|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Przesunięty przez: cns80 06-05-2008, 13:25 |
[MSS ALL] Co lepiej kupic? SS czy SR:-)? |
Autor |
Wiadomość |
Robert Bryl [Usunięty]
|
Wysłany: 12-01-2007, 22:03
|
|
|
raban1 napisał/a: | troszke jak to czytam ciarki mnie przechodzą bo jeden z kolegów chyba zapomniał,że żyje w polsce, a drogi Polskie to niestety nie AUTOBAHN`a i trzeba jechac 90, a nie ciagle sie podniecać wyprzedzaniem na zakretach i właczaniem sie do klubu KAMIKAZE.
Polecam lekture kodeksu drogowego.
Denerwuja mnie kolesie co siedzą mi na tyłku jak jade i ciagle podjeżdzają, próbując pokazac jak to ich benzynka jest szybka. Wtedy wlasnie na V wciskam gaz w deske i widze jak kolega benzynowy walczy z biegami, napawam sie tym widokiem!
Pozdrawiam wszystkich ropniaków |
Kolego, czytaj a nie rób rabanu...
A) Wyprzedzanie cięzarówki poruszającej się z prędkością 70-80 na polskich drogach jest jak najbardziej zgodne z kodeksem.
B) o wyprzedzaniu na zakrętach Koledze się jak mmniemam przyśniło albo przywidziało...
C) Manewr wyprzedzania (zgodnie z kodeksem) nalezy wykonać szybko, o czym Kolega chyba raczył zapomnieć
A jak mam włozona 3 przy 80 (a do 120 na niej bez kopotu pojadę) to ty ze swoją piateczka i gazem na maxa po prostu mi blokujesz I ja ją mam włożona gdy zaczynam wyprzedzać a nie szarpie się gdy się napawasz, Panie elastyczny
Biegi dobrze jest umieć zmieniać, na drodze dobrze jest myślec, a nie tylko 1 pedał góra-dól...
Z czytaniem i odpisywaniem zreszta podobnie. |
|
|
|
 |
raban1 [Usunięty]
|
Wysłany: 13-01-2007, 00:14
|
|
|
Robert Bryl napisał/a: | Kolego, czytaj a nie rób rabanu...
A) Wyprzedzanie cięzarówki poruszającej się z prędkością 70-80 na polskich drogach jest jak najbardziej zgodne z kodeksem.
B) o wyprzedzaniu na zakrętach Koledze się jak mmniemam przyśniło albo przywidziało...
C) Manewr wyprzedzania (zgodnie z kodeksem) nalezy wykonać szybko, o czym Kolega chyba raczył zapomnieć
A jak mam włozona 3 przy 80 (a do 120 na niej bez kopotu pojadę) to ty ze swoją piateczka i gazem na maxa po prostu mi blokujesz I ja ją mam włożona gdy zaczynam wyprzedzać a nie szarpie się gdy się napawasz, Panie elastyczny
Biegi dobrze jest umieć zmieniać, na drodze dobrze jest myślec, a nie tylko 1 pedał góra-dól...
Z czytaniem i odpisywaniem zreszta podobnie. |
Pozwól tylko, że na ręce złożę Ci szczere gratulacje na rzecz Twojej pomysłowości! Naprawde słowa szacunku i uznania! |
|
|
|
 |
Robert Bryl [Usunięty]
|
Wysłany: 13-01-2007, 11:03
|
|
|
raban1 napisał/a: |
Pozwól tylko, że na ręce złożę Ci szczere gratulacje na rzecz Twojej pomysłowości! Naprawde słowa szacunku i uznania! |
O widzisz, cos rozsądnego wreszcie...
Pzdrw. |
|
|
|
 |
|
|