|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[Carisma] co maja wspolnego cari i volvo s40/v40 ??? |
Autor |
Wiadomość |
pawela
Mitsumaniak

Auto: 330i & ix20
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 45 razy Dołączył: 01 Lut 2007 Posty: 3478 Skąd: Lublin
|
Wysłany: 16-02-2010, 11:31
|
|
|
klocki w V40 mam z Carismy - tańsze były |
|
 |
Tomashi
Forumowicz

Auto: Cari DI-D 102 KM '01 r.
Pomógł: 8 razy Dołączył: 12 Sty 2008 Posty: 391 Skąd: R.Śl.
|
Wysłany: 16-02-2010, 12:00
|
|
|
...chodzi dokładnie o hamulec ręczny. |
_________________ *** porzuciłem Niemca dla euro-Japończyka ***
...i wróciłem znów do Niemca |
|
|
|
 |
pawela
Mitsumaniak

Auto: 330i & ix20
Pomógł: 45 razy Dołączył: 01 Lut 2007 Posty: 3478 Skąd: Lublin
|
Wysłany: 17-02-2010, 09:28
|
|
|
a to już nie mam pojęcia |
|
 |
darkmapet
Nowy Forumowicz

Auto: Carisma sedan 1.6 97r
|
Wysłany: 06-06-2011, 08:42
|
|
|
Witam .Mam pytanie czy półośka z volvo s40/v40 będzie pasować do cari 1.6 97rok?pozdro |
|
|
|
 |
Ppiotr
Forumowicz Ppiotr

Auto: Carisma 19TD
Pomógł: 1 raz Dołączył: 19 Kwi 2007 Posty: 320 Skąd: Gorzów
|
Wysłany: 07-06-2011, 08:29
|
|
|
z tego co mi wiadomo to tak |
|
|
|
 |
m3ntor
Nowy Forumowicz
Auto: Mitsubishi Carisma 1.8 GDI FL
|
Wysłany: 12-07-2014, 15:59
|
|
|
Odkopię troszkę temat, żeby nie zakładać nowego. Noszę się z zamiarem kupna nowego auta, ale w sumie Carisma z drugiej strony mi odpowiada, jest bezawaryjna, dobrze mi się nią jeździ, jest w miarę dynamiczna itd. itp., ale z drugiej strony... ciągnie do czegoś nowego.
Powiedzmy, że dysponuję, jak sądzę, odpowiednim budżetem. Pytanko moje takie:
Czy deska rozdzielcza z Volvo S40 00-04 + skórzana tapicerka przód i tył będą pasować do Cari 00-04? ZTCW jest to ta sama płyta podłogowa, ale pytam się czy ktoś może zna temat z autopsji i robił taką przekładkę? Z tego co tutaj wyczytałem i na forum, fotele przednie włażą bez problemu, włącznie z poduchami (komp łyka je jak swoje), z tylną kanapą może być troszkę problemu... A cała konsola środkowa wliczając instalację elektryczną, kostki itd.? Z tego co czytałem boczki drzwi nie pasują, ale to akurat zawsze można oddać do tapicera i za skromny tysiaczek zrobi boczek w skórze.
Póki co rozważam taką inwestycję, ale pytam czy jest w ogóle sens rozglądać się za cześciami? Skórę raczej na pewno założę u siebie, bardziej mnie interesuje coś nt. tej konsoli. Z tego co patrzyłem po Allegro, to po zdjęciu wszystkich elementów, wygląda prawie tak jak ta w Cari, to samo np. tunel środkowy, ale wiadomo - detale są najważniejsze... |
|
|
|
 |
|
|