|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
ASO na śląsku |
Autor |
Wiadomość |
wawik
Forumowicz
Auto: MSS 2017 1.2 Mirage
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 29-04-2018, 14:41
|
|
|
arek 69 napisał/a: | ja się już kilka razy na temat ASO w Rybniku wypowiadałem w samych pozytywach. sują się naszym forum, atmosfera prawie że rodzinna. ja zawsze polecam. myślę, że spokojnie możma do nich zadzwonić w sprawie rabatowej, ja zresztą tez się tam wybieram na przegląd to wspomnę. Najlepiej gadać z p. Przemkiem. Pan Matura jest jak najbardziej OK, nie rzuca się po prostu kazdemu na szyję ot co;-) ale mnie w paru kwestiach bardzo pomógł. |
Stary temat bo stary, ale ja też już tam dwa razy byłem w ASO Wierzgoń i dodaje +
Kawę służbową też zaliczyłem.
= |
|
|
|
 |
harcik
Nowy Forumowicz
Auto: ASX 2WD 1.6 117KM Invite
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 18-07-2018, 12:23 Katowice Kościuszki
|
|
|
Moi drodzy - MM Cars Katowice Kościuszki, jakieś mocne za lub przeciw? Odbieram tam nowy samochód w tym miesiącu i pytanie, czy szukać innego ASO na okres gwarancji, czy mogę sobie tu wygodnie bez większych przygód podjeżdżać? |
|
|
|
 |
|
|