|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Przesunięty przez: Chooper 10-01-2007, 21:57 |
Wirusy |
Autor |
Wiadomość |
Grześku
Mitsumaniak groźny oboźny

Auto: Outlander Intense+ 2.0
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 12 razy Dołączył: 04 Maj 2005 Posty: 2722 Skąd: Świdnik
|
Wysłany: 25-09-2006, 08:15
|
|
|
cd. viśta... Zaliczyłem już dwa razy BSOD... ale, o i ile pierwszy był z zaskoczenia i kłopotliwy to do drugiego przygotowałem się poprzez punk przywracania. A zaczęło się od próby zainstalowania Alcohol 120% - arekp, jak będziesz miał możliwość to sprawdź czy ten program odpali u Ciebie - mała uwaga, po instalacji 120% generuje takie błędy że nawet safe mode się nie uruchamia; względem XP ciekawiej, przejrzyściej można przejść do opcji odzyskiwania systemu, co drugim razem dzięki PP odbyło się szybko i bezboleśnie.
Po 3 dniach obcowania z Vistą i otrząśnięciu się z nowym interfejsem, to dla mnie nowy OS jest lepszy, stabilność na razie pomijam z uwagi na wersję RC1 a biorę pod uwagę tylko użyteczność, wygląd i przyjemność z korzystania.
PS Daemon Tools też nie bangla |
_________________ "nie no ty zawsze powiesz co wiesz, a jak nie wiesz to i tak powiesz, bo przeciez trzeba napisac." by Rafal_Szczecin
strony www, druk, grafika reklamowa, fotografia |
|
|
|
 |
arekp
Mitsumaniak

Auto: inny
Pomógł: 21 razy Dołączył: 16 Maj 2005 Posty: 2784 Skąd: jestem z miasta
|
|
|
|
 |
Grześku
Mitsumaniak groźny oboźny

Auto: Outlander Intense+ 2.0
Pomógł: 12 razy Dołączył: 04 Maj 2005 Posty: 2722 Skąd: Świdnik
|
Wysłany: 25-09-2006, 11:51
|
|
|
Vistę mam 32bit i to ona stwarza mi problemy z ww programami. |
_________________ "nie no ty zawsze powiesz co wiesz, a jak nie wiesz to i tak powiesz, bo przeciez trzeba napisac." by Rafal_Szczecin
strony www, druk, grafika reklamowa, fotografia |
|
|
|
 |
|
|