III OFICJALNY ZLOT MITSUMANIAKÓW - REFLEKSJE... |
Autor |
Wiadomość |
Fido__ [Usunięty]
|
Wysłany: 30-08-2005, 20:45
|
|
|
Firebee napisał/a: | zliczanie za dlugo by trwalo.. Zakladam ze przelicznik 2,5 na autobedzie bardziej miarodajny - czyli 64x2,5 mamy 160 osob + moi kochani pomagierzy to powiedzmy max 180 osób + osoby odwiedzające... I tak też powiem:) Dzieki.. Papa
Pozdrawiam
Firek |
Informacja pojawi się w prasie, a potem jakiś redaktor zajrzy na forum i wyjdzie jak to zostało obliczone. Nie lepiej zadać sobie trudu i przeliczyć rezerwacje?
No chyba, że to na inne potrzeby... |
|
|
|
 |
Efa!
Mitsumaniak queen of Off Topic

Auto: Toyota Corolla kombi
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 30-08-2005, 21:12
|
|
|
bartek_nkm napisał/a: | To chyba będzie najdokładniejszy sposób. U mnie w
PS
Efa!, ja się zgłosiłem jako pierwszy żeby jechać po VIP'ów , a mnie nie wymieniłaś, zapomniałaś też o Kordianie.
Wracając później widziałem jak ktoś ich jednak wiózł na ognisko, ale nie wiem jak to już było... |
Jeeej, WYBACZ BARTKU! WYBACZ KORDIANKU! Oczywiście również Wam dziękujemy!!!!!!!!!!!!!
Fido_ napisał/a: | Informacja pojawi się w prasie, a potem jakiś redaktor zajrzy na forum i wyjdzie jak to zostało obliczone. Nie lepiej zadać sobie trudu i przeliczyć rezerwacje?
|
Absolutnie zgadzam się z Fido_!!! Firek, czy Ty aby nie masz ewidencji z ośrodków, w których wynajmowaliśmy domki? |
_________________ Oto jak sobie zaśpiewałam do kawałka Leszka Falińskiego z Dżemu:
https://youtu.be/Jl4lvnKijX8
A tu Hymn Mitsumaniaków: http://www.akbi.pl/image/mitsu_hymn.mp3
Mój zespół SUBRA: www.fb.com/subraleo |
|
|
|
 |
Firebee
admin mitsumaniak

Auto: A160, Space Gear,
|
Wysłany: 30-08-2005, 21:13
|
|
|
przeliczone zostalo rowniez ilosc miejsc zarezerwowanych w sobotę, na obu polach domkow + goscie VIP hotelu + moi pomagierzy wychodzi nadal ok. 180 osób + osoby odwiedzające...
Efa! Gdybym mial ewidencje to w tych duzych domkach nie powinno spac 7 osob tylko 4 osoby, w 3 osobowych nie powinno spac 5 tylko 3 itp itd.. a koszta spania nie wynosiłyby na pewno 25zł/pokoik... to jest nie do sprawdzenia.. a niestety nie mialem kiedy Was zliczyc:(
Pozdrawiam
Firek |
|
|
|
 |
Chooper
Mitsumaniak

Auto: MZR 2.0 DOHC
Zaproszone osoby: 3
|
Wysłany: 30-08-2005, 22:14
|
|
|
Matejko napisał/a: | poprostu ja ustawialem auta |
tak kur*** Ty ustawiałeś... |
_________________ MZR 2.0 DOHC (2005) LF-DE 110 KW
Mini Cooper R55s - 1.6T - 120 KW |
|
|
|
 |
Matejko
Mitsumaniak Macho Paczo

Auto: IS220D
Kraj/Country: Australia
|
Wysłany: 30-08-2005, 22:25
|
|
|
Chooper napisał/a: | Matejko napisał/a: | poprostu ja ustawialem auta |
a tak wogole to kto ty jestes?? widzialem cie na zlocie |
_________________ Mateusz <Matejko>
Nissan Juke
Mazda 2
Lexus IS220D
Calish4nia
dużo jeżdże i lubię jeździć, ale jak jeżdżę po autostradach, to czasami zdarza się, że widze takich wariatów co zapieprzaja, aż głowa puchnie... ledwo co ich wyprzedzam |
|
|
|
 |
Kofi
moderator mitsumaniak Michał

Auto: Galant EA3W
|
Wysłany: 30-08-2005, 22:46
|
|
|
moi drodzy...a niepamietacie konkursu na to kto szybciej zliczy auta.
FIREK przeciez Ty prowadziles ten konkurs. Aut bylo 69.
Co do ilosci osob to zaraz policze ile jest na zbiorczej fotce.
[ Dodano: Wto Sie 30, 2005 9:52 pm ]
zdjecie ciezko policzyc bo oczoplasu dostaje...wychodzi cos w garnicach 100
Mysle ze srednio trzeba przyjac po 2 osoby na samochod.
Daje to 138 osob + Hubert i +Firek w niemiśkach
Czyli 140 osob.
Takie sa moje rachunki. |
_________________ "Mądrze jest skierować swój gniew na problem - nie na ludzi, skupić swoją energię na rozwiązaniach, nie wymówkach."
- William Arthur Ward
 |
|
|
|
 |
Matejko
Mitsumaniak Macho Paczo

|
Wysłany: 30-08-2005, 23:15
|
|
|
Kofi napisał/a: | moi drodzy...a niepamietacie konkursu na to kto szybciej zliczy auta.
|
ja nie pamietam ale jakos mnie i reszty na pewno to nie dziwi |
Nissan Juke
Mazda 2
Lexus IS220D
Calish4nia
dużo jeżdże i lubię jeździć, ale jak jeżdżę po autostradach, to czasami zdarza się, że widze takich wariatów co zapieprzaja, aż głowa puchnie... ledwo co ich wyprzedzam |
|
|
|
 |
wichura1
moderator mitsumaniak download manager ;)

Auto: Grandis NA4W 2.4MIVEC LPG
|
Wysłany: 30-08-2005, 23:28
|
|
|
Były dodadkowo 2 osoby w perłowym GT3000, które przyjechały przypadkiem na godzinę zlotu.
Chooper napisał/a: | Matejko napisał/a: | poprostu ja ustawialem auta |
Chooper no przecież ustawiał auto, ujeżdżali tą Carismą w tę i z powrotem, nawet go opieprzyłem że nie ma się kręcić. |
_________________ Mitsumaniaku !!! Tutaj Download (u góry strony). |
|
|
|
 |
josie
Mitsumaniak majsterklepka

Auto: Omega B 2.0
|
Wysłany: 31-08-2005, 00:28
|
|
|
Cytat: | zdjecie ciezko policzyc bo oczoplasu dostaje...wychodzi cos w garnicach 100 |
Ja liczyłem stawiając na każdym policzonym żółtą kropę. Wyszło 102 z robiącym zdjęcie włącznie. + te załóżmy 20 osób które jak pisałem się zawieruszyły + 20 pomagierów wychodzi max 150. Moim zdaniem to mnówstwo luda i jak na 3 zlot (na poprzednim o ile się nie mylę było chyba 18 aut) to odniesiony został obżymi sukces:)
Pozdro |
|
|
|
 |
Kofi
moderator mitsumaniak Michał

Auto: Galant EA3W
|
Wysłany: 31-08-2005, 09:33
|
|
|
Firek wsztrzymaj sie z wysylaniem informacji. TNT przeciez robil plakietki. To napewno ma na kompie liste wszystkich osob i ma plakietki ktore mu zostaly. Z tym ze on teraz jest w WWA a w domu bedzie jutro czy pojutrze. |
_________________ "Mądrze jest skierować swój gniew na problem - nie na ludzi, skupić swoją energię na rozwiązaniach, nie wymówkach."
- William Arthur Ward
 |
|
|
|
 |
Matejko
Mitsumaniak Macho Paczo

|
Wysłany: 31-08-2005, 09:57
|
|
|
z plakietkami moze byc klopot bo porozdawalismy co niektorym wiecej zeby podali tym z ktorymi maja kontakt osobisty |
Nissan Juke
Mazda 2
Lexus IS220D
Calish4nia
|
|
|
 |
igi
Mitsumaniak
Auto: Lancer Kombi 1.6 Invite
|
Wysłany: 31-08-2005, 10:10
|
|
|
Matejko napisał/a: | z plakietkami moze byc klopot bo porozdawalismy co niektorym wiecej zeby podali tym z ktorymi maja kontakt osobisty |
Dokładnie tak. Ja sam mam 2 i do tego dostałem jeszcze VIP. Wszystkie naklejki sie rozeszły. Nie bedzie to miarodajne |
|
|
|
 |
TommiCrazy
Forumowicz VR-4 LIFE
Auto: UKOCHANE
|
Wysłany: 01-09-2005, 10:21
|
|
|
wrociłęm wreszcie z mojego tour de polonia, smignołem w te 6 dni prawie 1500 km heh było co zwiedzać, zatrzymałem się nawet w wawie na dwa spoty mitsu w poniedziałek i w środe, naprawde wyjazd zaliczam do bardzo udanych, bardzo dziękuje wszystim którzy się pojawili na zlocie, autami mitsubishi jeżdzą naprawde bardzo wporządku ludzie dzięki shovelowi i mikerowi za towarzystwo w drodze do grudziądza oraz marcinowi i amelii za pomoc i gościne w warszawie pozdrawiam gorąco |
_________________ Galant E38A GLSI 4x4
Starion Turbo widebody 2.0T
GTO MK3- 3.0V6 Twin Turbo
Outlander 2.0 PHEV 5HS
 |
|
|
|
 |
kordiank2
Mitsumaniak MojTytułJestZaDługi
Auto: eclipse 4G
|
Wysłany: 01-09-2005, 10:24
|
|
|
Rafal_Szczecin napisał/a: |
oj to byl dopiero wesoly autokar, ale doszlismy do wniosku ze ten " autobusik " troszke przymaly jest i trza go zamienic na jakiegos Galancika Rekinka |
proponuję L300 |
_________________ taka prawda i lepiej naucz się w zgodzie z nią żyć - zapamiętaj: jest jak jest, nie jak powinno być
DZIEŁA na SZTUKI |
|
|
|
 |
shovel [Usunięty]
|
Wysłany: 01-09-2005, 10:32
|
|
|
l300 w tej wersji nie-pick up jest mioooodzio! we francji było ich pełno, chyba się zakochałem |
|
|
|
 |
|