ZAKOPUJEMY TOPÓR!! |
Autor |
Wiadomość |
Moominek
Mitsumaniak

Auto: Outlander II 2.0 benz. Intense
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 09-01-2006, 22:40
|
|
|
Jackie napisał/a: | Hmm, trochę stoi to w kontraście w stosunku do tego o czym dziś gadaliśmy ale ok...
Pozdrawiam |
Jacku rozjaśnij, bo siakoś dziś wieczór nie kumam... ciężki dzień w pracy miałem |
|
|
|
 |
Jackie
Mitsumaniak Dealer Mitsumaniak

Auto: Eclipse Cross PHEV
|
|
|
|
 |
zachar [Usunięty]
|
Wysłany: 09-01-2006, 22:44
|
|
|
mam pomysl zrobmy moze odrazu z tego OT tak jak z innych tematow albo odrazu ankiety czy powinno byc OT
Przerpaszam modow i adminow za zasmiecanie forum ale normalnie krew mnie zalewa jak czytam co niektore posty |
|
|
|
 |
kochajj
Mitsumaniak

Auto: NISSAN
|
Wysłany: 09-01-2006, 22:49
|
|
|
szkoda ze takie sprawy są na forum publicznym... na pewno nie poprawia to wizerunku klubu na którym bardzo mi zalezy... i nigdy nie spodziewałem się ze coś takiego bedzie miało miejsce właśnie na tym forum... :(:(
PS. niech ktoś zamknie ten temat |
Ostatnio zmieniony przez kochajj 09-01-2006, 22:50, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Jackie

|
Wysłany: 09-01-2006, 22:50
|
|
|
nie ja zacząłem...
Ja pisałem na PW. |
_________________ Jackie
Evolution never ends...
http://wybieramaso.pl/ |
|
|
|
 |
kochajj
Mitsumaniak

|
Wysłany: 09-01-2006, 22:56
|
|
|
Jackie napisał/a: | nie ja zacząłem...
Ja pisałem na PW. |
wiem Jacku... dlatego prosze niech ktoś zamknie ten temat bo to do niczego nie prowadzi...
skoro wola Krzyśka jest taka co by usunąć/zablokować jego konto to rowniez powinno się to stać... i po sprawie |
|
|
|
 |
TNT
Mitsumaniak

Auto: Toyota AYGO
|
Wysłany: 09-01-2006, 22:58
|
|
|
kochajj napisał/a: | szkoda ze takie sprawy są na forum publicznym... na pewno nie poprawia to wizerunku klubu na którym bardzo mi zalezy... i nigdy nie spodziewałem się ze coś takiego bedzie miało miejsce właśnie na tym forum... :(:( |
Ja tez myslalem ze tego nigdy nie bedzie ale jednak stalo sie i nalezy wyciagnac wnioski. Wszystkich ponioslo ale badzmy konsekwentni w tym co mowimy. Jedna osoba wzbudziala wiecej emocji niz 1000 postow. Zamknijmy ten temat i sprawe uznajmy za zakonczona a jak komus to nie odpowiada niech otworzy nowy topik i zacznie od nowa. |
_________________ Zmieniają się auta ale klub zostanie zawsze ten sam - MITSUMANIAKI.Carisma-TNT
Eclipse-TNT
Hania-TNT
Pomóż komuś Ty, ktoś pomoże Tobie - Mitsumaniaki Assistance |
|
|
|
 |
arturro [Usunięty]
|
Wysłany: 09-01-2006, 22:59
|
|
|
a ja juz to gdzies widzialem i szkoda ze sie daliscie wciagnac w takie bzdury, a tu mialo byc tak przyjemnie, ech |
|
|
|
 |
Jackie

|
Wysłany: 09-01-2006, 23:00
|
|
|
A teraz kończąc:
tak jak napisałem w swoim poście - temat po stronie Hubeeerta. Wezwano mnie do tablicy, to się stawiłem.
Co do Krzysztofa - nie zamierzam się wypowiadać ani o nim ani do niego. Już nie. Ten człowiek przestał mnie zupełnie interesować. Nikogo wyrzucał nie będę ani kasował postów. Jak na mnie - EOT.
Pozdrawiam |
_________________ Jackie
Evolution never ends...
|
|
|
 |
kochajj
Mitsumaniak

|
Wysłany: 09-01-2006, 23:05
|
|
|
TNT napisał/a: | kochajj napisał/a: | szkoda ze takie sprawy są na forum publicznym... na pewno nie poprawia to wizerunku klubu na którym bardzo mi zalezy... i nigdy nie spodziewałem się ze coś takiego bedzie miało miejsce właśnie na tym forum... :(:( |
Ja tez myslalem ze tego nigdy nie bedzie ale jednak stalo sie i nalezy wyciagnac wnioski. Wszystkich ponioslo ale badzmy konsekwentni w tym co mowimy. Jedna osoba wzbudziala wiecej emocji niz 1000 postow. Zamknijmy ten temat i sprawe uznajmy za zakonczona a jak komus to nie odpowiada niech otworzy nowy topik i zacznie od nowa. |
popieram i mam nadzieje ze ktoś jak najszybciej zamknie ten temat |
|
|
|
 |
Jackie

|
Wysłany: 09-01-2006, 23:10
|
|
|
Zgodnie z życzeniem - zamykam. Jak ktoś chce coś dodać proszę o PW.
Pozdrawiam |
_________________ Jackie
Evolution never ends...
|
|
|
 |
|