Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: Bzyk_R1
11-01-2018, 19:33
Mitsubishi Outlander model 2008
Autor Wiadomość
Ali-En
[Usunięty]

Wysłany: 28-01-2008, 00:11   

Przeciez lusterka sie skladaja ...

200EY
[Usunięty]

Wysłany: 28-01-2008, 16:31   

Odebralem Outlndera(Instyle) 2tygodnie temu i mam juz kilka uwag,ktore mnie ewidentnie raza w tym aucie...

1.Bardzo niewygodne umieszczenie przyciskow do podgrzewania foteli.
2.W sloneczny dzien nic nie widac na wyswietlaczu radia,tak slonce odbija,ze kat jest zle zrobiony.
3.wieje bardzo od szyberdachu,oczywiscie gdy jest zamkniety..

ponadto cos juz chyba nie tak jest z amortyzatorami,bo skrzypia lekka na wiekszych nierownosciach i cos peklo w tylnej klapie bagaznika i w momencie jej otwierania lata cos w srodku.
Nie wiem czy to ja mam pecha i jakis felerny model,czy poprostu takie auto :/

Bylem bardzo podekscytowany zmiana auta,zwlaszcza,ze wszesniej mialem forda mondeo i sadzilem,ze jest olbrzymia jakosc miedzy wysmiewanym na kazdym kroku Fordem,a Japonczykiem i jestem troche rozczarowany...:(

Napiszcie co uwazacie na ten temat....

Robercik64
[Usunięty]

Wysłany: 28-01-2008, 17:13   

ja mam intense+ 2008 czyli bez podgrzewania siedzeń i szyberdachu , szczerze podgrzewania może i brakuje miałem juz samochody z tym bajerem ale szyberdach jest zajefaj....ale w nie swoim samochodzie !! :badgrin: , nie spotkałem samochodu w którym nie wiało lub nie hałasowało....co do "trzeszczenia" amorków , myślę że problem jest w porze roku to typowe...(choć fura za młoda !!) i chyba jednak masz trochę pecha :( mój ma 9200km odebrany w koncu listopada na razie nie narzekam....
PS. nie wspomnę o wirusie ....jeździ czadowo....

Ali-En
[Usunięty]

Wysłany: 28-01-2008, 22:05   

200EY napisał/a:
Odebralem Outlndera(Instyle) 2tygodnie temu i mam juz kilka uwag,ktore mnie ewidentnie raza w tym aucie...

1.Bardzo niewygodne umieszczenie przyciskow do podgrzewania foteli.
2.W sloneczny dzien nic nie widac na wyswietlaczu radia,tak slonce odbija,ze kat jest zle zrobiony.
3.wieje bardzo od szyberdachu,oczywiscie gdy jest zamkniety..

ponadto cos juz chyba nie tak jest z amortyzatorami,bo skrzypia lekka na wiekszych nierownosciach i cos peklo w tylnej klapie bagaznika i w momencie jej otwierania lata cos w srodku.
Nie wiem czy to ja mam pecha i jakis felerny model,czy poprostu takie auto :/

Bylem bardzo podekscytowany zmiana auta,zwlaszcza,ze wszesniej mialem forda mondeo i sadzilem,ze jest olbrzymia jakosc miedzy wysmiewanym na kazdym kroku Fordem,a Japonczykiem i jestem troche rozczarowany...:(

Napiszcie co uwazacie na ten temat....
1. Fakt, tyle ze nie korzysta sie z tego jakos super czesto wiec uwazam ze nie jest to jakas razaca wada.
2. Temat wielokrotnie poruszany na forum, jedz do serwisu niech Ci zrobia automatyczne swiatla (tzw tryb skandynawski)
3. Nikt sie jeszcze nie skarzyl. Fakt mam juz 3 auto z szyberdachem i nigdy idealnie nie bylo.

Gazowe amory maja to do siebie ze potrafia syczec na nierownosciach.
Co do klapy to mozliwe ze masz jakis feler na poczatku, trzeba zobaczyc co tam lata.

Robercik64
[Usunięty]

Wysłany: 28-01-2008, 22:15   

Ali-En napisał/a:
Temat wielokrotnie poruszany na forum, jedz do serwisu niech Ci zrobia automatyczne swiatla (tzw tryb skandynawski)

tryb skandynawski to std w modelu 2008 i tym na Polskę ;) :badgrin:

Matti 
Forumowicz

Auto: outlander intense+ m2008
Wysłany: 28-01-2008, 23:59   

jak to jest z tym trybem skandynawskim auto mam od kilku dni (intense+) kupione w PL salonie podobno jest ten tryb skandynawski ale nie wiem o co chodzi jak wlacze swiatla na auto to powiny sie swiecic?? tak (u mnie w pozycji auto swieca tylko wieczorem jak czujnik zalaczy)

Hiszpan 
Mitsumaniak

Auto: Outlander II Int+ Honda ST1100
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 29-01-2008, 00:18   

Światła powinny świecić w każdym położeniu wyłącznika poza pozycyjnymi.
Zostawiasz na "auto" i podświetlenie wyświetlacza centralnego załącza sie automatycznie, gdy zapada zmierzch, a w ciągu dnia napisy sa jaśniejsze.

P.S. Pod warunkiem, że masz włączony ten tryb :wink:

Ali-En
[Usunięty]

Wysłany: 29-01-2008, 07:54   

Robercik64 napisał/a:
Ali-En napisał/a:
Temat wielokrotnie poruszany na forum, jedz do serwisu niech Ci zrobia automatyczne swiatla (tzw tryb skandynawski)

tryb skandynawski to std w modelu 2008 i tym na Polskę ;) :badgrin:
Bzdura!

Robercik64
[Usunięty]

Wysłany: 29-01-2008, 08:35   

Ali-En napisał/a:
Robercik64 napisał/a:
Ali-En napisał/a:

tryb skandynawski to std w modelu 2008 i tym na Polskę
Bzdura!

zależy u jakiego dealera kupujesz !!! dobrego nie trzeba o to prosić !!

Hiszpan 
Mitsumaniak

Wysłany: 29-01-2008, 10:06   

Robercik64 napisał/a:

IMO każdego jednego powinno się poprosić o przeprogramowanie tej funkcji, bo bez zgody włściciela nawet dobry dealer nie powinien nic zmieniać :twisted:

Robercik64
[Usunięty]

Wysłany: 29-01-2008, 13:20   

ja uważam to za bardzo pożyteczną funkcję ....i nie mam pretensji do swojego dealera :badgrin: :P

Hiszpan 
Mitsumaniak

Wysłany: 29-01-2008, 16:57   

Robercik64 napisał/a:
ja uważam to za bardzo pożyteczną funkcję ...

Osobiście też tak uważam, ale słyszałem o właścicielu, który się bardzo zdenerwował jak się zorientował, że jest jakoś inaczej i wrócił do serwisu rządając wprowadzenia starych ustawień 8)

Ali-En
[Usunięty]

Wysłany: 29-01-2008, 19:47   

Robercik64 napisał/a:
Ali-En napisał/a:
Robercik64 napisał/a:
Ali-En napisał/a:

tryb skandynawski to std w modelu 2008 i tym na Polskę
Bzdura!

Jezeli dealer zminil cos takie to nie standart w modelu 2008. Proste. Wprowadzasz ludzi w blad.

Leszek_Kamil
[Usunięty]

Wysłany: 19-04-2008, 18:25   

Witam
mam takie pytanko
silniki vw 2.0 TDI w passacie jest wada taka że z silnika wyskakuje tłok czy ta wada została usunieta w montażu tego silnika w OUTLANDERZE II ?
Był kiedyś u mnie znajomy passatem 2.0 TDI i jego passacik odjechał na lawecie bo wyskoczył mu tłok przy 40 tys KM ponoć jest to wada ale czy dalej ?(wszystko wymieniane jest na gwarancji ) ?

Hiszpan 
Mitsumaniak

Wysłany: 19-04-2008, 21:54   

Leszek_Kamil napisał/a:
Witam
mam takie pytanko
silniki vw 2.0 TDI w passacie jest wada taka że z silnika wyskakuje tłok czy ta wada została usunieta w montażu tego silnika w OUTLANDERZE II ?
Był kiedyś u mnie znajomy passatem 2.0 TDI i jego passacik odjechał na lawecie bo wyskoczył mu tłok przy 40 tys KM ponoć jest to wada ale czy dalej ?(wszystko wymieniane jest na gwarancji ) ?

Pewno się nieprzekonamy, póki komuś z nas "nie wyskoczy" ;)

Odpowiedz do tematu