|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
hymn parady rownosci |
Autor |
Wiadomość |
szczeslaw
moderator Łamacz przepisow KRD

Auto: Carisma 1.6 99r
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 14-06-2006, 16:45
|
|
|
czarna napisał/a: | Dlaczego nie wzbudza w nas takiej złości i niechęci jak chłopak chce oznajmić wszem i wobec ze kocha swoja dziewczynę albo odwrotnie? |
Bo to jest czymś jak najbardziej naturalnym. Gdyby natomiast naturalny był homoseksualizm, to musielibyśmy być hermafrodytami żeby przetrwać jako gatunek.
czarna napisał/a: | Denerwuje mnie tylko szydzenie z gejów czy lesbijek. |
No cóż - większość z nas nie szydzi z nikogo, nie potępia za to, że ktoś jest homoseksualistą a jedynie za to co robi i to publicznie.
Mnie za to denerwuje fakt, że w/g pewnych środowisk dopóki nie przyjmę ich poglądów jako własnych, będę potepiany, wyzywany od "ciemnogrodzian". Czy to jest ta równość o którą oni walczą? My mamy uszanować ich poglądy a nawet przyjąć je jako własne, a oni nasze poglądy mają... w baaaaaaaaardzo "głębokim poważaniu"? Moralność kalego... |
_________________ gg: 3254156
Carisma 1.6 99r.
 |
|
|
|
 |
Krzyzak
moderator mitsumaniak uczestnik I Zlotu MM

Auto: E32, CR29, 5F, DCJ, 7N, Y2
Dołączył: 28 Kwi 2005 Posty: 24295 Skąd: był Malbork, teraz Gdańsk
|
Wysłany: 14-06-2006, 16:48
|
|
|
Szczesław dość precyzyjnie trafił w problem w swojej ostatniej wypowiedzi.
Ja jeszcze dodam, co kiedyś mówił pewien zawodowy komik: "bo dawniej normą był ogół a nie margines". |
|
|
|
 |
czarna
moderator

Auto: Mazda 323f '99 DITD
|
Wysłany: 14-06-2006, 17:44
|
|
|
No właśnie chodzi o to żeby nie przyjmować ich poglądów jako własnych, ale żeby je uszanować zwyczajnie nie negować ich no i przede wszystkim nie wytykać ich i nie wyzywać w stylu „cioty”, „pedały” czy coś w tym stylu. |
|
|
|
 |
|
|