dla TRW
Zimmermann również ma tarcze pokryte warstwą antykorozyjną ale nie wszystkie jeszcze.
Zresztą z ATE jest podobnie.
Pozdrawiam |
|
|
|
 |
Tomii
Mitsumaniak
Auto: C4, BX, Espace 3
Pomógł: 17 razy Dołączył: 05 Kwi 2010 Posty: 1889 Skąd: Bielsko-Biała
|
|
|
|
 |
marcinzam
Mitsumaniak
Auto: ASX 2016 1.6 did ClearTec
Kraj/Country: Ireland
Pomógł: 8 razy Dołączył: 11 Paź 2009 Posty: 1192 Skąd: Dublin
|
Wysłany: 20-02-2013, 17:44
|
|
|
m6riano napisał/a: | marcinzam,
to na pewno na tył są?
gdzie i za ile takie wyrwałeś? |
ja mam przednie , ale na tył też można kupić, koszt to około 400 zł za komlet razem z wysyłką z USA |
|
|
|
 |
Szwagroz
Forumowicz

Auto: Galant, 2,0 elegance
|
Wysłany: 15-04-2013, 20:08
|
|
|
Dziś wymieniłem tarcze i klocki hamulcowych przód, mam nadzieję że trochę na nich polatam, miałem już dość bicia przy dohamowywaniu
 |
|
|
|
 |
|
|